Jaké plenky pro 6kg dítě?

292
26.6.12 13:14

Prosím poraďte s plínkami - 6kg

Maminky, poraďte prosím s plínkami pro téměř 6kg dítě - potřebujeme nějaké neparfemované. Dosud jsme měli velikost č.2 Babylove z DM a nebo Bella Happy - teď jsme z nich už ale vyrostli a ty Babylove č. 3 mají jiné gumičky a malého to škrtí a má otlaky. Chtěla jsem zůstat u této značky, protože nám vyhovují - neopruzuje se v nich. Děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
26.6.12 13:15

Co Bella Happy, my je používáme už od velikosti 2 a jsou pořád fajn… Babylove teď změnily výrobce, tak se dost zhoršily…

• Citovat
  • Upravit
101748
26.6.12 13:17

@Frema77 Nebo vem ty Babylove Natural, tam ke změně výrobce nedošlo a měli by ti stačit ty Midi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
26.6.12 13:20
@Billi píše:
Co Bella Happy, my je používáme už od velikosti 2 a jsou pořád fajn… Babylove teď změnily výrobce, tak se dost zhoršily…

aha, to jsem nevěděla, ale přišlo, mi že je v nich nějak méně té savé vložky - prostě hubenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
26.6.12 13:20
@j.a.n.i1 píše:
@Frema77 Nebo vem ty Babylove Natural, tam ke změně výrobce nedošlo a měli by ti stačit ty Midi.

ano nezbývá než to vyzkoušet :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
26.6.12 13:22

@Frema77 Jojo, vyzkoušej, já ty Midi používala ještě po roce na noc a v pohodě. Přes den máme látkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
11.7.12 17:34

Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli někdo nezná novou značku plenek Monperi? děkuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ninina
13.11.12 18:42

Plenky monperi

Pleny Monperi, za žádnou cenu nekupovat, jsou to nekvalitní obyčejné pleny které nic nevydrží, malá se mi po nich celá oprudila, ty pleny nic nevydrží jsou to prostě šmejdy já je koupila v akci 4 balíky 679 a ted jse mi doma válej. Když už tak doporučuji pampers, tesco zelené nebo bella happy

• Citovat
  • Upravit
behejs
14.11.12 15:03

Ahoj, koukám, že nejsme jediní, kdo hledá pořád správné plenky. my jsme měly super moderní a nejlepší pampers premium care a malá se mi po nich celá oprudila, když byla malinká. pak jsem jí je zkusila te´d když je větší a stejně je prostě nesnese, navíc mi přijde, že hrozně smrděj umělotinou, když je načůrá. takže používáme huggies. ale ta cena. takže taky pořád hledáme nějakou levnější variantu. máme zatím 5,5 kg, tak nevím jestli nepřejít už pomalu na velikost 3, co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
708
14.11.12 15:12
@behejs píše:
Ahoj, koukám, že nejsme jediní, kdo hledá pořád správné plenky. my jsme měly super moderní a nejlepší pampers premium care a malá se mi po nich celá oprudila, když byla malinká. pak jsem jí je zkusila te´d když je větší a stejně je prostě nesnese, navíc mi přijde, že hrozně smrděj umělotinou, když je načůrá. takže používáme huggies. ale ta cena. takže taky pořád hledáme nějakou levnější variantu. máme zatím 5,5 kg, tak nevím jestli nepřejít už pomalu na velikost 3, co myslíte?

také používáme huggies a spokojenost cena je sice vyšší ale v akci se dají sehnat, myslím si že na 5,5kg už můžete v klidu přejít na trojky…my máme 4 kg a na noc dáváme taky 3 víc toho vydrží a mě malej spí v kuse 4-5 hodin tak tam má vždy pak nálož ale hlavní je že se mi v huggies neoprudí…takže si radši připlatím, ale mají příští rok skončit s výrobou takže děláme ted zásoby a má jich bejt výprodej tak budou ted hodně v akcích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ninina
14.11.12 15:17

plenky

Dobrý den, zkuste tesco zelene 3, 4-9kg jsou fakt výborné ted je maj v akci za 195kč 64 kusů jinak stojej normálně 245kč to též není zlé, já jsem se jich bála ale jsem fakt spokojená výborně sajou já je měním po 4h, malá není vůbec opruzená, připomínaj pampers ty oranžové ale jsou lepší než ty pampers

• Citovat
  • Upravit
15977
14.11.12 15:23

Já tesco pleny podědila po kamarádce. Pro mě byly jak karton. :roll: Sice neprotekli, ale ta tvrdost mi vadila. Takže používám pampers premium care a jsem spokojená. Jiné kromě těchto dvou jsem ani nezkoušela. PC mi vyhovují, tak to měnit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
behejs
14.11.12 17:41

Sakra, tak to se mi vůbec nechce líbit, že huggies budou končit, sme s nimi opravdu zatím spokojené. jak já, tak moje malá. no nic, asi teda budu muset udělat zásobu. kolik jich tak spotřebujete?

• Citovat
  • Upravit
15977
14.11.12 17:51

Já mám spotřebu 6 plen denně. Když má kakací den, tak někdy i 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
behejs
14.11.12 18:03

Jj to jo, na den to odhadnu, ale nevim na jak dlouoho vydrží ta velikost 3. ted má 5,5kg…6 plen denně a přibývá tak 1 kg za měsíc. no tak to je na mě velká matika i s mým titulem :lol: dle mých propočtů mi to vyšlo cca 540 plen velikosti 3 (počítám, že je bude potřebovat 3 měsíce, když bude přibírat kilo měsíčně 6-9kg…měsíc 30 dní, den=6plen…3×30×6=540
nikdy by mě nenapadlo, že na mateřský budu potřebovat tolik matematických schopností :lol: :lol: :think: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure