Stahování aplikací do iPhonu

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nesinka
4.10.11 15:47

Ty v té levé liště vůbec nemáš LIBRARY nebo KNIHOVNA? Jestli ne, tak to asi radu nevím, to vypadá jako blbě nainstalováno iTunes nebo fakt netuším… Ještě ti můžu poslat v SZ můj email a ty mi pošleš printscreen té obrazovky. V levém sloupci by mělo být KNIHOVNA, OBCHOD, ZAŘÍZENÍ, SDÍLENÉ, GENIUS, SEZNAMY STOP (nebo anglické ekvivalenty).

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 15:50

Sakryš tobě SZ vlastně nepošlu :-D Zkusím sem nahrát fotku, co bys tam měl vidět, a ty mi řekneš, co nevidíš? :mrgreen: Zvítězíme :wink:

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 15:51

Zkouška obrázku, asi ale bude malej… Já tady s tím neumím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 15:53

ano v libary je music a nad mím telefonem devices to vše sem skoušel a nic co teda mám po telefonu zmačknout

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 15:56

to tam mám.jak mám dál postupovat

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 15:58

Super, tak nejdřív se musí nahrát ta hudba do LIBRARY - MUSIC. Když klikneš na MUSIC a vedle v nějakým filemanageru (nevím, jestli máš PC nebo MAC) si najdeš ty mp3, tak by měly jít označené normálně přetáhnout do toho okna. Nejde?
Jestli v té složce MUSIC něco máš, tak to je jedno, přepnula bych si na zobrazení po řádcích (přepíná se to vpravo nahoře), aby tam nebyly ty debilní náhledy přes celej displej.

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 15:59

ta muzika co je uplně dole mi tam skače po zmacknutí když zmačknu music a tím je konec dal už nemám šaci stím něco dělat nahraje mi do telefonu a nic tam není po prohlednutí telefonu.

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:01

Teď se ztrácím já, nevím kde dole :-( Jde ti kliknout sem? Pokus o obrázek, snad to vyjde…

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:01

a co tammám zmačknout nahoře v levo v rohu.mám to v engliš

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:02

Vlevo nahoře v library kliknout na music, pokus o detailnější foto

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:03

ano tam klikám a skačout tam ty věci k zatržení a podtím je ta hudba 90 leta atd a toho se nemužu zbavit mačkal sem dole v pravo apeli a nic

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:04

Jasný. A tam máš teda hudbu, kterou jsi si nenahrál, nějaký věci, který ani nechceš. A máš tam i tu hudbu, kterou chceš nahrát do iPhona? Jestli ne, tak jde ti tam z filesystému přetáhnout?

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:05

ano to mačkám a ty skladby vedle toho se mi nezobrazujou.chci se sveho pc tam pretahnot mou nahranou hudbu mám tam místo toho ty debylity

• Citovat
  • Upravit
vyky
4.10.11 16:07

a to jak ji pretahnu ano oto mi de jak ji tam dostat abych ji měl na pc a mohl nahrat a nezobrazovali se ty debility

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
4.10.11 16:08

Jasný, už jsem se sesychronizovala na tvou notu / problém. Kurňa jak to, že to nejde :mrgreen: Jdu kouknout na jablíčkáře. Mně se to nikdy nestalo. Máš PC nebo MAC?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák