Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Lze na Google Chrome prohlížeči někde nastavit NEukládání historie?? ![]()
@chuanitka píše:
Když to smažeš přímo jako soubory, tak ano. Ale pokud mažeš historii nabídkou v Internet Exploreru, tak v koši nejsou.
v koši ne, ale kdybys třeba brouzdala na nelegálních stránkách, nebo googlila jak někoho zabít a čím, tak při podezření se to dá všechno dohledat i když si mažeš historii jak chceš ![]()
@Jura007 píše:
Kromě internetového prohlížeče se myslím i adresy navštívených stránek ukládají i v jádře systému Windows. Po přeinstalování systému ale začíná počítač s čistým štítem.
Na druhou stranu, komu by se chtělo kvůli tomu podstoupit několik hodin práce, že…
experti by to možná vytáhli i z přeinstalovanýho, nebo tak daleko ještě nejsou?
Když zmačknete F10 nahore je lista historie a tam se to dá nastavit
Tak podle mne je nejsnazší v Google Chrome CTRL+Shift+N a je to ![]()
Nainstalujte si utilitu CCleaner. Doporučuji používat min. jednou týdně. Nejen na toto jako dělaný. Uživatelsky příjemný, zvolit si můžete i češtinu.
Ahoj,
pomůže mi někdo?
Už se mi po několikáté stalo, že jsem se při přihlašování (mail a jiné účty)stalo, že jsem si myslela, že kurzor ukazuje do kolonky hesla a tak píšu, stisknu Enter… a nevědomky jsem to psala hned za název profilu či mail. A teď mi vyskakuje nabídka i s těmito hesly a mám strach, aby to někdo nezneužil. Používám Mozillu Firefox a nevím jak na to
Kdysi jsem historii vymazala přes ovládací panely, ale to jsem ještě používala Explorer. Teď mi tohle vymazání nepomáhá
Nevíte někdo, jak u Firefoxu vymazat historii nebo něco, aby mi aspoň nevyskakovaly nabídky mailů atd.? Budu moc vděčná, na počítače jsem antitalent
![]()
@Petule030 píše:
Ahoj,
pomůže mi někdo?Už se mi po několikáté stalo, že jsem se při přihlašování (mail a jiné účty)stalo, že jsem si myslela, že kurzor ukazuje do kolonky hesla a tak píšu, stisknu Enter… a nevědomky jsem to psala hned za název profilu či mail. A teď mi vyskakuje nabídka i s těmito hesly a mám strach, aby to někdo nezneužil. Používám Mozillu Firefox a nevím jak na to
![]()
Kdysi jsem historii vymazala přes ovládací panely, ale to jsem ještě používala Explorer. Teď mi tohle vymazání nepomáhá
Nevíte někdo, jak u Firefoxu vymazat historii nebo něco, aby mi aspoň nevyskakovaly nabídky mailů atd.? Budu moc vděčná, na počítače jsem antitalent
![]()
nastroje, moznosti, zabezpeceni, zobrazit hesla - tam si to najdes a smazes
@MarieOVMUC píše:
nastroje, moznosti, zabezpeceni, zobrazit hesla - tam si to najdes a smazes
No ony ale nejsou uložené jako hesla, ale v tzv. našeptávání… Sice jsi mi neporadila úplně přímo, ale díky tvé radě jsem se nějak proklikala dočetla jsem, že stačí normálně v prohlížeči najet na to nabízené a zmáčknout Delete. Jak jednoduché
Ale i tak děkuji ![]()
@Petule030 píše:
No ony ale nejsou uložené jako hesla, ale v tzv. našeptávání… Sice jsi mi neporadila úplně přímo, ale díky tvé radě jsem se nějak proklikala dočetla jsem, že stačí normálně v prohlížeči najet na to nabízené a zmáčknout Delete. Jak jednoduchéAle i tak děkuji
kdyz to odeberes z tech hesel, nebude se ti to zobrazovat v nabidce pro dane stranky:)
@MarieOVMUC Když já právě po tvé radě vlezla do hesel, ale nic se mi tam nenabídlo
A tak jsem si uvědomila, že já si nenechávám žádná hesla ukládat, takže bych to měla hledat asi jinde. Ale i tak dííík ![]()
@Petule030 píše:
@MarieOVMUC Když já právě po tvé radě vlezla do hesel, ale nic se mi tam nenabídloA tak jsem si uvědomila, že já si nenechávám žádná hesla ukládat, takže bych to měla hledat asi jinde. Ale i tak dííík
kliknes na radek s hesly a odeberes:D to je jedno, hlavne, ze jsi nasla, cos hledala. pro priste je na googlu 1000 a jedna rada na tema mozila:) staci napsat do vyhledavace, co potrebujes:)
@Vertiline