Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Sakryš tobě SZ vlastně nepošlu
Zkusím sem nahrát fotku, co bys tam měl vidět, a ty mi řekneš, co nevidíš?
Zvítězíme ![]()
ano v libary je music a nad mím telefonem devices to vše sem skoušel a nic co teda mám po telefonu zmačknout
Super, tak nejdřív se musí nahrát ta hudba do LIBRARY - MUSIC. Když klikneš na MUSIC a vedle v nějakým filemanageru (nevím, jestli máš PC nebo MAC) si najdeš ty mp3, tak by měly jít označené normálně přetáhnout do toho okna. Nejde?
Jestli v té složce MUSIC něco máš, tak to je jedno, přepnula bych si na zobrazení po řádcích (přepíná se to vpravo nahoře), aby tam nebyly ty debilní náhledy přes celej displej.
ta muzika co je uplně dole mi tam skače po zmacknutí když zmačknu music a tím je konec dal už nemám šaci stím něco dělat nahraje mi do telefonu a nic tam není po prohlednutí telefonu.
Teď se ztrácím já, nevím kde dole
Jde ti kliknout sem? Pokus o obrázek, snad to vyjde…
Vlevo nahoře v library kliknout na music, pokus o detailnější foto
ano tam klikám a skačout tam ty věci k zatržení a podtím je ta hudba 90 leta atd a toho se nemužu zbavit mačkal sem dole v pravo apeli a nic
Jasný. A tam máš teda hudbu, kterou jsi si nenahrál, nějaký věci, který ani nechceš. A máš tam i tu hudbu, kterou chceš nahrát do iPhona? Jestli ne, tak jde ti tam z filesystému přetáhnout?
ano to mačkám a ty skladby vedle toho se mi nezobrazujou.chci se sveho pc tam pretahnot mou nahranou hudbu mám tam místo toho ty debylity
a to jak ji pretahnu ano oto mi de jak ji tam dostat abych ji měl na pc a mohl nahrat a nezobrazovali se ty debility
Jasný, už jsem se sesychronizovala na tvou notu / problém. Kurňa jak to, že to nejde
Jdu kouknout na jablíčkáře. Mně se to nikdy nestalo. Máš PC nebo MAC?
Ty v té levé liště vůbec nemáš LIBRARY nebo KNIHOVNA? Jestli ne, tak to asi radu nevím, to vypadá jako blbě nainstalováno iTunes nebo fakt netuším… Ještě ti můžu poslat v SZ můj email a ty mi pošleš printscreen té obrazovky. V levém sloupci by mělo být KNIHOVNA, OBCHOD, ZAŘÍZENÍ, SDÍLENÉ, GENIUS, SEZNAMY STOP (nebo anglické ekvivalenty).