Stahování aplikací do iPhonu

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
vyky
4.10.11 16:12

pc mám

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:16

notes

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:20

A ještě blbej dotaz - tu hudbu máš asi v mp3, viď… už mě jen napadá, že takhle asi nepůjde přetáhnout hudba z CD (klasického CD), jenom v mp3… Nebo nějaká ochrana v iTunes, něco zamčenýho proti změnám, jestli to existuje.

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:25

s jineho pc sem to nahral ale s mého sou v pc nahrane písničky s cd.ne s mp 3 v tom cos psala mi tam skočili náké cizí které sem do sveho pc nenahral.mě de oto jak tam na plochu dostat moje pisničky s notesu.nikde se nezobrazujou.proč dou fotky a hudba a ani radia které sou tam v liště nejdou nahrat nechapu to.

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:31

Nejsem si jistá, jak se nahrává hudba z CD, když to nejsou MP3. To jsem nikdy nezkoušela, takže nevím, jestli to jde jen tak přetáhnout. A ani tu nemám žádné hudební CD, které bych mohla zkusit, bohužel :-(

Že jdou fotky, to by opět svědčilo na problém ve formátu. Rádia vůbec netuším, jestli lze nějak přetahovat, to jsem nikdy nezkoušela, pouštím si ty, co tam jsou předdefinovaná. Nezkoušel jsi z tohohle PC nahrát nějakou MP3? Aby se vidělo, jestli je problém formát nebo ne. Nahrát myslím nahrát do itunes - Library Music. Nahrát do iPhona je druhá věc, ale to asi umíš.

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:31

a nejde to nastavit nahoře v těch racich co sou nad knihovnou není to tam někde.

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:33

Mě nenapadá co nastavit. Zkusila bych ještě, jestli je problém jen s hudbou z CD v tom formátu pro hudební CD, nebo jestli nejde přetáhnout do itunes ani mp3. Pokud nepůjde ani mp3, tak je problém někde dál.

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:37

skoušel jsem to včera na cizím pc a šlo to ale s mého ani nahodou.a nechapu že nemužu najit ani postup jak to nahrat a aby to se zobrazilo na mé ploše v tom itunisu.skacou tam ty debility a nejde mi to ani pres bluthon a ani v tom nastavení to nemužu najit je tam odeslat pres blutu pres vypalení cd a dokumenty ale ikona iphonu nikde.nechapu.

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:39

a ani radia nevím jak pretahnout ty tam skočej ale dolev pravo není napsane sync a aply

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:43

Tak to bohužel vzdávám. Nevím, jestli hudební CD jde do itunes nahrát, správný postup by byl asi překonvertovat hudební CD do MP3, pak přetáhnout do LIBRARY, pak v DEVICES kliknout na IPHONE, dát MANUALLY MANAGE MUSIC AND VIDEOS a zathnout si vybraný písničky. Je mi líto :-( jestli nejde přetáhnout do itunes mp3, tak to vzdávám :-( Třeba se ještě někdo najde, kdo bude vědět víc, držím palce. :think:

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:48

Radia se podle mě nesynchronizují ani nedoplňují… Ty do iPhona vůbec nedostaneš, nekoukej na itunes jako na nástroj k iPhonu :-) Je to Macovskej multimediální soft, k přehrávání hudby a videa. Jenom jedna z jeho funkcí je, že taky umí nahrát některý věci do iPhona, proto se instaluje i do Woken. Ale rozhodně do iPhona nenahraje všechno, co v něm je možný spustit… Ale základ je, že požadovaná písnička není v Library Music. Pokud by byla, tak je to jiná. Pokud není, tak ji tam nenahraješ :oops:

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:49

děkuji moc,a stravenej čas semnou.hezkej den.nevěřím už v žadnej zazrak.

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 17:05

ale já na to nekoukám jako na spásu.skoušel jsem to i přesto co mám uložený v pc a též nic.a radia tam nahrané v iphonu nemám.bylo koupený bez nich.je zahlcen nesmyslama.všude píšou že dou pretahnout ale opět jak je vydět asi jen u lží.

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 17:09

nakej chytrej

• Citovat
  • Upravit
22315
6.10.11 22:23

RAdia si preneses pres App store zdarma primo do Iphonu.

Dej si appstore a tam vyhledej play.cz je to free

a jinak tu hudbu do iPhona pres Itunes mi vcera dal kamos dobrej tip.

kdyz otevres itunes v pc tak dolu vlevo klikni na „plus“ - nova slozka a tam napis iPhone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák