Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Prosimtě, já jim jogurty prošlí klidně i dva měsíce když jsou v pohodě, a nikdy mi nic nebylo ![]()
Myslím ze jo. Já minule snědla týden prošly jogurt, ale všimla jsem si toho až když jsem ho snědla:-D ale dítěti bych to nedala.
To není zas taková hrůza a jestli nebudou nakyslí tak se nic nestane ![]()
Myslím, že prošlý jogurt není na závadu. Akorát že activii bych nepozřela ani čerstvou…samá chemie a škrob…
@hanzbl00 píše:
Prosimtě, já jim jogurty prošlí klidně i dva měsíce když jsou v pohodě, a nikdy mi nic nebylo
Seš drsná ![]()
Nejlépe dát sníst manželovi
, ne je to v pohodě, jím i víc prošlé, otevřu, pokud není plíseň či divnej puch sním.
Jojo, sníst je klidně můžeš, to je min. trvanlivost.
Jen dětem nedávám ![]()
@Nuníček píše:
Nejlépe dát sníst manželovi, ne je to v pohodě, jím i víc prošlé, otevřu, pokud není plíseň či divnej puch sním.
Bych počkala na tchýni ![]()
Těch éček je v tý activii tolik, že se na samotný jogurt zapomnělo. Ale co mluví pro Activii, možná se v ní vytvoří ty živý kultury
![]()
Dělám si srandu, jím jogurty klidně 2 týdny prošlé ono se tomu nic nestane - tak nějak nemá šanci se to zkazit
Nejím pouze starý maso a uzeniny. ![]()
Úplně v pohodě. Já bych je po očuchání a ochutnání dala klidně i dítěti.
Sice nevím, proč je autorka kvůli prošlého jogurtu v anonymitě, ale pro její klid… „Prošlým“ jogurtům nic není… už jsem jich snědla asi tunu:D ![]()
Většina jogurtů vydrží tak 14 dní po datu. otevřela bych a zkusila, jaký je.
Ahoj, mám doma 4 prošlé jogurty activia, které mají datum spotřeby 7.10.
Myslíte, že je možno je ještě sníst?