Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
začala jsem na jedničce, o byla tenkrát pecka, na VŠ jsem si koupila celou 2 vč. všech datadisků a propařila několik měsíců. Pak přišly děti a vše jsem prodala. Nedávno se mi ale zastesklo, dostala jsem Playstation a k tomu SIMS2. To je šílený rozdíl
nejdou tam dělat ani děti
je to hrozně osekané. Tak jsem si sehnala zase 2 na PC, trošku mi to hází problémy, nakonec jsem stáhla 3 a trošku jsem se natrápila, než to začalo jít, ale občas si zahraju.
Ten datadisk Medieval mě fakt zajímá!
ještě jsem viděla na Aukru nabídku na základní hru trojku do 500 s tím, že nepotřebujete CD/DVD, ale vygenerují vám nějakou hru, prý legální. Nevím ![]()
nejsem zastánce her, ale sama dokážu propařit dost dlouhou dobu ![]()
měla jsem všechny tři,ale nejvíc mě bavila dvojka… ještě teď si jí občas pustím… ![]()
Ahojky, potřebovala bych poradit v the sims 3. Nevíte, jak se tam lidi berou? Nepodařilo se mi na to přijít ![]()
prosim co vsechno musim mit stazeny pro to aby mi to slo? hra the sims mam windows 7
zuzukaa píše:
prosim co vsechno musim mit stazeny pro to aby mi to slo? hra the sims mam windows píše: Více
kterou verzi?
Záleží odkud jsi to stahovala, ale měla bys k tomu mít nějaký balíček k vygenerování kodu a pod…
Jahudka84 píše:
Ahojky, potřebovala bych poradit v the sims 3. Nevíte, jak se tam lidi berou? Nepodařilo se mi na to přijít
Jahudko myslíš svatbu? jestli jo, tak nejdřív musí navázat hodně pevný vztah, flirtovat, pak první pusa, muchlování, když je přátelství na maximum a už se políbili, tak požádá jeden z nich o trvalý vztah (až to bude mít v nabídce), to pak spolu chodí. No a pak se můžou hned zasnoubit a vzít.
Já teď zrovna teprve „balím“ svého budoucího manžela a on ne a ne se chytit potvora. jsem špičkový chirurg, tak jsem pořád v práci nebo mám pohotovost a nějak se míjíme. Když mu zavolám, přijde na šachový turnaj, jinak ho k sobě domů nedostanu. Nebo ho pozvu někam na výlet, ale většinou to vychází v blbý¨ch hodinách (ráno nebo pozdě večer) a to mi jakoby „sekne“ s telefonem. Ale já ho dostanu. ![]()
zuzukaa píše:
prosim co vsechno musim mit stazeny pro to aby mi to slo? hra the sims mam windows píše: Více
Zuzu jakou verzi? SIMS 2 nebo SIMS3?
našla jsem tohle, požadavky SIMS2:
128MB RAM pro Win 98, 2000 či ME (256MB pro Win XP).
GeForce nebo Radeon série či lepší.
CPU 600MHz pro uživatele s víše uvedenou grafickou kartou. Slabší modely grafických karet z těchto řad budou potřebovat silnější procesor.
Ti co mají jiné grafické karty než GeForce či Radeon bodou potřebovat procesor o frekvenci 1.5GHz.
Rozlišení 800×600 minimum, 1024×768 optimální.
SIMS3:
Windows XP (Service Pack 2)
2.0 GHz P4 procesor nebo ekvivalentní
1 GB RAM
6.5 GB místa na hard disku a alespoň 1 GB dalšího místa na vlastní výtvory.
128 MB grafická karta s podporou Pixel Shader 2.0
Windows Vista (Service Pack 1)
2.4 GHz P4 procesor nebo ekvivalentní
1.5 GB RAM
6.5 GB místa na hard disku a alespoň 1 GB dalšího místa na vlastní výtvory.
128 MB grafická karta s podporou Pixel Shader 2.0
Pro počítače s vestavěnou grafickou kartou hra vyžaduje minimálně:
Intel integrovaný čipset, GMA X3000 nebo lepší.
2.6 GHz Pentium D CPU, nebo 1.8 GHz Core 2 Duo, nebo ekvivalent 0.5 GB RAM
ZUZKO díky
Tohle mi přišlo v předchozích verzích promakanější. Když došlo na postel, tak už taková nabídka byla aktivní. Už spolu jsou docela dlouho, mají spolu dítě, ale vztah se pořád dál neposunul
Tak už nevím, jak na něj…
Snad to stihnu do důchodu ![]()
No jo asi začali bojkot proti sexu na jednu noc ![]()
obě verze jsou v něčem lepší a v něčem horší, je fakt, že se mi stýská po datadiscích u dvojky, ale třeba tomu přijdu na chuť.
já jsem v první hře udělala jako celou svoji rodinu a dala jsem si životní odměnu za rodinu 12dětí, že jsem pak byla chudák pořád těhotná a hlavně se mi rodili samí kluci, až jsem našla někde fígl, že má ona před tím jíst meloun a bude holka. Manžel si trošku ťuká na čelo, ale lepší než střílečky.
mmch pamatuju si tě z březňátek, gratuluju k dalšímu těhulkování ![]()
Máš recht, v něčem je to vylepšený, ale taky mi tam nějaký věci chybí.
No dobrá, zkusím na nich ještě zapracovat ![]()
A ten meloun super tip
Teď zrovna má v přáních, že chce holku, tak budu muset ten meloun pojíst ![]()
Děkuju
Koukám, že máme ty děti tak hezky o měsíc obě dvě ![]()
s tim melounem jsem to netušila
tak jsem teď našoupala 3 se všema datadiskama do pc a jdu hrát ![]()
Nastys píše:
s tim melounem jsem to netušilatak jsem teď našoupala 3 se všema datadiskama do pc a jdu hrát
a máš originály? nebo ti to jede i kopie? já jsem taky chtěla datadisky, ale mám strach, že se to všechno „rozjede“ a nebude ani základ
No, základ + 3 datadisky mám originál.. a teď nově 3 neoriginál. Ale jede to dobře, zatim žádný problém ![]()
Teda, tak spolu mají dvě děti, bydlí spolu, ale nabídka na svatbu furt nic ![]()