Prošívaný kabát (delší bunda) - lze zúžit přešitím
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prošívaný kabát (delší bunda) - lze zúžit přešitím
Hezké ráno všem ![]()
Než oslovím místní švadleny, tak se chci zeptat na zkušenost některé z vás, abych třeba nevypadala u švadlen za blba
Nebo jestli tu není nějaká švadlena, kerá mi rovnou řekne, že je to kravina.
Mám doma 2.sezonu takový poloprošívaný kabát (delší bundu pod zadek, nevím, jak přesně to nazvat) z butiku, stál docela dost. Bohužel či bohudík se mi podařilo do letošní zimy shodit pár kil a kabát mi nesedí, plandá na mně hlavně přes pas, boky a i prsa. Moc se mi líbí. Tak mě napadlo, že bych zkusila oslovit nějakou švadlenu na přešití = celkové zúžení ![]()
Nezkoušel jste někdo něco podobného na své bundě/kabátu?
Děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@zoubky Tak já nejsem sice vyučená švadlena, ale šiju dost. V současnosti hlavně přešívám, právě podle toho jak se mi mění postava. A kabát jsem taky už přešívala. Otázka je, jestli se ti to finančně vyplatí, i když píšeš že byl docela drahý, takže asi jo. Určitě se ale neboj a dojdi u vás za švadlenama, oni ti řeknou
. Jestli chceš, dej sem fotku ať si to dokážu lépe představit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoubky taky mě po přečtení napadlo, jestli se to finančně vyplatí. U takového druhu oblečení to samozřejmě jde, jako u všeho jiného, ale ten postup je vcelku složitý a hlavně zdlouhavý. Zkus tu fotku a uvidíme. Nejlépe nafoť z venku i zevnitř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite to jde, ale nebude to levne. A chceto hlavne vybrat dobrou svadlenu. Nechavala jsem si presit podsity kozisek, stalo me to asi 700 (a to nejsem z Prahy) a vysledek neni uplne super. Jako jo, sedi lepe, ale neni to zcela ono. Uz bych do toho znovu nesla nebo bych si vybrala lepsi svadlenu, co ma zkusenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvažovala jsem, že ho prodám, ale podobný jsem nesehnala, má takovou netypickou barvu, jako s mtealýzou
Na fotce ta barva nevynikne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoubky Vypadá opravdu pěkně, barva i ten střih, byla by ho škoda prodat
. Ještě tedy záleží na tom o kolik bys ho potřebovala zmenšit, ale zkušená švadlena si s tím poradí. Určitě to zkus se zeptat. Pak dej vědět jak to dopadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si zkoušla ušít bundu nebo kabát sama, sice jsem něco vypotila, ale asi to nosit nebudu
možná ztráta času a peněz, raději něco z HMka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit