PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
5.1.09 15:11

a hami robi aj jogurt s merunkou alebo s ovsenymi vlockami.....minule som to kupila kubkovi a zjedol to..... :)

jogurty zatial papa i syr si da,puding danone..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 15:14

Ahoj jsem z5

Bebuško
Já peču základní chleba tenhle: 350ml mléka (můžeš dát i vodu,ale s mlékem je lepší),trochu oleje (nevím cca lžíci dvě…dávám od oka),trochu octa (míň než oleje) trocha cukru (cca půl lžička až lžička),lžička soli,300g obyčejné hladké mouky,200g chlebové žitné mouky,kmín,1 lžička sušeného droždí.......Program 1 (základní),kůrka 2 (střední). a hmotnost mám nastavenou na 1kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 15:16
EvickaS píše:
Jé Jiři, až teď jsemsi všimla :oops: Martinovi držím palečky, ať se mu daří a doufám, že už není pozdě :lol:

Díky.Ještě není pozdě.Právě odešel do školy a matika je poslední,takže kolem šesté nebo sedmé večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 15:20
LUCIKU píše:Je tu ešte niekto kto sa nechysta prestať kojiť To tu budem sama nevyspata :lol: :lol: :lol:

Já ještě nepřestávám.Ale nevyspaná ne budu,teda jo,ale kvůli letákům a nočnímu vysedávání na netu. :lol: V noci nekojím už hoooodně dlouho.Kojím jen 3×…ráno po probuzení,po obědě a po večeři před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
5.1.09 16:04
Bebuska píše:
Holky domácí pekařky,
koukám na ten svůj dáreček :-) napřed doporučují upéct základní chléb, což i hodlám, ať se s tím seznámím. V jejich receptu je mmj. napsáno i dvě lžíce sušeného mléka, to jako si opravdu mám něco takového koupit???? Kvasnice alias droždí píšou ve lžičkách, já to viděla prodávat v kostičkách, tak nevím a bílá chlebová mouka je taky jiná než co kupuju standardně do čehokoli nebo můžu i tu?díky díky a předem se omlouvám za hloupé otázky…

Mlíko nedávám vůbec, jen vodu. Tak dej kdyžtak Bebu 8).

Droždí kupuju sušené v pytlíčku.

Bílá chlebová mouka obsahuje více lepku (takže se chleba pak méně drobí), ale dá se normálně nahradit hladkou. Já přidávám vždy 2 lžíce oleje, aby se nedrolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.1.09 16:05

díky za rady, Jiřko, díky za komplet recept. Ještě se do toho nepouštím, musím teprv studovat a pak se do toho možná pustím :lol:

Petro, není zač, u nás by to mlíčko leželo a leželo. Teda on by to Vojťas asi vypil, ale mně se nějak nechtělo mu to dát :-)

Právě jsme se vrátili z bobování a naprosto super věc, Vojta byl nadšenej a chraň nás ruka Páně zastavit, furt v pohybu a z pěknýho kopce jsme ho pouštěli. Já nechtěla, ale Lukáš neohroženě, že jo, že ho pustíme. Tak se překlopil jen prvně, než jsme si vyjeli stopu. :lol: A samotné táhnutí pak dom se mu taky ĺíbilo, brouzdal rukama sníh, no zkrátka spokojené mimčo! Jen musím koupit pořádné rukavičky, ty pletené byly hned durch, musim koupit nějaké šusťákové.
Tak jsem spokojená, že to máme vyzkoušené, že to na hory půjde bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
5.1.09 16:05
LUCIKU píše:Je tu ešte niekto kto sa nechysta prestať kojiť To tu budem sama nevyspata :lol: :lol: :lol:

Ptáš se na prvorozeného nebo druhorozeného 8) 8) 8) 8) 8) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
5.1.09 16:08

Janko, co zkouška??? Martinovi držím palce, Jance jsem asi nestihla.

Jízdu autem jsem přežila, ale bylo to dost hnusný. Ondra cestou ze školky hystericky vřískal a silnice 3. třídy rozhodně moc upravená nebyla :roll:. Ale dojeli jsme, naštěstí :wink:.

Bobování ani sáňkování Ondru moc nebere. Radši sedí v kočáru a pozoruje bráchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.1.09 16:08
Inge píše:

Zatím se taky ještě nechystám.. Ale dlouho už to asi trvat nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.1.09 16:14

Já jsem pěkně nastydlá. Mám rýmu jako trám :! Sakra…
A trochu i kašel.
Zítra nám začíná další kurz plavání

Před chvilkou jsme taky byli venku zajet nový sáňky a Vojtovi se to moc líbilo :) Hlavně tedy, když jsme jeli rychle, takže když jsem utíkala :roll: No co by člověk neudělal :lol:
Hodím taky nějáké fotečky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
5.1.09 16:25

my taky boli venku na sankach… :lol: :lol: .......a veeelmi sa mu to pacilo..... :D .....ale pekne mu vymrzli licka,ma ich cervene jak jablcka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
5.1.09 16:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.1.09 16:44

Jéé, Lenčo, to jsou parádní fotky, ta první a poslední u mě vede, to je krásný, jak ťapká,jak jde neohroženě dopředu :lol: už abychom se taky dočkali :-)

Inge, co jesličky?

Ještě se opět přihlouple zeptám, sušené droždí v krámě mám hledat kde, mezi kořením??? A ty mouky člověk asi v obyč třeba albertu nekoupí, co? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 16:49
Inge píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.1.09 16:51

Ty mouky určitě v tescu a možná i v hypernově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí