Prosím pomozte-RODÍM???

88
18.12.09 18:25

Prosím pomozte-RODÍM???

Holky včera jsem měla termín porodu, celý dnešek mě pobolívá podbřišek ale nic jako bolest a dost a bolest ale spíše konstantně a menstruačně. Jen občas větší bolest a ted ze mě vyšel (omlouvám se za otevřenost) hlen, nahnědlý…je to ta zátka?co to znamená?musím doplnit že na nic takového netrpím ani v těhu myslím výtoky atd…díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
18.12.09 18:27

ahoj, to by mohla být zátka, ale někdy odejde a porod se rozjede třeba až za pár dnů. Musíš počkat, jestli praskne voda, nebo jestli začnou pravidelné kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.12.09 18:28

Dobře dobře, díky je to něco mezi hnědým, a lehce narůžovělým hlenem, takže čekat jo?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
18.12.09 18:31

Jj to bude zátka,ale nemusi to znamenat že hned porodiš,někdy odcházi i 14dni před porodem.
Tak hodně štěsti at se ti to co nejdřiv rozjede a stihnete to domu ještě před Štědrym dnem,možná to je fakt začatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
18.12.09 18:32

určitě je to zátka ,ale pokud nemáš bolesti tak buď klidně doma. Mně odešla zátka týden před porodem. Vzhledem k tomu , že píšeš že měla nahnědlou barvu bude to určo dřív :lol:
držíl palce,ať to jde rychle

• Citovat
  • Upravit
7858
18.12.09 18:32

Jj čekat a uvidiš jestli se dostavi kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
18.12.09 18:33

Zatím čekat, většinou se ty správný bolesti nedají zaměnit :wink: Ale myslím si, že brzy budeš mít mimi u sebe :wink: Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.12.09 18:34

díky, díky moc za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
18.12.09 19:05

zátka to určitě je, mě odešla a během 2 hodin se dostavily pravidelné kontrakce…možná bych být tebou zkusila horkou vanu, pokud se porod rozjíždí, mohlo by mu to pomoct :wink: držím pěsti, abys brzy věděla na čem jsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.12.09 19:13

Jo jo dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.12.09 19:27

Nejhorší je, že nevím zda tomu pomáhat chci, ten strach že už je to tu je totiž děsnej, jěště počkám zda se to začne stupňovat a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.12.09 19:32

JJ, bude o zátka. Mě odešla kolem sedmé večer jako čirý hlen a pak za hoďku mírné krvácení..a za hodinu začaly kontrakce.

Jenom - já trubka - čekala, že ty pravé kontrakce musí mít 40sec a víc (dle knížky), já měla jen kolem 15sec…no ještě že jsem nakonec do porodky jela, málem jsme to nestihly.
Ale fakt platí, že až to bude kontrakce, kdy se zastavíš a nepůjde dělat nic jinýho než čekat až skončí, je to ono.
Držím palce !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.12.09 19:34

Zdenko, mě u prvníhotěhotenství oešlá zátka MĚSÍC před porodem :-) To tobě určitě nehrozí, držím pěsti, aby to už bylo „ono“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.12.09 19:37

Zdeni ničeho se neboj. Je to ta zátka jak píší holkjy nekomumůže odcházet po kouscích i týdny, já to tak měla, někomu odejde hned. Nicméně samotný odchod zátky nic neznamená. Důležité jsou kontrakce. Některé ženy kontrakce na začátku pociťují jen jako tvrdnutí s MS bolestí, pak ty větší přijdou při prasknutí vody. Když si vlezeš do vany s teplou vodou tak jsou jen dvě možnosti. Buď máš ztoho poslíčky a vana je zastaví a nebo to začíná a vana to trochu popožene. Držím palce. Hlavně se nenervuj. To miminko ven jednou prostě musí, jinak to nejde. Bude to dobrý, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
18.12.09 19:42

Zdenko, jj ten pocit a „strach“, že už je to opravdu tady znám…já si najednou říkala, jestli to nejde ještě nějak vzít všechno zpět, jestli fakt jako musím už rodit :mrgreen: ale neboj, ty pocity k tomu patří a ještě na to jednou budeš s úsměvem vzpomínat :wink: tak se těším na info od tebe, jestli se to rozjelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí