Prosím, poraďte velikosti u Converse

3910
15.7.14 18:52

Prosím, poraďte velikosti u Converse

Prosím poraďte mi velikosti u Converse.
Pro sebe mám několikatery, ale teď bych si chtěla koupit jedny z dětské kategorie Junior (4-12let). Potřebuji stélku 23cm, myslíte, že v Juniorech ji najdu? Máte někdo pro své dcerky tyhle velikosti? Chtěla bych pro sebe nízké Chuck Talyor.
Dále bych potřebovala poradit s dětskou velikostí. Dcera má stélku cca 19,5cm. Objednala jsem dcerce US 13, na jazyku psáno 19cm, mnou měřená stélka 21cm a jsou dceři obrovské. Jsou to nízké Conversky. Teď bych pro ni chtěla kotníkové Chuck Taylor.
A taky pro chlapa potřebuji poradit velikost Nedávno si zkoušel Chuck Taylor ve Fottlockeru a jedny v Renu, stejnou velikost a ty ve FL mu nebyly, byly hodně úzké, nedostal se do nich. Potřebuje na stélku 28cm. Taky chci kontíkové Chuck Taylor

Mooooc děkuji za radu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3910
15.7.14 18:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
15.7.14 20:14

Dcera má úplně stejné, velikost uvedená na jazyku US 3, cm 22 a podle skutečného měření je vnitřek 23cm. Snad ti tahle informace k něčemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
15.7.14 20:35

Já mam 41 a je to délka stélky 26 cm, potom co pul cm, to cislo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
16.7.14 19:16

Holky diky :) v dámských se význam, mam jich několik párů, ale tyhle jsou z detske kolekce ;) u chlapa budu asi brát 9,5 a snad mu budou sedět. Dceři taky risknu a připadne to budou již druhé, které nám budou ležet doma ;) :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák