Stahování aplikací do iPhonu

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
6.10.11 22:25

no a pak si z knihovny prenes do iPhonu (t e slozky ), skladby, ktere chces do telefonu nahrat

pak jen pripojis telefon a sam se automaticky sesynchronizuje a prenese to do telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vyky
6.10.11 23:01

dík to sem skoušel,nejde to.nainstaloval jsem si rip a chtěl jsem tu mou hudbu predělat na mp3 ale sem takovej antitalent že sem to vzdal nevím jak dal.klikneš dole na plus a naskočí ti do řádku položka a stejnak to nejde.a pak na svuj telefon a klikneš na musicu a opět nic

• Citovat
  • Upravit
vyky
6.10.11 23:08

zmackneš + a naskočí ti tam untitled playlist a tím je konec co dal a skočí ti tam vedle cd a baliček at poklepneš na cokoli tak se nic neděje

• Citovat
  • Upravit
22315
7.10.11 08:24

No ten untiled prejmenujes na iPhone a pak prevedes pisnicky ve formatu m4a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vyky
7.10.11 09:39

ale jak přejmenuji.včera jsem to skusil pres file ale povedlo se mi dvě cd nahrat a dneska mi to opět nejde.víc a víc se do toho zamotavam.skusil jsem to cawetriho metodou.to je přetahnutím.potřebuji nákej postup podle ktereho bych mohl jet dám file a pak add libary zobrazise má zaloška najedu na hudbu a prenesu cd do meho telefonu a dal už nevím.nechce se mi to tam udržet i když se to zobrazí při vkladaní zeleně.

• Citovat
  • Upravit
22315
7.10.11 11:59

Kliknes na untuled slozku pravym a das prjmenovat- na iPhone

No a nejde ta hudba stahnout z pc? Misto cdcek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vyky
8.10.11 19:35

dík povedlo se.Mam další problem.uloženou hudbu co mám v iphonu.chci použít jako hlavní vyzvaněcí melodii jak ji stahnout

• Citovat
  • Upravit
vyky
8.10.11 19:37

kde se dá najit naká super hudba na stahnutí.dík

• Citovat
  • Upravit
22315
9.10.11 15:14

www.mp3stahuj.cz

treba tady....... stahnes do Pc, pak das prehrat a rovnou se to vlozi do knihovny v iTunes. Pak to odsad pretahnes do Iphonu

Vyzvaneni, neni tak jednoduche, ale jde to.
U Iphonu je problem, ze vyzvaneci melodie nesmi byt delsi nez 30 sekund- cili je potreba si vybrat z pisnicky co chces.

Dalsi vec je- mit na to stahnuty nejaky program. Ja mam stahnuty zdarma xilisoft ring tone maker- ale treba ani neni potreba- upravuji si hudbu pres itunes

jak na to

Zkuim to s obrazkami aby to bylo srozumitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.10.11 15:21

takze otevres si iTunes a slozku hudba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.10.11 15:29

Kliknes pravym a das si info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.10.11 15:29

Pak zvolis Volby

tam uvidis dolu cas pisnicky- tady si nastavis minuty- hodnoty, od kdy do kdy chces aby se ti orezala pisnicka- max 30 sekund

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.10.11 15:33

Das OK a zase se postavis na tu pisnicku v HUDBE- kliknes pravym a zmacknes predelat verzi do ACC

Pak se ti pod pisnickou v meu iTunes objevi pod tou skladbou orezana verze v trvani tech vybranych sekund- muzes si ji prehrat a pripadne upravit jeste cas na setiny sekundy- aby jsi to mel v cajku

opet pres ty volby a pokracovat dle navodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.10.11 15:38

Pak tu orezanou pisnicku presunes na plochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.10.11 15:39