Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše:AhaLUCIKU píše:no přece ten modrý nábytek z ikei se jmenuje mammut.kitty25 píše:Akeho mamuta???Samko mi takto beha pri papani furt.Okrem ranneho jogurtu.To mi sedi na kolenach.LUCIKU píše:ad židlička, u nás podobné, naštěstí už jsme koupili mamuta v ikei, tak snad bude lepší papání. dělá to ale jen večer![]()
![]()
![]()
Zas netečie voda
![]()
![]()
![]()
![]()
Ide ma poraziť.Ešte,že až teraz,lebo Samik mal zas kašu vo vlasoch
(koberec,sedačka,…to už je normalka)
Nejak mi prestal papať v židličke,tak ho nahaňam po celom byte.Ešte,že je tak malinkyNo nič mam tam nejake veci na šitie,tak idem na to,lebo zo Samikom nemam šancu.Furt mi ťaha zakebel
Dobru nocku sladke sničky a prebudenie bez nemoci![]()
a máme zatím židličku a chceme koupit tu postel, co jsi dala odkaz
Enio ten pokojik čo si sem hodila je nádhrný a levny
.Keď na tu postel daš zabrany,tak si myslim,že nevadí,že je vysoká.Ta čo sem dala Maťa je sice krajšia,ale je to masiv.To by som musela dať v masive všetok nabytok v pokojíku a na ten fakt nemam.
Petro samolepky su krasne,už som na nich koukala v kráme,ale nechcem nič lepiť kym nebude vymalovane.aj židlička je krasna.Ku skuške gratulujem a držim palce aby ta druha dopadla dobre ![]()
Inač prajem dobré ránko.Samika som o 4h nakojila,lebo nechcel usnout.Dnes beriem do ložnice lahev s čajom,aby som ho nemusela vyťahovať z postielky
Samik je ako naprogramovaný večer zaspal o 19:15 a rano vstaval o 7:15
.Šikula presne 12h.
Dnes príde odražadlo.Nemožem sa dočkať.Dúfam,že vydržím do piatka a neukažem mu ho.Adamovi by pak bolo ľúto ![]()
Keď som včera telefonovala s Adamom,tak mi povedal,že si tam vyperie aby som nemala pak kopu prace len s jeho prádlom.Pak večer mi povedal,že musi kupiť liter chlastu,lebo pračka je v spoloč. miestnosti kde je TV.A že je strašne hlučna ,takže ju chlapi nepočuju.Že keď maju flašku,tak ich TV nezaujimaNo to ma naštvalo.Povedala som nech to prinesie domov.ja mu to vyperiem zadara ![]()
jo to je hezký ten poslední nábytek, no my už v dětském pokoji velkou skíň máme a tak není důvod kupovat novou, zatím to necháme, tak jak to je.
Dobré ránko,
tak Vojta se tu zas vrací k buzení, na horách jsem to skoro nezažila, ach jo ![]()
Petro , jdem v 10.30 s Endy z P8 na procházku, nechceš taky? A Terka, jestli už jí není líp??
Ten pokojíček je krásný, koukám, že nás čeká pěkné vybírání, to zas bude ![]()
Vlaďko, pořád přemýšlím, ale raději ne, budu se učit. Příští týden už snad bude vše ok a procházky návštěvy a tak možné.
Robik má průjem, tak paráda.....
Terce líp bohužel není o moc. navíc Eliáš vysoké teploty, byli na pohotovosti, jdou k dr. a manžel v nemocnici s bolestma břicha.
doufám, že se uvidíme aspoň na cvíču, dneska to zalomím s Robinem a od příštího týdne doufám budeme fungovat flexibilněji.
kitty25 píše:
Vlaďko, pořád přemýšlím, ale raději ne, budu se učit. Příští týden už snad bude vše ok a procházky návštěvy a tak možné.Robik má průjem, tak paráda.....
No říkala jsem si, že „odoláš“ a budeš se šrotit, jsi dobrá ![]()
ten průjem nic moc, no jo, oteplilo se a bacily zas útočí
tak ať to zas není nic hrozného jako tenkrát..
no pořád ještě spekuluju, ale asi zůstanem doma, kdyžtak dám vědět. uvidím, jak se to vyvine. instrukce jsem si přečetla
propána, chudáci, co to mají? To je teda návrat ze svátků, snad to už není nic odtamtud, ale je to teda pech, zní to strašidelně ![]()
kitty25 píše:
no pořád ještě spekuluju, ale asi zůstanem doma, kdyžtak dám vědět. uvidím, jak se to vyvine. instrukce jsem si přečetla
zase by sis pročistila hlavu a šlo by to třeba líp ![]()
no právě proto. tak asi půjdeme. jsem líná jít nahoru a tak asi dorazíme busem a pak až půjdeme se procházet. kdyby něco, písnu sms.
nechce někdo dva kupony na bebu do DM - my nevyužijeme. platnost do 30/6/09
jo a hlava mě právě začala bolet, tak možná to bude dobré se jít projít
Ahojky,
hezké procházení i učení. Taky bych potřebovala, ale s Matesákem je to utopie. ![]()
Matík mi přestal skoro jíst, nic nechce, ale jakmile ho vyndám ze židličky, tak řve. Jediné, co baští, je suchý chleba a mlíko-výživové hodnoty téměř nulové. Nic nezabírá, tak dybyste měly zaručený recept, napište zoufalé matce. ![]()
Jinak film včera byl dost drsný, byl o anglické posluhovačce z 50. let, která dělala andělíčkářku a odsoudili ji za to. Ta herečka, co ji hrála, byla fakt skvělá, dost jsem si při tom zabulela.
Pěkný den, čeká mě prádlo a velký nákup. Už se těším, až někdo vymyslí samodoplňovací ledničku-vložíš peníze, otevřeš a bude plná.
![]()
Dobré ráno,
Už jsme doma (po příjezdu tady bylo 18 stupňů, tak jsem zapnula topení). Divadlo bylo fajn, přespávala jsem s Ondrou u našich a Ondra byl nadšený, že spí se mnou v posteli, že toho moc nenaspal
. Honzík je ve školce, moc se těšil.
Pokojíček - masiv kluci nemají, jenom dřevotřísku, postel má Honzík rostoucí z IKEA.
Bebuško, vítej zpět z hor.
Zvířátka Ondra nerozlišuje, jednu dobu dělal na prasátko „koko“ (chrochro mu nešlo vyslovit), ale teď už ani to ne. Ale trénujeme
.
Manželovi dneska bude vyřezávat tukovou bulku z ruky, tak jsem zvědavá, jak moc bude fungovat
.
Knoflice, hexa nahradila pouze původní čtyřkombinaci, žloutenku a obrnu. Trivivac obsahuje příušnice, zarděnky a spalničky a nejčastěji se očkuje v 15 a 21 měsících.
Jdu vybalit nákup (cestou ze školky jsme se stavili v Tescu), dokud Ondra spí. Mějte se.