Tarify u mobilního telefonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5345
24.2.11 09:29

Tarify u mobilního telefonu

Ahojky všem, mám dotaz.
Již několik let mám bývalý Eurotel, nyní O2, předplacenou kartu. Volání mi nepřijde už výhodné, stále jsem nad paušálem mávala rukou, chtěla jsem mít finance líp pod kontrolou, kolik provolám a tak.
Teď o paušálu silně přemýšlím, ale stránky O2 mi nenabízejí to co bych ráda…
Chci se zeptat, jaký máte tarif?
Chtěla bych aspoň jedno číslo zdarma, nebo za pár drobných, jedno totiž volám dost často hlavně ve špičce,tj. přes den, i několikrát denně, počet sms minimální, ty moc nevyužívám, spíše volám, číslo aby mi zůstalo, operátor jakýkoliv, který mi nechá staré číslo.
Poradíte nějaký výhodný tarif??
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1044
24.2.11 09:36

Já mám tedy T-Mobile a mám tarif Přátelé 300. Platím měsíčně 300 na 5 čísel v sítí mám volání a sms zdarma a můžu si měsíčně 5 čísel změnit a jinak volám za 5,90 a sms mám za 1,20. Nám to s manželem vyhovujem on má tarif 450 a když potřebuju volat někomu do jiné sítě zavolám od něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
24.2.11 09:37

Manžel teď od O2 odešel právě kvůli nevýhodnému volání, měl paušál, ale nenabídli mu žádné výhodné volání, zkoušel asi tři tarify a nic, číslo mu nechali, ale musel si to u O2 vyběhat, právě proto, že měl paušál, tak s kartou snad takový problém nebude :nevim: Teď je u Vodafonu a má na za nějaký poplatek volání na dvě čísla zdarma(ale myslím, že ty čísla musí být v síti Vodafone :think: )má to ale první měsíc, takže nemůžu říct jestli je spokojený :nevim: to až podle toho, kolik bude mít platit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.2.11 09:37

Ahojky,
tak já jsem takto celou dobu u t-mobile, a ceny jsem mela na pausale hroznym zakl. 250 a platila sem normlane tak 1300-1500mesicne, takze na nic. tedka jsem na ne dupla, rekla sem ze chci zmenu nebo jdu pryc, oni mi dali pausal- kde mas 5 tel. cisel- tmobilovy, a tem volas a pises neomezene, mesicne je to 500, coz fakt me pak v realu vyjde na max. 600 kdyz budu volat i jinam.
Myslim ze kdyz prijdes na O2 a uhodis na ne tak oni na tebe neco takovyho vytahnou, oni maji proste podpultaky, kdyz jim nekdo hrozi odchodem.
Jinak co vim tak k vodafonu muzes URCITE prejit s tim ze mas svoje cislo, a tam je to teda hodne vyhodny taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.2.11 09:39
Dice píše:
Ahojky,
tak já jsem takto celou dobu u t-mobile, a ceny jsem mela na pausale hroznym zakl. 250 a platila sem normlane tak 1300-1500mesicne, takze na nic. tedka jsem na ne dupla, rekla sem ze chci zmenu nebo jdu pryc, oni mi dali pausal- kde mas 5 tel. cisel- tmobilovy, a tem volas a pises neomezene, mesicne je to 500, coz fakt me pak v realu vyjde na max. 600 kdyz budu volat i jinam.
Myslim ze kdyz prijdes na O2 a uhodis na ne tak oni na tebe neco takovyho vytahnou, oni maji proste podpultaky, kdyz jim nekdo hrozi odchodem.
Jinak co vim tak k vodafonu muzes URCITE prejit s tim ze mas svoje cislo, a tam je to teda hodne vyhodny taky.

Ale to máš 300 volných minut-. Já mám ten základní tarif přátelé 300, ale nemám volné minuty. Ty máš 300 volných minut a s kým je provoláš je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
24.2.11 09:43

Jojo to je pravda, takže mě to v realu přijde vyhodny…no uvidim na vypise za tento mesic :-D
Já si jinak na T-mobile nemuzu stezovat, treba po strance signalu, vim ze se rika ze je to vsude uz stejny, ale ja mam treba signal fakt vzdycky, kdyz ostatni ho treba vubec nemaji, coz se me nekolikrat stalo.
Co me ale na nic vadi, jsou platby, kdyz se zpozdite, napisou upozorneni, a pak jeste jedno, v realu do tydne vam odpoji mobil, jako na odchozi sluzby. Coz je dost rychly…obcas se stane a tohle me na nic vadi, tohle ma vodafone treba fakt v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.2.11 10:00

