Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosim Vas, poradi mi nekdo, doufam, ze to neni nic vaznyho, protoze s problemy s pocitacem si nikdo z nas doma bezne neporadi -
zacala mne pred chvili porad otravovat tato hlaska:
Zprava z webove stranky
Out of memory at line: 1
Muzu to bud zavrit krizkem, nebo dat o.k., ale vzdycky se to za chvilicku vrati. A treba misto te jednicky tam bylo 14.
Nevite, co to znamena a co s tim mam delat ?
diky
Jo a dole vprave vyjela (ale to jen jednou a uz se to nevratilo) takova bublina, ze pocitac niz nema virtualni pamet nebo co
bohuzel si to uz cely nepamatuju
Tak to máš vira nejspíš.. Doporučuji, projet antivirovým programem..
Co máš za Operační systém?
Jezis, toho jsem se bala. Mam Wíndows XP.
Ta hlaska vyskoci vzdycky, kdyz nekam prekliknu.
A muzu se - blbe
- zeptat, jak to mam projet antivirovym programem ?
Mam ESET, dole vpravo takovou zelenou ikonku. Nejak ji rozkliknout a spustit ? ![]()
Out of memory - mas nedostatek pameti, smaz si nejake soubory. Vir to urcite neni ![]()
vodaziva píše:
Out of memory - mas nedostatek pameti, smaz si nejake soubory. Vir to urcite neni
Ale memory - pameť, se jen tak sama nepřeplní.. ![]()
Sama urcite ne, ale uzivatel ji zaplni. Staci se kouknout kolik je jeste mista na compu a uvidi se, jestli je to ono nebo je zrada jinde. ![]()
vodaziva píše:
Sama urcite ne, ale uzivatel ji zaplni. Staci se kouknout kolik je jeste mista na compu a uvidi se, jestli je to ono nebo je zrada jinde.
Taky možnost ![]()
Monjie píše:
hele ja bych asi preinstalovala windows
ahojky ![]()
…nebo nainstalovala jiný operační systém ![]()
Ahojky,
pokud systém píše nedostatek virtuální paměti tak klikni pravým tlačítkem na ikonu Tento počítač (na ploše, pokud není ikonka na ploše, je v nabídce Start) a klikni na Vlastnosti. Pak klik na záložku Upřesnit - u položky Výkon klik na Nastavení, opět záložka Upřesnit a kliknout na Změnit. Tam označ možnost Velikost určí systém a klikni na tlačítko Nastavit. Pak restartuj PC.
Doufám že to pomůže ![]()
Tak jsem to projela tim antivirem (to byla doba
), naslo to 4 infikovane soubory, a 4 to vylecilo
.
Zatim tu na me nic nejuka, tak ze by byl problem zazehnan ? Doufam.
Jinak s tou plnou pameti - taky me to napadlo, ale vzpomnela jsem si, ze nas IT v praci, ktery mi pocitac kupoval a i instaloval, mi rekl, ze ho urcite nezaplnim. Docela se zasmal, kdyz jsem se na to zeptala
Rekl, ze ani jemu se to jeste nepovedlo (a byl to ten typ, co ma z dovoleny 300fotek deti
, kdejakej stazenej film apod ) ja jich mam v pocitaci tak 300celkem
, videa zadny, kluk ma par her … My jsme docela svatecni uzivatele, max. kluk visi na FB a ja na e-miminu ![]()
Ale mladej tu na netu sledoval tenis-Kvitovou, a uz kdysi se nam stalo, ze jsme koupili vir, kdyz takhle neco bezelo, tak nevim, kazdopadne uz se nepodiva, zakazuju ![]()
vidim ze jsou zde odbornici. Memory je pamet. Pravdepodobne se ti zaplnil strankovaci soubor. Proste to restartuj a melo by to byt v pohode.
Pripadne muzes promazat klasicky temp, kos atd.
Osobne bych ti doporucil vzit to k nekomu kdo tomu rozumi at ti to zkontroluje a pomuze to promazat.
nakukovatelka píše:
Tak jsem to projela tim antivirem (to byla doba), naslo to 4 infikovane soubory, a 4 to vylecilo
.
Zatim tu na me nic nejuka, tak ze by byl problem zazehnan ? Doufam.Jinak s tou plnou pameti - taky me to napadlo, ale vzpomnela jsem si, ze nas IT v praci, ktery mi pocitac kupoval a i instaloval, mi rekl, ze ho urcite nezaplnim. Docela se zasmal, kdyz jsem se na to zeptala
Ale mladej tu na netu sledoval tenis-Kvitovou, a uz kdysi se nam stalo, ze jsme koupili vir, kdyz takhle neco bezelo, tak nevim, kazdopadne uz se nepodiva, zakazujuRekl, ze ani jemu se to jeste nepovedlo (a byl to ten typ, co ma z dovoleny 300fotek deti
, kdejakej stazenej film apod ) ja jich mam v pocitaci tak 300celkem
, videa zadny, kluk ma par her … My jsme docela svatecni uzivatele, max. kluk visi na FB a ja na e-miminu
A byl to vir, nebo trojan? A nebyly to jenom HTML soubory? potom to chce serfovat bezpecne a neinstalovat kdejakou kravinu do pc…