PC hra The Sims

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
8.4.11 08:44

začala jsem na jedničce, o byla tenkrát pecka, na VŠ jsem si koupila celou 2 vč. všech datadisků a propařila několik měsíců. Pak přišly děti a vše jsem prodala. Nedávno se mi ale zastesklo, dostala jsem Playstation a k tomu SIMS2. To je šílený rozdíl :-( nejdou tam dělat ani děti :mrgreen: je to hrozně osekané. Tak jsem si sehnala zase 2 na PC, trošku mi to hází problémy, nakonec jsem stáhla 3 a trošku jsem se natrápila, než to začalo jít, ale občas si zahraju.
Ten datadisk Medieval mě fakt zajímá!
ještě jsem viděla na Aukru nabídku na základní hru trojku do 500 s tím, že nepotřebujete CD/DVD, ale vygenerují vám nějakou hru, prý legální. Nevím :nevim:
nejsem zastánce her, ale sama dokážu propařit dost dlouhou dobu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
8.4.11 11:44

měla jsem všechny tři,ale nejvíc mě bavila dvojka… ještě teď si jí občas pustím… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.4.11 16:31

Ahojky, potřebovala bych poradit v the sims 3. Nevíte, jak se tam lidi berou? Nepodařilo se mi na to přijít :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
13.4.11 16:35

prosim co vsechno musim mit stazeny pro to aby mi to slo? hra the sims mam windows 7

• Citovat
  • Upravit
6725
13.4.11 16:37
zuzukaa píše:
prosim co vsechno musim mit stazeny pro to aby mi to slo? hra the sims mam windows píše: Více

kterou verzi?
Záleží odkud jsi to stahovala, ale měla bys k tomu mít nějaký balíček k vygenerování kodu a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
13.4.11 16:46
Jahudka84 píše:
Ahojky, potřebovala bych poradit v the sims 3. Nevíte, jak se tam lidi berou? Nepodařilo se mi na to přijít :twisted:

Jahudko myslíš svatbu? jestli jo, tak nejdřív musí navázat hodně pevný vztah, flirtovat, pak první pusa, muchlování, když je přátelství na maximum a už se políbili, tak požádá jeden z nich o trvalý vztah (až to bude mít v nabídce), to pak spolu chodí. No a pak se můžou hned zasnoubit a vzít.
Já teď zrovna teprve „balím“ svého budoucího manžela a on ne a ne se chytit potvora. jsem špičkový chirurg, tak jsem pořád v práci nebo mám pohotovost a nějak se míjíme. Když mu zavolám, přijde na šachový turnaj, jinak ho k sobě domů nedostanu. Nebo ho pozvu někam na výlet, ale většinou to vychází v blbý¨ch hodinách (ráno nebo pozdě večer) a to mi jakoby „sekne“ s telefonem. Ale já ho dostanu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
13.4.11 16:48
zuzukaa píše:
prosim co vsechno musim mit stazeny pro to aby mi to slo? hra the sims mam windows píše: Více

Zuzu jakou verzi? SIMS 2 nebo SIMS3?
našla jsem tohle, požadavky SIMS2:
128MB RAM pro Win 98, 2000 či ME (256MB pro Win XP).
GeForce nebo Radeon série či lepší.
CPU 600MHz pro uživatele s víše uvedenou grafickou kartou. Slabší modely grafických karet z těchto řad budou potřebovat silnější procesor.
Ti co mají jiné grafické karty než GeForce či Radeon bodou potřebovat procesor o frekvenci 1.5GHz.
Rozlišení 800×600 minimum, 1024×768 optimální.

SIMS3:
Windows XP (Service Pack 2)
2.0 GHz P4 procesor nebo ekvivalentní
1 GB RAM
6.5 GB místa na hard disku a alespoň 1 GB dalšího místa na vlastní výtvory.
128 MB grafická karta s podporou Pixel Shader 2.0

Windows Vista (Service Pack 1)
2.4 GHz P4 procesor nebo ekvivalentní
1.5 GB RAM
6.5 GB místa na hard disku a alespoň 1 GB dalšího místa na vlastní výtvory.
128 MB grafická karta s podporou Pixel Shader 2.0

Pro počítače s vestavěnou grafickou kartou hra vyžaduje minimálně:
Intel integrovaný čipset, GMA X3000 nebo lepší.
2.6 GHz Pentium D CPU, nebo 1.8 GHz Core 2 Duo, nebo ekvivalent 0.5 GB RAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.4.11 17:07

ZUZKO díky :-) Tohle mi přišlo v předchozích verzích promakanější. Když došlo na postel, tak už taková nabídka byla aktivní. Už spolu jsou docela dlouho, mají spolu dítě, ale vztah se pořád dál neposunul :think: Tak už nevím, jak na něj… :think: Snad to stihnu do důchodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
13.4.11 17:10

No jo asi začali bojkot proti sexu na jednu noc :lol:
obě verze jsou v něčem lepší a v něčem horší, je fakt, že se mi stýská po datadiscích u dvojky, ale třeba tomu přijdu na chuť.
já jsem v první hře udělala jako celou svoji rodinu a dala jsem si životní odměnu za rodinu 12dětí, že jsem pak byla chudák pořád těhotná a hlavně se mi rodili samí kluci, až jsem našla někde fígl, že má ona před tím jíst meloun a bude holka. Manžel si trošku ťuká na čelo, ale lepší než střílečky.
mmch pamatuju si tě z březňátek, gratuluju k dalšímu těhulkování ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.4.11 17:33

Máš recht, v něčem je to vylepšený, ale taky mi tam nějaký věci chybí.
No dobrá, zkusím na nich ještě zapracovat :D
A ten meloun super tip :D Teď zrovna má v přáních, že chce holku, tak budu muset ten meloun pojíst :D
Děkuju :-) Koukám, že máme ty děti tak hezky o měsíc obě dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
13.4.11 22:07

meloun? super.. díky za tip… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22581
14.4.11 10:49

s tim melounem jsem to netušila :-D tak jsem teď našoupala 3 se všema datadiskama do pc a jdu hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
15.4.11 06:24
Nastys píše:
s tim melounem jsem to netušila :-D tak jsem teď našoupala 3 se všema datadiskama do pc a jdu hrát :lol:

a máš originály? nebo ti to jede i kopie? já jsem taky chtěla datadisky, ale mám strach, že se to všechno „rozjede“ a nebude ani základ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22581
15.4.11 09:15

No, základ + 3 datadisky mám originál.. a teď nově 3 neoriginál. Ale jede to dobře, zatim žádný problém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
15.4.11 09:57

Teda, tak spolu mají dvě děti, bydlí spolu, ale nabídka na svatbu furt nic :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák