Poradna duly
Jana Čurdová
my to máme se spaním teď trošku divočinu. Robik bohužel dost reaguje na to, že jsem nebyla dva dny doma a ječí jak se pohnu pryč. Takže jsem u něj seděla a když za 45 minut neusnul, tak jsem odešla a nechala ho brečet, neřval ale brečel, asi zítra začneme znovu s eastvillem a snad to bude ok.
včera bohužel skončil celou noc u nás v posteli.
Dobré ránko
![]()
Noc bola najlepšia za posledných7-8mesiacov.Samik sa budil po 3hodinach.Uložila som ho,polibila,povedala že ho ľubim a že musi spinkať sám.trošku poplakal a usnul.Takhle to šlo do rana.No proste nádhera.Ešte spinka,tak si idem dať kafe
![]()
jirabobes píše:Jiřko neberiem materstvo športovo.Ale myslim,že keď budem čim ďalej nevyspatejšia a nervoznejšia,tak moc dobrá mama nebudem.Nikto mi neverí,čo si so Samikom v noci preživam.Len Adam(lebo to znáša so mnou,keď je doma) a mamka,lebo sme par krát spali s ňou v ložnici.Mamka mi povedala,že take dačo ešte nevidela a prehovarala ma aby som prestala kojiť.Že ani Samik ani ja sa nevyspime.Jiřko ja som mu dala prso,keď zadriemal tak sa pustil a za minutu bol plač a chcel zas.Trvalo to aj hodinu a po hodine zas to iste.LUCIKU píše:
už ma nebaví celý deň padať na držku![]()
![]()
To mě rozesmálo.Koukám,že bereš mateřství sportovně.
Ja trdlo som dala v pondeli kamoške odsavačku.Teraz by som ju potrebovala…
Luci, děláš to dobře. Jen tak dál
Robik usnul taky večer s east. a spal až do rána do 5.30 - pak mlíčko a pak do 7.58
![]()
kitty25 píše:Diky
Luci, děláš to dobře. Jen tak dálRobik usnul taky večer s east. a spal až do rána do 5.30 - pak mlíčko a pak do 7.58![]()
![]()
tak Robik vždycky chvíli brečí, pak čeká jestli někdo přijde a když ne, tak zas chvíli a tak pořád dokola.
ms přišla
tak upravím metřík a snad příští měsíc
kitty25 píše:ms přišlaTak to mi je líto![]()
![]()
tak upravím metřík a snad příští měsíc
Taky by ma zaujimala kde su všetci
ČLOVEK MA RADOSŤ A NIET SA SKÝM PODELIŤ O ŇU
![]()
aH JO sAMIK VYHADZUJE NÁDOBY Z LINKY
Jejda,nejako mi preskočili písmenka.Idem dovariť obedik
Ahojte!
Tak já mám chvíli čas, manžel si vzal malého ven, ale musím jít nakoupit a uvařit…
Já musím zaklepat, ale se spaním to je teď celkem ok. Přes den ho uspávám (je to rychlejší než dát do postýlky a chodit za ním), spí max. hodinku, ale většinou aspoň těch 40 minut, večer spí od 19h až do rána, většinou do 7-8h, spíše do těch 8h. Je vidět, že jak běhá, tak je unavenější a večer už je hotový, dám ho do postýlky a hned spí…
Luci - tak držím palce, ať je to se spaním jen lepší a lepší…
Petro - tak gratulace ke zkoušce a další ať vyjde!
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak to děláte s mlíkem, kolikrát denně ještě dáváte? Já vím, že má mít 500ml ml. výrobků - já dávám UM jen ráno 210ml, potom jogurt 120g, večer kaše cca 200ml (možná více). Někdy má ještě rohlík nebo chleba s žervé nebo lučinou.
my papame mliecko 3× denne po 210ml… +rano jogurt,vecer kasu…na desiatu ovocnu vyzivu s jogurtom niekedy…
kitty…to mi je luto… ![]()
Pomoc, dostala jsem MS a jsem protivná i sama na sebe
Cítím se úplně napnutá, to už se mi dlouho nestalo…
Kitty , to je škoda! Aspoň si užijete další snažení ![]()
Klárka přes den usíná sama, večer si s oběma holkama buď já nebo manža leháme do našich postelí. Barunka umí usnout sama, ale když ležíme s Klárkou, tak se toho taky dožaduje.
Jdu si vytisknout ten článek o Estvilovi…
Ahoj
Mě vzbudil obchoďák po kterém to tu přebírám a že jedeme.
Ale dobré.Aspoň už pomalu začínám.
Luci
Nene,ty jsi tu moji reakci nepochopila správně.Já jsem to myslela tak,že to prostě bylo řečeno „už mě nebaví padat celý den na hubu“ tak humorně a nadneseně.Že i když jsi z toho totálně vyčerpaná (což určitě asi jsi,protože ty vaše noci byly fakt hrozné),tak to podáváš takovou humornou formou.
Samík i ty ste šikulky,že jste tuto noc zvládli. :potlek: Nebo,už to bude jen lepší a lepší.Jen musíš vydržet.
Petro
To je mi líto.Ale nevadí,třeba to vyjde příště. ![]()
Jo a gratuluju ke zkoušce. ![]()
Baruš
Já ještě kojím 3× denně.Večer má kaši.Během dne sunar ze 120ml vody a tak co druhý den jogurt.Vyjímečně chleba s žervé.Tvrdý sýr mu nejede.NA chlebu teda nevím,ale samotný jen rozkouskuje a poháže kolem sebe.
Jitus1 píše:
Pomoc, dostala jsem MS a jsem protivná i sama na sebe![]()
![]()
Cítím se úplně napnutá, to už se mi dlouho nestalo…
To je mi líto.Je to opruz,že?
A já budu Jituš asi další na řadě ![]()
Je mi pěkně blbě, bolí mě břicho a záda, fuj, to je hnus. ![]()