Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Vyky nahraj si hudbu do itunes (pretahnes na ikonu itunes) a dej synchronizovat. Proklikej si ale co vse chces synchronizovat, doporucuji zaskrtnout Manually sync music & photos… Za chvili budu u PC, tak pres SZ klidne odnaviguju..
i tunes se mi spojí ale když kliknu na music tak se mi tam dole vlevo oběví řadky 90 leta atd.ale neoběvěj se tam moje nahrané pisničky.je to velmi problematické.obrazky se nahrali v pohodě ale má hudba nejde.vyskoušel sem všechno možné i blutu a ani to nejde napiš mi nákej postup.
mám ikonu na ploše pouze se mi tam všude oběvuje hudba ktera je tam nahraná a moje se ani neoběví na pc
mám ikonu na ploše pouze se mi tam všude oběvuje hudba ktera je tam nahraná a moje se ani neoběví na pc
Teda ja stahuji ze http://www.mp3stahuj.cz/
a treba si i delam zvoneni do mobilu- na to mam stazeny Xilisoft iPhone maker a ten je super
kdyz dam synchronizovat telefon s Ituns- tak se mi pak v levem sloupci Itunes objevy zalozka s mym tel- a to kdyz rozkliknu, tak vidim co mam stazeny, resp pretahnu tam co chci z plochy treba a tak
jinak kdyz stahuji pisnicky- rovnou se mi hodi do Itunsu, i kdyz nejsem synchro
mám na tunisu to zahlcený nákejma debilníma ale svoje s pc tam nejde nahrat.
no nezbyva nez se podivat treba na www.jablickar.cz a tak at ti napisou krok za krokem
Ja bych to mozna i dokazala, ale mam preinstalovany PC a zatim neni obnovny ucet na Itunes
no a co treba zkusit to stahnute otevrit v aplikaci pres Itunes?
kdyz na to kliknes pravym tlacitkem- melo by se to tam ukazat- pokud ne, tak das vybrat aplikaci a pak to navolis- pak ti to sleze do slozky Itunes a zkusis to pretahnout
tež sem to studoval a je to k ničemu.nenavede mě to na tu mou hudmu v liště nahoře dám photo nahrajou se fotky ale když zadám muziku tak tam naskačou ty debility co tam sou ke koupi a je konec.
a kde ty aplikace najdu v levém sloupci sou od i tunes nahrané debility. najedu na muj telefon a jakej koli radek nejde nahrat i když dám dole to +
vyky - trochu jsem se v tom ztratila. Připojíš telefon k počítači a pustíš iTunes. Vlevo v liště v DEVICES nebo ZAŘÍZENÍ vidíš svůj telefon. Nad telefonem vidíš složku OBCHOD nebo ITUNES STORE nebo tak něco. A nad tím, první odzhora, je KNIHOVNA nebo LIBRARY. Když klikneš v LIBRARY (KNIHOVNA) na složku HUDBA, tak nevidíš vůbec nic, nebo vidíš něco, co vidět nemáš? Omlouvám se, že se blbě ptám, nemyslím to jako provokaci, jen se chci sladit na stejnou notu ![]()
to není provokace beru to.ale ani jedno tam nemám jen ty debility ke koupi at najedu na cokoli.
to je opět o ničem ale nazor nikomu neberu