Prostě nechci! Sundal si kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
11.8.13 17:30

Tady asi někdo miluje sci-fi… a pokud je to realita, tak bych mu takovou jednu vyšila, že by se mu hlava obrátila!!! Promiň, ale tvůj chlap je sobecký hovado :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ve výsledku je Postinoru jedno jestli byla soulož jedna anebo dvě, na tvém místě bych ho už dávno snědla a nežalovala na Emiminu. Jó a do toho bych manželovi zabalila kufr a postavila bych mu před dveře, tohle se prostě nedělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
@Anonymní píše:
@sagina Jenže ony byli dvě protože asi tak přd hodinou mě ohnul přes stůl. Já se mu v tomhlw směru neubráním je silnej. Nikdy by ěm neuhodil ani si nemůžu stěžovat na jeho plat na nic ale jeho touha po druhým dítěti takhle po sobě je strašně velká :?

Tak na kdyz si vemes postinor tak je jedno kolikrat byl styk. Proc neberes antikoncepci. Takze te k sexu nuti nasilim? :| :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147

Ten chlap by se mi tímhle teda pěkně zhnusil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
11.8.13 17:31
@Anonymní píše:
@sagina Jenže ony byli dvě protože asi tak přd hodinou mě ohnul přes stůl. Já se mu v tomhlw směru neubráním je silnej. Nikdy by ěm neuhodil ani si nemůžu stěžovat na jeho plat na nic ale jeho touha po druhým dítěti takhle po sobě je strašně velká :?

Tohle mi moc nesedi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174

Tedy je mi upřímně líto, že s někým takovým sdilis domácnost. Tohle je bezohlednost. Ten tvůj si asi myslí, ze je panem tvorstva, ne-li rovnou celeho vesmíru. Asi bych hned po aktu udělala vyplach sprchou. Osobně si tedy neumím představit sdílet domácnost s někým, kdo se ke mě chová takto. Promiň, ze to píšu takto ostře, ale ten človk si tě neváží a naprosto ho nezajímá tvůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
@Anonymní píše:

Takové dominantní macho bych vážně chtěla mít doma :roll: To je hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
11.8.13 17:32
@rezetovad píše:
Ve výsledku je Postinoru jedno jestli byla soulož jedna anebo dvě, na tvém místě bych ho už dávno snědla a nežalovala na Emiminu. Jó a do toho bych manželovi zabalila kufr a postavila bych mu před dveře, tohle se prostě nedělá!

Udělala bych to samý. S takovým prasetem bych být prostě nemohla už dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
11.8.13 17:32

8o to te jako znasilnil? Valila bych pro postinor a na gynde bych si domluvila zavedeni teliska nebo antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
11.8.13 17:34

Myslím si, že je to FAKE jako kráva. Pokud není, mazej si zítra pro Postinor a nechej si okamžitě zavést tělísko nebo se chraň HA, pokud dítě opravdu nechceš.

Btw a pokud by se ke mně chlap takhle choval, nejsem s ním. A to tu píšu málokdy.

• Citovat
  • Upravit
6094
11.8.13 17:34

Tak já nevim ale pokud sex nechci tak pochybudu že by se se mnou manžel pral ne? tomu příběhu bych ještě věřila ale to že tě ohnul přez stůl? no já nevim, stáhnu půlky k sobě a může chtít sebevíc ne? :nevim: a nebylo by tohle už znásilnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
11.8.13 17:35

To je teda nějaký divoký, co tady píšeš? Co on je? Pán Bůh, aby o všem rozhodoval? Myslím, že stresuješ zatím zbytečně, ale měla by sis s ním promluvit a dát mu najevo, že ano, že třeba druhé dítě ano, ale za čas…třeba až bude malému aspoň rok…pokud nechceš druhé dítě vůbec, tak to může pro Váš vztah problém, ale snažila bych se mu vysvětlit, co přes den všechno musíš udělat a taky bych zařídila, aby jeden den zůstal s dítětem doma on sám. Není lepší, než když si to vyzkouší a pak možná pochopí. Držím palce, buď statečná…ale jeho chování je chování neandrtálce někde z pralesa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814

Hele, jestli tě znásil, můžeš to ohlásit na policajty, i když tedy mezi manželi je znásilnění hůře prokazatelné, případně můžeš požádat o rozvod, pokud ti takové chování vadí. pokud sex bereš jako výměnou službu za zajištění a znásilnění není znásilněním, ale hrou či službou mezi vámi dvěma, nicméně dítě nechceš, pořiď si antikoncepci. pokuď už je po souloži a ty dítě nechceš, kup si Postinor a sněz ho. v tomhle se toho moc jiného vymyslet nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062

Nezlob se na mě, ale Tebe tedy manžel znásilní a ty s tím nic neděláš? Pochybuji, že ses nechala ohnout o stůl a znovu pokusit o oplodnění dobrovolně. Vzala bych malého a pelášila do lékárny! A pak jasně dala znát že já mám právo rozhodovat taky a zda to nebude tolerovat šla pryč. Tohle si nikdo nemůže dovolit!! Ale o postinoru jsi určitě sama slyšela a přijde mi, že s tím nic dělat ani nechceš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
@Anonymní píše:

Takže znásilnění, domácí násilí… Jestli je tohle vsechno pravda, tak bych nejdřív upalovala k doktorovi a pak hned na policii. S někým takovým bych nechtěla ani jedno dítě, natož dvě. Vždyť je to normální násilník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí