Prostě nechci! Sundal si kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
19.8.13 11:54
@maritimka píše:
@ireeenka A co zkusit tu injekci (teď nevím, jak se to jmenuje)? Je to HA, píchá se snad jednou za 2 či 3 měsíce. Někdo má nežádoucí účinky, ale někdo využívá již řadu let a jsou v pořádku. Třeba by tato HA byla šetrnější.

Jen odhaduju, ale spíš bude ještě horší, ptž se pak špatně obnovuje MS :nevim: Obecně jsou hormony svinstvo a už je toho plné životní prostředí. I to tělísko už bych radši bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
20.8.13 16:38

Je to na nic všecko taky nevim proč se nedá vymyslet něco co by ti nerozbrakovalo celý tělo! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.22 13:15

Ahoj, jsem už asi 2 roky sama, pak byl COVID atd

ted už mi chlap fakt chybí, takže zkouším seznamku
seznámila jsem se s jedním, je mu 48, má už velké 2 děti
nicméně Vánoce tráví prej u exmanželky s dětma… (dětem je přitom 14 a 18)

a druhá věc, že včera na to došlo, ovšem on si myslel, že spolu budeme spát na ostro, což mě dost zarazilo! neberu antikoncepci ale rozhodně se chci chránit, nevím s kolika holkama už takhle jako spal předemnou a kromě toho nemůžu rozhodně otěhotnět - nejsem ted úplně zdravotně OK (cukrovka)

tak mi řekla, že bude opatrnej a prej jsem nějaká důsledna
nakonec teda nenaléhal

příště hodlám opět trvat na kondomu, pokud to odmítne, tak prostě asi konec

jsem z toho fakt dost rozpačitá, nepřijde mi nic divnýho na tom, že chci kondom že se nechci nakazit od někoho, koho jsem viděla 4×

• Citovat
  • Upravit
77008
13.11.22 13:42
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem už asi 2 roky sama, pak byl COVID atd

a druhá věc, že včera na to došlo, ovšem on si myslel, že spolu budeme spát na ostro, což mě dost zarazilo! neberu antikoncepci ale rozhodně se chci chránit, nevím s kolika holkama už takhle jako spal předemnou a kromě toho nemůžu rozhodně otěhotnět - nejsem ted úplně zdravotně OK (cukrovka)

nakonec teda nenaléhal

jsem z toho fakt dost rozpačitá, nepřijde mi nic divnýho na tom, že chci kondom že se nechci nakazit od někoho, koho jsem viděla 4×

asi teda spíš hledej dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.11.22 13:46
@Anonymní píše:

nakonec teda nenaléhal

jsem z toho fakt dost rozpačitá, nepřijde mi nic divnýho na tom, že chci kondom že se nechci nakazit od někoho, koho jsem viděla 4×

Tak s někým, koho jsi viděla 4× hned nespi. Ale kondom by měl být na začátku jasný základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
13.11.22 13:56
@Anonymní píše:

nakonec teda nenaléhal

Spíš si myslím, že ve 48 může mít už taky problém s citlivostí a bál se, aby měl dostatečně pevnou erekci.
Jinak ale je to naprosto pochopitelný požadavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77008
13.11.22 13:59
@Russet píše:
Tak s někým, koho jsi viděla 4× hned nespi. Ale kondom by měl být na začátku jasný základ.

no přesně, také jsem to chtěla napsat, že není vhodné na 4. schůzce hned sex, ale pak jsem to nenapsala, aby mě všichni nehejtovali, že je to normální,
za mne to normální a vhodné není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.11.22 14:02
@stinga píše:
no přesně, také jsem to chtěla napsat, že není vhodné na 4. schůzce hned sex, ale pak jsem to nenapsala, aby mě všichni nehejtovali, že je to normální,
za mne to normální a vhodné není

Tak ona je otázka, jak moc se viděli. Jestli dali rychlé kafe a skočili do postele, tak je fakt 4× hodně málo. Pokud spolu trávili celý den, má o něm dost informací a celkově by jí seděl, tak asi není třeba se tolik bát. Ale bez kondomu ani ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15916
13.11.22 14:16
@marg píše:
Spíš si myslím, že ve 48 může mít už taky problém s citlivostí a bál se, aby měl dostatečně pevnou erekci.
Jinak ale je to naprosto pochopitelný požadavek.

Tak ať si vezme prášek a neotravuje sexem bez kondomu. V tomhle věku by měl mít snad dost rozumu, aby věděl, na co ta latexová natahovací hračka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.22 16:12

Viděli jsme se vlastně už 5× a rozhodně jsme spolu strávili více času
nejsem typ, co jde s každým hned do postele

je mi sympatický je milý, když pominu Štědrý den u exmanželky každý rok, tak by to bylo dobrý

ale s tím kondomem mě fakt zaskočil
jakože neřeší, že bych mu klidně mohla říct, že mám HIV a platí to oboustranně
no, dám tomu ještě šanci

je to fakt úděsný, v 38 letech najít slušnýho a pohodovýho chlapa prakticky nemožný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky