Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezky vecer,
potrebuji pomoct. Pisu bakalarskou praci a na zacatku jsem uvedla obsah cele prace, to slo v pohode.
Ale ted potrebuji udelat druhy obsah na konci prace, kde uvedu seznam tabulek a grafu. Vubec si s tim nevim rady, nic mi nefunguje.
Nenajde se tu nekdo kdo tomu rozumi a pomuze mi??hrozne moc dekuji za kazdou odpoved a pomoc
M.
Podle mě musíš na ty popisky tabulek a grafů (to Tabulka č. 1, blablabla) použít nějaký jiný styl, než máš v nadpisech, ty styly si pak navolíš, že se mají použít v tom seznamu tabulek a mohlo by to jít. Si myslím ![]()
Moni, co vím, tak druhý obsah automaticky udělat nejde a bude se muset udělat ručně. Nevím jakou děláš školu, ale myslím, že ruční obsah vadit nebude.
No on to hlavně nikdo nepozná, když to bude vytištěné
Tak že by to fakt nešlo? Cosi mi říkalo, že ne, ale říkala jsem si, že třeba takto… ![]()
Angua píše:
Podle mě musíš na ty popisky tabulek a grafů (to Tabulka č. 1, blablabla) použít nějaký jiný styl, než máš v nadpisech, ty styly si pak navolíš, že se mají použít v tom seznamu tabulek a mohlo by to jít. Si myslím
mam podobny nazor - nevim co mas za word, ja ted jedu v 2010. Jako popis tabulky a grafu vkladas „titulky“ pak nebudes generovat druhy obsah, ale seznam
pisu diplomku, tak me to taky ceka, ale tak daleko jeste bohuzel nejsem ![]()
Tak to zkouším a normálně mi to jde tak, jak jsem psala. Akorát se při vytváření toho druhého zeptá, jeslti chcete nahradit vybraný obsah. Tak dáš, že ne a je to
Mám Office 2003…
to jsem zkousela, ale hodi se mi tam automaticky ten prvni obsah a nejde to vubec zmenit a ani se me to na nic nepta.
mam 2010 word.
jedine asi ta rucni no ![]()
mondullaa píše:
to jsem zkousela, ale hodi se mi tam automaticky ten prvni obsah a nejde to vubec zmenit a ani se me to na nic nepta.
mam 2010 word.
jedine asi ta rucni no
Chceš děla seznam obrázků a tabulek? Pak to funguje tak, jak psala Angua. Musíš mít u popisků všech obrázků/tabulek vložený „titulek“ a automatické číslování, ideálně, když to máš i v samostatném nadefinovaném stylu (prostě to nematlat všechno ve stylu „Normální“ nebo „Text“). Pak můžeš vyytvářet obsah/seznam různých číslovaných položek (je jedno, jestli automaticky číslovaných tabulek, nadpisů či něčeho jiného).
kdyz vytvoris tabulku, zkus jako jeji popis: vlozit - titulek. Tam vyberes tabulka 1, dopises co tam potrebujes - nazev, zdroj a pod. Zkus si takto pojmenovat minimalne dve tri a pak vygenerovat seznam - mel by byt nekde tam kde generovat obsah
to by melo fungovat
Nebo od někoho splašit starý word
Ale otázka, co by to udělalo pak… ono to bude ručně asi rychlejší ![]()
Hmmm, tak to nechávám na ostatních, já tam žádné titulky nemám a ani jsem to nikdy neslyšela
Bych měla asi upgradovat, jinak budu po mateřské jak v Jiříkově vidění
![]()
Word 2007:
u obrázku přes pravé tlačítko myši vložit titulek obrázku (dtto u tabulky)
Na konci dokumentu nebo kam chceš vložit seznam, tak přes menu - Odkazy / Vložit seznam obrázků.
Jo a seznam tabulek se vkládá „logicky“ přes Vložit seznam obrázků, jen je v následném dialogu potřeba vybrat, že popisek není Obrázek, ale Tabulka.
Pokud budeš potřebovat další rady, klidně piš SZ.
holky asi jsem uz unavena z ty BP, ale ja tam nemam nikde zadny titulek
a seznam obrazku tam taky nemam
asi jsem slepa. Dala jsem to vyhledat i v napovede, ale nic mi to nenaslo ani tam ![]()
Angua píše:
Hmmm, tak to nechávám na ostatních, já tam žádné titulky nemám a ani jsem to nikdy neslyšelaBych měla asi upgradovat, jinak budu po mateřské jak v Jiříkově vidění
![]()
![]()
neboj ja otom slysim taky poprvy
![]()