Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ted to musi byt mazec, ale jednou na to obdobi budete vzpominat jako na jedno z nejkrasnejsich
je super, ze jste s chlapem partaci a dokazete se podrzet. Jinak nevim, vydrz, za dlouho bude lip ![]()
Jinak existuji i maminky, ktere deti neporovnavaji a rady se pobavi i o necem jinem, ja bych to tak smahem neodmavla. Vyhoda je, ze jine maminky zas pochopi, o cem mluvis, dokazou pochopit, ze tve dite prorve celou navstevu, i kdyz to dosud nikdy neudelalo nebo ze zrusis setkani 10 minut predem, protoze diteti vylitla horecka a fakt sis to nevymyslela ![]()
Já jsem se přistěhovala za přítelem do jiného města, otěhotněla jsem dřív než jsem si stacila najít kamarády a ti co byli předtím, ano většina se vytratila, ale přece máš pár kamaradek co ti jsou blízké, tem se ozvi.. Jinak s tím maminkovanim te úplně chápu, měla jsem to stejně a někdy i do teď, občas mi přijde, že nebýt děti, které si spolu vyhrají ani bysme se s některými maminkami nebavili, ale jiné jsou fajn, tak to nezatracuj úplně.. i tvoje děti budou rádi, když ještě před školkou budou mít kamarády co s nimi vyrůstají.. odkud jsi? Ve většině měst jsou zařízení pro rodiče s dětmi, nic pro mě tedy, ale za návštěvu nic nedáš
drž se!
Děkuju :smiling_face_with3_hearts: asi jsem spíš potřebovala slyšet něco pozitivního. Jsme z malého města, takže tady nic takového není a já se bojím řídit s malou v autě
většina kamarádů se přestěhovala do Prahy a vlastně už si moc nemáme co říct
mám teď kamarádku znaly jsme se ještě před dětma a máme stejné starý prcky. A přesně je to „můj prcek už skoro leze, my už spíme celou noc,…“ 🤦 No každopádně už se těším až bude pěkný počasí a budeme celý den venku a třeba někoho poznáme někde na hřišti 😊
Ahoj, mám doma půl roční holčičku a dalšího prcka na cestě. Je to docela náročný, není mi úplně hej a péče o malou je maximum co ze sebe vydám. Takže vařit uklízet nehrozí. Naštěstí mi přítel se vším pomáhá. Když je potřeba tak uvaří, uklidí, chodí nakupovat, když přijde z noční vezme si malou a nechá mě se trošku vyspat
ale já se kvůli tomu cítím trošku blbě, chudák chodí do práce a pak ještě dře doma 
furt si tady předáváme nějakou nemoc, takže jsme teď furt zavřený jen doma
to je na palici. K tomu malý asi rostou zoubky tak se pěkně ukňourana. Moji rodiče jsou taky nemocní, občas se za náma přijde podívat aspoň moje ségra
jinak ostatní kamarádi se od doby oznámení mého prvního těhotenství nějak stáhli
když se malá narodila všichni psali že přijdou a nepřišel nikdo. Asi mi chybí lidi
ale zase nejsem ten typ mámy co se kamarádi s ostatníma mamama. Mě to vadí. Vidím jak se všichni porovnávají, jak se neumí bavit o ničem jiným. Proto ani nechodíme na plavání na různý ty cvičení a tak
občas mi chybí můj starý život a pak si připadám jako hrozná máma 
Teď ještě to počasí