Počítač - out of memory

4181
22.6.11 21:41

Počítač - "out of memory"

Prosim Vas, poradi mi nekdo, doufam, ze to neni nic vaznyho, protoze s problemy s pocitacem si nikdo z nas doma bezne neporadi -

zacala mne pred chvili porad otravovat tato hlaska:

Zprava z webove stranky
Out of memory at line: 1

Muzu to bud zavrit krizkem, nebo dat o.k., ale vzdycky se to za chvilicku vrati. A treba misto te jednicky tam bylo 14.

Nevite, co to znamena a co s tim mam delat ?

diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
22.6.11 21:42

Jo a dole vprave vyjela (ale to jen jednou a uz se to nevratilo) takova bublina, ze pocitac niz nema virtualni pamet nebo co :think: bohuzel si to uz cely nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 21:45

Tak to máš vira nejspíš.. Doporučuji, projet antivirovým programem..
Co máš za Operační systém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.6.11 21:48

Jezis, toho jsem se bala. Mam Wíndows XP.
Ta hlaska vyskoci vzdycky, kdyz nekam prekliknu.
A muzu se - blbe :oops: - zeptat, jak to mam projet antivirovym programem ? :-) Mam ESET, dole vpravo takovou zelenou ikonku. Nejak ji rozkliknout a spustit ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 21:55

Jojo, klikni pravým a tam by ti mělo najet „spustit test“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.6.11 21:57

Out of memory - mas nedostatek pameti, smaz si nejake soubory. Vir to urcite neni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 21:59
vodaziva píše:
Out of memory - mas nedostatek pameti, smaz si nejake soubory. Vir to urcite neni :mavam:

Ale memory - pameť, se jen tak sama nepřeplní.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
22.6.11 22:07

Sama urcite ne, ale uzivatel ji zaplni. Staci se kouknout kolik je jeste mista na compu a uvidi se, jestli je to ono nebo je zrada jinde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 22:13
vodaziva píše:
Sama urcite ne, ale uzivatel ji zaplni. Staci se kouknout kolik je jeste mista na compu a uvidi se, jestli je to ono nebo je zrada jinde. :kytka:

Taky možnost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
22.6.11 22:37

hele ja bych asi preinstalovala windows

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.6.11 22:41
Monjie píše:
hele ja bych asi preinstalovala windows

ahojky :mavam:

…nebo nainstalovala jiný operační systém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.11 23:16

Ahojky,

pokud systém píše nedostatek virtuální paměti tak klikni pravým tlačítkem na ikonu Tento počítač (na ploše, pokud není ikonka na ploše, je v nabídce Start) a klikni na Vlastnosti. Pak klik na záložku Upřesnit - u položky Výkon klik na Nastavení, opět záložka Upřesnit a kliknout na Změnit. Tam označ možnost Velikost určí systém a klikni na tlačítko Nastavit. Pak restartuj PC.

Doufám že to pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.6.11 23:19

Tak jsem to projela tim antivirem (to byla doba 8-o ), naslo to 4 infikovane soubory, a 4 to vylecilo :-) .
Zatim tu na me nic nejuka, tak ze by byl problem zazehnan ? Doufam.

Jinak s tou plnou pameti - taky me to napadlo, ale vzpomnela jsem si, ze nas IT v praci, ktery mi pocitac kupoval a i instaloval, mi rekl, ze ho urcite nezaplnim. Docela se zasmal, kdyz jsem se na to zeptala :think: Rekl, ze ani jemu se to jeste nepovedlo (a byl to ten typ, co ma z dovoleny 300fotek deti :roll:, kdejakej stazenej film apod ) ja jich mam v pocitaci tak 300celkem :lol: , videa zadny, kluk ma par her … My jsme docela svatecni uzivatele, max. kluk visi na FB a ja na e-miminu :-)

Ale mladej tu na netu sledoval tenis-Kvitovou, a uz kdysi se nam stalo, ze jsme koupili vir, kdyz takhle neco bezelo, tak nevim, kazdopadne uz se nepodiva, zakazuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
22.6.11 23:56

vidim ze jsou zde odbornici. Memory je pamet. Pravdepodobne se ti zaplnil strankovaci soubor. Proste to restartuj a melo by to byt v pohode.
Pripadne muzes promazat klasicky temp, kos atd.

Osobne bych ti doporucil vzit to k nekomu kdo tomu rozumi at ti to zkontroluje a pomuze to promazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
22.6.11 23:57
nakukovatelka píše:
Tak jsem to projela tim antivirem (to byla doba 8-o ), naslo to 4 infikovane soubory, a 4 to vylecilo :-) .
Zatim tu na me nic nejuka, tak ze by byl problem zazehnan ? Doufam.

Jinak s tou plnou pameti - taky me to napadlo, ale vzpomnela jsem si, ze nas IT v praci, ktery mi pocitac kupoval a i instaloval, mi rekl, ze ho urcite nezaplnim. Docela se zasmal, kdyz jsem se na to zeptala :think: Rekl, ze ani jemu se to jeste nepovedlo (a byl to ten typ, co ma z dovoleny 300fotek deti :roll:, kdejakej stazenej film apod ) ja jich mam v pocitaci tak 300celkem :lol: , videa zadny, kluk ma par her … My jsme docela svatecni uzivatele, max. kluk visi na FB a ja na e-miminu :-)

Ale mladej tu na netu sledoval tenis-Kvitovou, a uz kdysi se nam stalo, ze jsme koupili vir, kdyz takhle neco bezelo, tak nevim, kazdopadne uz se nepodiva, zakazuju :mavam:

A byl to vir, nebo trojan? A nebyly to jenom HTML soubory? potom to chce serfovat bezpecne a neinstalovat kdejakou kravinu do pc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák