Nemám si s kým popovídat, všechno je to nějaké náročné

Anonymní
25.2.20 22:36

Prosim Potřebuju se vypovidat

Ahoj, mám doma půl roční holčičku a dalšího prcka na cestě. Je to docela náročný, není mi úplně hej a péče o malou je maximum co ze sebe vydám. Takže vařit uklízet nehrozí. Naštěstí mi přítel se vším pomáhá. Když je potřeba tak uvaří, uklidí, chodí nakupovat, když přijde z noční vezme si malou a nechá mě se trošku vyspat :srdce: ale já se kvůli tomu cítím trošku blbě, chudák chodí do práce a pak ještě dře doma :oops:
Teď ještě to počasí :zed: furt si tady předáváme nějakou nemoc, takže jsme teď furt zavřený jen doma :zed: to je na palici. K tomu malý asi rostou zoubky tak se pěkně ukňourana. Moji rodiče jsou taky nemocní, občas se za náma přijde podívat aspoň moje ségra :dance: jinak ostatní kamarádi se od doby oznámení mého prvního těhotenství nějak stáhli :nevim: když se malá narodila všichni psali že přijdou a nepřišel nikdo. Asi mi chybí lidi :nevim: ale zase nejsem ten typ mámy co se kamarádi s ostatníma mamama. Mě to vadí. Vidím jak se všichni porovnávají, jak se neumí bavit o ničem jiným. Proto ani nechodíme na plavání na různý ty cvičení a tak :roll: občas mi chybí můj starý život a pak si připadám jako hrozná máma :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
25.2.20 22:53

Ted to musi byt mazec, ale jednou na to obdobi budete vzpominat jako na jedno z nejkrasnejsich ;) je super, ze jste s chlapem partaci a dokazete se podrzet. Jinak nevim, vydrz, za dlouho bude lip :hug:

Jinak existuji i maminky, ktere deti neporovnavaji a rady se pobavi i o necem jinem, ja bych to tak smahem neodmavla. Vyhoda je, ze jine maminky zas pochopi, o cem mluvis, dokazou pochopit, ze tve dite prorve celou navstevu, i kdyz to dosud nikdy neudelalo nebo ze zrusis setkani 10 minut predem, protoze diteti vylitla horecka a fakt sis to nevymyslela ;)

• Citovat
  • Upravit
165
25.2.20 23:05

Já jsem se přistěhovala za přítelem do jiného města, otěhotněla jsem dřív než jsem si stacila najít kamarády a ti co byli předtím, ano většina se vytratila, ale přece máš pár kamaradek co ti jsou blízké, tem se ozvi.. Jinak s tím maminkovanim te úplně chápu, měla jsem to stejně a někdy i do teď, občas mi přijde, že nebýt děti, které si spolu vyhrají ani bysme se s některými maminkami nebavili, ale jiné jsou fajn, tak to nezatracuj úplně.. i tvoje děti budou rádi, když ještě před školkou budou mít kamarády co s nimi vyrůstají.. odkud jsi? Ve většině měst jsou zařízení pro rodiče s dětmi, nic pro mě tedy, ale za návštěvu nic nedáš :hug: drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.20 20:37

Děkuju :smiling_face_with3_hearts: asi jsem spíš potřebovala slyšet něco pozitivního. Jsme z malého města, takže tady nic takového není a já se bojím řídit s malou v autě :roll: většina kamarádů se přestěhovala do Prahy a vlastně už si moc nemáme co říct :nevim: mám teď kamarádku znaly jsme se ještě před dětma a máme stejné starý prcky. A přesně je to „můj prcek už skoro leze, my už spíme celou noc,…“ 🤦 No každopádně už se těším až bude pěkný počasí a budeme celý den venku a třeba někoho poznáme někde na hřišti 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky