Prostě nechci! Sundal si kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
12.8.13 15:30
@Pudloslava píše:
@nikitomi je to 20%

Když si to tak vezmeš tak kdyby si dala sto párů aby souložili bez ochrany a dvacet by jich počalo tak to je docela dost takže… pro mě to není zas tak MALÁ pravděpodobnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.13 15:36
@natiova píše:
Když si to tak vezmeš tak kdyby si dala sto párů aby souložili bez ochrany a dvacet by jich počalo tak to je docela dost takže… pro mě to není zas tak MALÁ pravděpodobnost!
:pankac: :pankac: :pankac: pro mě je to taky VELKÁ pravděpodobnost dyt' to je skoro 1/4 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.8.13 15:49

@natiova Vzhledem k tomu, že tam pravděpodobnost je, tak už je jedno, jestli je velká nebo malá.. To není přece vůbec důležitý.. Jako rozhodně bych neuvažovala stylem: No pravděpodobnost je malá, tak to asi bude v pohodě.. Trochu naivní, ne?? Pravděpodobnost tam je a podle toho bych jednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
12.8.13 19:06

A tak jak je to s tou zakladatelkou?? Co se jí dneska přihodilo, nebo tak?? Vzala si ten prášek nebo ne?? Zakladatelko napiš jak to s tebou vypadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.8.13 19:23

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
12.8.13 19:26
@Deniel píše:
A tak jak je to s tou zakladatelkou?? Co se jí dneska přihodilo, nebo tak?? Vzala si ten prášek nebo ne?? Zakladatelko napiš jak to s tebou vypadá ;)

Nemá čas… :twisted: :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
12.8.13 19:29

No kdyby v tom nebyl ten kondom, tak bych řekla, že je to story jak ze středověku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.13 19:37
@nikitomi píše:
@natiova Vzhledem k tomu, že tam pravděpodobnost je, tak už je jedno, jestli je velká nebo malá.. To není přece vůbec důležitý.. Jako rozhodně bych neuvažovala stylem: No pravděpodobnost je malá, tak to asi bude v pohodě.. Trochu naivní, ne?? Pravděpodobnost tam je a podle toho bych jednala.

Ale ona právě že řekla že je dost velká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.13 19:41

Zakladatelka odjela na modrém koni jak už tubylo psáno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
12.8.13 23:31
@friedlova007 píše:
Ale ona právě že řekla že je dost velká :mrgreen:

jojo ja s natiova prave ze souhlasim, mym příspěvkem jsem ji jakoze neoponovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.13 00:21

@nikitomi Četla jsem to rychle tak jsem to asik nepobrala uplně tak jak měla :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
18.8.13 21:54

@maritimka
Mno, jestli z letitého užívání HA nemáš žádné zdravotní následky, tak závidim. Já teda mám a několik :( Proto ji chci vyměnit, ale o tělísku s kýmkoli se radím, tak buď pořád krvácí, má bolesti, nebo otěhotněl :think: Hodně lidí vůbec nesnese pocit, že mu zavedou cizí těleso. Mně tohle teda nevadí, ale žádná pohoda mi to teda celkově nepřipadá :nevim: Kdyby zas manžel neměl problém s kondomem, tak bych je klidně používala pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
18.8.13 22:22

@ireeenka Používala jsem HA skoro 9 let v kuse, z toho jsem 3 roky brala nepřetržitě bez menstruace (což bylo skvělé) - o dítě jsme se začali pokoušek stylem buď a nebo v září a v lednu jsem otěhotněla, takže z HA nemám zdravotní problémy (zatím). Jelikož 2.dítě neplánujeme, chci si nechat zavést tělísko a uvidíme, buď snesu a nebo se vrátím k HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
18.8.13 22:49

@maritimka Šťastná to žena…já zadržuju vodu, mám bolesti hlavy, záněty močových cest, chloazma… :nevim: Když HA vysadím, tak se cítím úplně jinak. U tělíska se bojím otěhotnění a následného řešení co s tělískem v děloze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
19.8.13 07:51

@ireeenka A co zkusit tu injekci (teď nevím, jak se to jmenuje)? Je to HA, píchá se snad jednou za 2 či 3 měsíce. Někdo má nežádoucí účinky, ale někdo využívá již řadu let a jsou v pořádku. Třeba by tato HA byla šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí