Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
no a pak si z knihovny prenes do iPhonu (t e slozky ), skladby, ktere chces do telefonu nahrat
pak jen pripojis telefon a sam se automaticky sesynchronizuje a prenese to do telefonu
dík to sem skoušel,nejde to.nainstaloval jsem si rip a chtěl jsem tu mou hudbu predělat na mp3 ale sem takovej antitalent že sem to vzdal nevím jak dal.klikneš dole na plus a naskočí ti do řádku položka a stejnak to nejde.a pak na svuj telefon a klikneš na musicu a opět nic
zmackneš + a naskočí ti tam untitled playlist a tím je konec co dal a skočí ti tam vedle cd a baliček at poklepneš na cokoli tak se nic neděje
No ten untiled prejmenujes na iPhone a pak prevedes pisnicky ve formatu m4a
ale jak přejmenuji.včera jsem to skusil pres file ale povedlo se mi dvě cd nahrat a dneska mi to opět nejde.víc a víc se do toho zamotavam.skusil jsem to cawetriho metodou.to je přetahnutím.potřebuji nákej postup podle ktereho bych mohl jet dám file a pak add libary zobrazise má zaloška najedu na hudbu a prenesu cd do meho telefonu a dal už nevím.nechce se mi to tam udržet i když se to zobrazí při vkladaní zeleně.
Kliknes na untuled slozku pravym a das prjmenovat- na iPhone
No a nejde ta hudba stahnout z pc? Misto cdcek
dík povedlo se.Mam další problem.uloženou hudbu co mám v iphonu.chci použít jako hlavní vyzvaněcí melodii jak ji stahnout
treba tady....... stahnes do Pc, pak das prehrat a rovnou se to vlozi do knihovny v iTunes. Pak to odsad pretahnes do Iphonu
Vyzvaneni, neni tak jednoduche, ale jde to.
U Iphonu je problem, ze vyzvaneci melodie nesmi byt delsi nez 30 sekund- cili je potreba si vybrat z pisnicky co chces.
Dalsi vec je- mit na to stahnuty nejaky program. Ja mam stahnuty zdarma xilisoft ring tone maker- ale treba ani neni potreba- upravuji si hudbu pres itunes
jak na to
Zkuim to s obrazkami aby to bylo srozumitelne
Pak zvolis Volby
tam uvidis dolu cas pisnicky- tady si nastavis minuty- hodnoty, od kdy do kdy chces aby se ti orezala pisnicka- max 30 sekund
Das OK a zase se postavis na tu pisnicku v HUDBE- kliknes pravym a zmacknes predelat verzi do ACC
Pak se ti pod pisnickou v meu iTunes objevi pod tou skladbou orezana verze v trvani tech vybranych sekund- muzes si ji prehrat a pripadne upravit jeste cas na setiny sekundy- aby jsi to mel v cajku
opet pres ty volby a pokracovat dle navodu