Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pudloslava píše:
@nikitomi je to 20%
Když si to tak vezmeš tak kdyby si dala sto párů aby souložili bez ochrany a dvacet by jich počalo tak to je docela dost takže… pro mě to není zas tak MALÁ pravděpodobnost!
@natiova píše:
Když si to tak vezmeš tak kdyby si dala sto párů aby souložili bez ochrany a dvacet by jich počalo tak to je docela dost takže… pro mě to není zas tak MALÁ pravděpodobnost!
@natiova Vzhledem k tomu, že tam pravděpodobnost je, tak už je jedno, jestli je velká nebo malá.. To není přece vůbec důležitý.. Jako rozhodně bych neuvažovala stylem: No pravděpodobnost je malá, tak to asi bude v pohodě.. Trochu naivní, ne?? Pravděpodobnost tam je a podle toho bych jednala.
A tak jak je to s tou zakladatelkou?? Co se jí dneska přihodilo, nebo tak?? Vzala si ten prášek nebo ne?? Zakladatelko napiš jak to s tebou vypadá ![]()
@Deniel píše:
A tak jak je to s tou zakladatelkou?? Co se jí dneska přihodilo, nebo tak?? Vzala si ten prášek nebo ne?? Zakladatelko napiš jak to s tebou vypadá
Nemá čas…
![]()
No kdyby v tom nebyl ten kondom, tak bych řekla, že je to story jak ze středověku ![]()
@nikitomi píše:
@natiova Vzhledem k tomu, že tam pravděpodobnost je, tak už je jedno, jestli je velká nebo malá.. To není přece vůbec důležitý.. Jako rozhodně bych neuvažovala stylem: No pravděpodobnost je malá, tak to asi bude v pohodě.. Trochu naivní, ne?? Pravděpodobnost tam je a podle toho bych jednala.
Ale ona právě že řekla že je dost velká ![]()
@friedlova007 píše:
Ale ona právě že řekla že je dost velká
jojo ja s natiova prave ze souhlasim, mym příspěvkem jsem ji jakoze neoponovala
@nikitomi Četla jsem to rychle tak jsem to asik nepobrala uplně tak jak měla
![]()
@maritimka
Mno, jestli z letitého užívání HA nemáš žádné zdravotní následky, tak závidim. Já teda mám a několik
Proto ji chci vyměnit, ale o tělísku s kýmkoli se radím, tak buď pořád krvácí, má bolesti, nebo otěhotněl
Hodně lidí vůbec nesnese pocit, že mu zavedou cizí těleso. Mně tohle teda nevadí, ale žádná pohoda mi to teda celkově nepřipadá
Kdyby zas manžel neměl problém s kondomem, tak bych je klidně používala pořád.
@ireeenka Používala jsem HA skoro 9 let v kuse, z toho jsem 3 roky brala nepřetržitě bez menstruace (což bylo skvělé) - o dítě jsme se začali pokoušek stylem buď a nebo v září a v lednu jsem otěhotněla, takže z HA nemám zdravotní problémy (zatím). Jelikož 2.dítě neplánujeme, chci si nechat zavést tělísko a uvidíme, buď snesu a nebo se vrátím k HA…
@maritimka Šťastná to žena…já zadržuju vodu, mám bolesti hlavy, záněty močových cest, chloazma…
Když HA vysadím, tak se cítím úplně jinak. U tělíska se bojím otěhotnění a následného řešení co s tělískem v děloze ![]()
@ireeenka A co zkusit tu injekci (teď nevím, jak se to jmenuje)? Je to HA, píchá se snad jednou za 2 či 3 měsíce. Někdo má nežádoucí účinky, ale někdo využívá již řadu let a jsou v pořádku. Třeba by tato HA byla šetrnější.