tak to bude asi problém to číslo, manžel má nově od zaměstnavatele od společnosti Hermod, super výhodný, ale já už se tam přihlásit nemůžu.
Je to odlivka O2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.2.11 10:29

ahoj tak my jedeme už pěkných pár let s vodafonem, jsem max. spokojeni.měla jsem i O2 a tmobile ale vždycky mě to přišlo hodně draho. teď mám u vodafone tarif na míru, 100sms, 50volných minut do všech sítí + dvě čísla přátelé (volání i sms zdarma)platím 550kč a většinou mi volné minuty i sms ještě převedou do dalšího měsíce.jsou tam teď hodně ochotní ti to sestavit jak ti to vyhovuje.moje segra tam ma taky na miru a jen sms a volani a měsíčně platí cca 300. já být tebou zkusím přes net nebo osobně si to pozjišťovat u všech tří sítí a zjistit kdo ti nabídne nejlepší nabídku.tmobile má třeba super ty kamarády i vodafone to má, ale musíš mít okolo sebe lidi se stejnou sítí, což třeba mě moc nevyhovuje. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
24.2.11 10:36

Tak já chci jenom upozornit, že ti operátoři jsou vesměs stejní. Když ptáčka lapají dobře mu zpívají!!! Pokud přecházíš z předplacené karty, tak ti, pokud budeš volat na tu jejich linkua nenecháš se odbýt, nabídnou slušný tarif. Brácha dokonce došel tak dalelko, že si nechal vygenerovat číslo, že prejde jinam a najednou to šlo. Ty tarify neznám, ale zkus tu jejich linku. Já mám tarif na firmu, máme docela dobrý, ale taky jsme asi 3× odcházeli než nám dali, co jsme chtěli.Ale počítej, že po tom roce nebo dvou, podle toho na jak dlouho ti to garantují, tak to začne nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
24.2.11 10:38

No O2 má ale lepší pokrytí a alespon trochu jim jde internet. u ostatních je to bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.2.11 10:41

mám taky krátce Vodafone,a spokojenost.o2 byli šíleně drazí,nikdy víc.u vodafone platím 300 za 100 sms,50 minut a dostala jsem bonus 30 min.na 3 měsíce.všechno co nevyužiji se mi převede do dalšího měsíce.mezi sebou máme volání za 2,30,což je super.a navíc účtování po vteřinách.u vodafone ti sestaví tarif na míru dle Tvých představ,jsou moc ochotní a snaží se.a navíc žádná smlouva,žádné závazky,tarif si můžeš měnit jak chceš a můžeš odejít kdy chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
27.2.11 11:52

vodafon jako jediný operátor na trhu má účtování po 1.minutě po sekundách na rozdíl od O2 nebo T-mobilu kteří účtují každou započatou minutu jako celou minutu provolanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miane
13.4.11 10:25

Ahoj,
taky jsem si nechala udělat mých 5 za 500 měsíčně.Jsem ale ted tak trochu mimo,páč můžeš na těch pět čísel zdarma provolat max 10.000 min,což je cca 15 hod za měsíc.Pokud provoláš měsíčně více hodin na vybraná čísla ,tak to platíš na víc.Pochopila jsem to správně??Myslela jsem,že je to na 5 čísel volaní a sms neomezeně :think: .Díky

• Citovat
  • Upravit
miane
13.4.11 11:10

omluva:blbě jsem si to převedla ,jedná se něco přes cca 150 hod :oops:

• Citovat
  • Upravit
1450
1.8.13 15:10

Oživuji diskusi..
Začíná mě nahánět O2 že budou postupně blokovat staré tarify a budu prý muset přejít na nějaký terif free.. (což si myslím že nemůžou pokud mám smlouvu, takže až po uplynutí smlouvy, že?!) Ale co mě zajímá: je tu někdo komu operátor udělal tarif dle jeho představ? Mě nabízej tarif free+ za 499.- ale ten tarif mi nevyhovuje. Nepotřebuji internet tak proč bych za něj měla zbytečně platit? Mě by stačili volné SMS a třeba 60 minut volání v rámci tarifu třeba za 300,– Bývala jsem u T mobilu ale musela jsem přejít páč tady na vesnici se T mobile bohužel nechytá se signálem :nevim: Pak můžu k Vodafonu ale ten má víceméně tarify jak O2.. Takže JE TU NĚKDO KOMU TITO DVA OPERÁTOŘI UDĚLALI V POSLEDNÍ DOBĚ TARIF NA MÍRU?? jinak smlouva mi končí v říjnu, takže třeba mi daj lepší nabídku kdyz budu chtit zkončit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák