Word - vytvoření druhého obsahu

996
14.3.11 21:47

Word- vytvoreni druheho obsahu

Hezky vecer,

potrebuji pomoct. Pisu bakalarskou praci a na zacatku jsem uvedla obsah cele prace, to slo v pohode.

Ale ted potrebuji udelat druhy obsah na konci prace, kde uvedu seznam tabulek a grafu. Vubec si s tim nevim rady, nic mi nefunguje.

Nenajde se tu nekdo kdo tomu rozumi a pomuze mi??hrozne moc dekuji za kazdou odpoved a pomoc

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
14.3.11 21:55

Podle mě musíš na ty popisky tabulek a grafů (to Tabulka č. 1, blablabla) použít nějaký jiný styl, než máš v nadpisech, ty styly si pak navolíš, že se mají použít v tom seznamu tabulek a mohlo by to jít. Si myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
14.3.11 21:56

Moni, co vím, tak druhý obsah automaticky udělat nejde a bude se muset udělat ručně. Nevím jakou děláš školu, ale myslím, že ruční obsah vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.11 22:01

No on to hlavně nikdo nepozná, když to bude vytištěné :mrgreen: Tak že by to fakt nešlo? Cosi mi říkalo, že ne, ale říkala jsem si, že třeba takto… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
14.3.11 22:02
Angua píše:
Podle mě musíš na ty popisky tabulek a grafů (to Tabulka č. 1, blablabla) použít nějaký jiný styl, než máš v nadpisech, ty styly si pak navolíš, že se mají použít v tom seznamu tabulek a mohlo by to jít. Si myslím :mrgreen:

mam podobny nazor - nevim co mas za word, ja ted jedu v 2010. Jako popis tabulky a grafu vkladas „titulky“ pak nebudes generovat druhy obsah, ale seznam :-) pisu diplomku, tak me to taky ceka, ale tak daleko jeste bohuzel nejsem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.11 22:07

Tak to zkouším a normálně mi to jde tak, jak jsem psala. Akorát se při vytváření toho druhého zeptá, jeslti chcete nahradit vybraný obsah. Tak dáš, že ne a je to :mrgreen: Mám Office 2003…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.11 22:30

to jsem zkousela, ale hodi se mi tam automaticky ten prvni obsah a nejde to vubec zmenit a ani se me to na nic nepta.
mam 2010 word.
jedine asi ta rucni no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.3.11 22:44
mondullaa píše:
to jsem zkousela, ale hodi se mi tam automaticky ten prvni obsah a nejde to vubec zmenit a ani se me to na nic nepta.
mam 2010 word.
jedine asi ta rucni no :(

Chceš děla seznam obrázků a tabulek? Pak to funguje tak, jak psala Angua. Musíš mít u popisků všech obrázků/tabulek vložený „titulek“ a automatické číslování, ideálně, když to máš i v samostatném nadefinovaném stylu (prostě to nematlat všechno ve stylu „Normální“ nebo „Text“). Pak můžeš vyytvářet obsah/seznam různých číslovaných položek (je jedno, jestli automaticky číslovaných tabulek, nadpisů či něčeho jiného).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
14.3.11 22:45

kdyz vytvoris tabulku, zkus jako jeji popis: vlozit - titulek. Tam vyberes tabulka 1, dopises co tam potrebujes - nazev, zdroj a pod. Zkus si takto pojmenovat minimalne dve tri a pak vygenerovat seznam - mel by byt nekde tam kde generovat obsah :nevim: to by melo fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.11 22:46

Nebo od někoho splašit starý word :mrgreen: Ale otázka, co by to udělalo pak… ono to bude ručně asi rychlejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.3.11 22:48

Hmmm, tak to nechávám na ostatních, já tam žádné titulky nemám a ani jsem to nikdy neslyšela :lol: Bych měla asi upgradovat, jinak budu po mateřské jak v Jiříkově vidění :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.3.11 22:58

Word 2007:
u obrázku přes pravé tlačítko myši vložit titulek obrázku (dtto u tabulky)
Na konci dokumentu nebo kam chceš vložit seznam, tak přes menu - Odkazy / Vložit seznam obrázků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.3.11 23:02

Jo a seznam tabulek se vkládá „logicky“ přes Vložit seznam obrázků, jen je v následném dialogu potřeba vybrat, že popisek není Obrázek, ale Tabulka.

Pokud budeš potřebovat další rady, klidně piš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.11 23:29

holky asi jsem uz unavena z ty BP, ale ja tam nemam nikde zadny titulek :nevim: a seznam obrazku tam taky nemam :nevim: asi jsem slepa. Dala jsem to vyhledat i v napovede, ale nic mi to nenaslo ani tam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
14.3.11 23:30
Angua píše:
Hmmm, tak to nechávám na ostatních, já tam žádné titulky nemám a ani jsem to nikdy neslyšela :lol: Bych měla asi upgradovat, jinak budu po mateřské jak v Jiříkově vidění :lol: :lol: :lol:

neboj ja otom slysim taky poprvy :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák