Prošívaný kabát (delší bunda) - lze zúžit přešitím

17226
7.1.15 08:47

Prošívaný kabát (delší bunda) - lze zúžit přešitím

Hezké ráno všem :kytka:
Než oslovím místní švadleny, tak se chci zeptat na zkušenost některé z vás, abych třeba nevypadala u švadlen za blba :oops: Nebo jestli tu není nějaká švadlena, kerá mi rovnou řekne, že je to kravina.
Mám doma 2.sezonu takový poloprošívaný kabát (delší bundu pod zadek, nevím, jak přesně to nazvat) z butiku, stál docela dost. Bohužel či bohudík se mi podařilo do letošní zimy shodit pár kil a kabát mi nesedí, plandá na mně hlavně přes pas, boky a i prsa. Moc se mi líbí. Tak mě napadlo, že bych zkusila oslovit nějakou švadlenu na přešití = celkové zúžení :think:
Nezkoušel jste někdo něco podobného na své bundě/kabátu?

Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
7.1.15 09:50

@zoubky Tak já nejsem sice vyučená švadlena, ale šiju dost. V současnosti hlavně přešívám, právě podle toho jak se mi mění postava. A kabát jsem taky už přešívala. Otázka je, jestli se ti to finančně vyplatí, i když píšeš že byl docela drahý, takže asi jo. Určitě se ale neboj a dojdi u vás za švadlenama, oni ti řeknou :). Jestli chceš, dej sem fotku ať si to dokážu lépe představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
7.1.15 09:54

@zoubky taky mě po přečtení napadlo, jestli se to finančně vyplatí. U takového druhu oblečení to samozřejmě jde, jako u všeho jiného, ale ten postup je vcelku složitý a hlavně zdlouhavý. Zkus tu fotku a uvidíme. Nejlépe nafoť z venku i zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.1.15 10:16

Urcite to jde, ale nebude to levne. A chceto hlavne vybrat dobrou svadlenu. Nechavala jsem si presit podsity kozisek, stalo me to asi 700 (a to nejsem z Prahy) a vysledek neni uplne super. Jako jo, sedi lepe, ale neni to zcela ono. Uz bych do toho znovu nesla nebo bych si vybrala lepsi svadlenu, co ma zkusenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.1.15 10:44

Uvažovala jsem, že ho prodám, ale podobný jsem nesehnala, má takovou netypickou barvu, jako s mtealýzou :lol: Na fotce ta barva nevynikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.1.15 11:01

@zoubky Vypadá opravdu pěkně, barva i ten střih, byla by ho škoda prodat :). Ještě tedy záleží na tom o kolik bys ho potřebovala zmenšit, ale zkušená švadlena si s tím poradí. Určitě to zkus se zeptat. Pak dej vědět jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.6.17 15:28

Já jsem si zkoušla ušít bundu nebo kabát sama, sice jsem něco vypotila, ale asi to nosit nebudu :D možná ztráta času a peněz, raději něco z HMka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat