Historie internetového prohlížeče - smazání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
31.5.11 19:36

historie internetu

ahoj, potřebuji totálně smazat veškerou historii internetu, aby nešlo poznat, na jakých stránkách jsem byla. Stačí to v kolonce historie, kde dám pravé tlačítko a Odebrat, nebo to musím smazat ještě někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
31.5.11 19:37

Melo by to stacit myslim nebo aspon u me to stacilo.
i kdyz ja to mam tady:oblibene polozky:historie a tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
31.5.11 19:41

Tohle stačí. Podle mě se to nikde jinde neukládá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.5.11 19:48

Kromě internetového prohlížeče se myslím i adresy navštívených stránek ukládají i v jádře systému Windows. Po přeinstalování systému ale začíná počítač s čistým štítem.
Na druhou stranu, komu by se chtělo kvůli tomu podstoupit několik hodin práce, že… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.5.11 20:04

mám v pc ještě nějaký program na čištění systému, je to nějaký Cleaner, proleze i registry. Takže vím, že se stránky ukládají i do nějakých dočasných složek v pc, protože i když smažu historii, tak pak spustím tenhle Cleaner a on mi vyjede znova to, co už by mělo být vlastně smazané..jenže je to zahrabané v pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
31.5.11 20:07

Já tomu všemu prd rozumím, ale neukládá se něco i do cookies?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 20:24

Loretko, jaký používáš prohlížeč? Jinak pro anonymní surfování doporučuji Chrome od Google, ve kterém lze přímo zapnout anonymní režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
31.5.11 20:35
Pavla Nováková píše:
Loretko, jaký používáš prohlížeč? Jinak pro anonymní surfování doporučuji Chrome od Google, ve kterém lze přímo zapnout anonymní režim.

no klasiku - explorer :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.5.11 21:21

Kakika a Kailovka mají samozřejmě pravdu, stopy po návštěvách stránek se najdou tam i tam…
Jinak ten prográmek se jmenuje C.Cleaner, ikona je taková metla, zametající pixely… Pak je taky dobrý ještě TuneUp Utilities, ten ale spíš ladí PC na vyšší výkon odstraňováním „problémů“ v programech, aplikacích a registrech, čištění je tam jaksi bokem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.5.11 22:00

V exploreru je to Nástroje - Možnosti Internetu - Odstranit dočasné soubory, historii, soubory cookie, uložená hesla a informace z webových formulářů.

Přesně tak to tam mám napsané já. Mělo by to stačit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
31.5.11 22:07

no, ale jestli ti tam někdo nasadil sherlocka, tak nenaděláš vůbec nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
23.6.11 10:19

dohledat historii

:mavam: dá se někde ještě vyšťourat smazaná historie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.6.11 10:24
dzarunka píše: :mavam: dá se někde ještě vyšťourat smazaná historie??

dá, ale hooooodně blbě, takže prakticky ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.6.11 13:34

No tak mě napadá - historie je vlastně soubor, takže když ji mažeš, tak se teoreticky hází do koše… No a když koš vysypeš, tak by ještě mělo být něco k nalezení jako data systému. Ale to už není pro běžného uživatele, na to musíš „cosi“ vědět o Windowsech… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
23.6.11 15:11
Jura007 píše:
No tak mě napadá - historie je vlastně soubor, takže když ji mažeš, tak se teoreticky hází do koše… No a když koš vysypeš, tak by ještě mělo být něco k nalezení jako data systému. Ale to už není pro běžného uživatele, na to musíš „cosi“ vědět o Windowsech… :nevim:

Když to smažeš přímo jako soubory, tak ano. Ale pokud mažeš historii nabídkou v Internet Exploreru, tak v koši nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák