Prostě nechci! Sundal si kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
11.8.13 23:47
@dani24687 píše:
Co tam soupne? :O :-D

No není otázka CO ale ŽE :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.8.13 23:49

Druhe ditko se nam povedlo taky po jednom jedinem " striku" :mrgreen:…kdyz se dobre miri… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.8.13 23:51
@nikitomi píše:
@friedlova007 taky si myslim, ze se muze povest hned napoprvé. my tak mame oba nase kluky. i když ten druhy byl tezce vypocitana holcicka :) ale aspoň, ze byl hned :)

Hele ale já v šou jana krause viděla chlápka co vykoumal že to jestli máš kluka nebo holku záleží na technice sexu… Prostě když to pustí hned tak je to kluk a když trochu nebo celou první dávku tříkne jinám a až tu druhou polovinu stříkne tam kam má tak je to holka a taky závisí na únavě :D Já tomu nevěřila ale prej to praktikoval doma(samozřejmě manželce neřekl ani píp) no a potom lidi co za nim chodili tak po každý se to povedlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.8.13 23:52
@friedlova007 píše:
Hele ale já v šou jana krause viděla chlápka co vykoumal že to jestli máš kluka nebo holku záleží na technice sexu… Prostě když to pustí hned tak je to kluk a když trochu nebo celou první dávku tříkne jinám a až tu druhou polovinu stříkne tam kam má tak je to holka a taky závisí na únavě :D Já tomu nevěřila ale prej to praktikoval doma(samozřejmě manželce neřekl ani píp) no a potom lidi co za nim chodili tak po každý se to povedlo :kytka:

To je volovina jak mraky teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.8.13 23:53

@friedlova007 asi te nahlasim, porad nejaky soupani, strikani,… :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
@maritimka píše:
Tak nechat si na 5 let zavést tělísko, jednou za 3 měsíce píchnout injekci a nebo si jednou za den vzít prášek mi přílišně pracné nepřijde a při TOM to moc neomezuje…

Nojo, ale to jí pak bude znásilňovat denně, protože mu bude divný, že stále není mimčo…Tak nevím, co je lepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439

@friedlova007 A ta druhá polovina, které to nevyšlo, za ním také chodila? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
@friedlova007 píše:
Hele ale já v šou jana krause viděla chlápka co vykoumal že to jestli máš kluka nebo holku záleží na technice sexu… Prostě když to pustí hned tak je to kluk a když trochu nebo celou první dávku tříkne jinám a až tu druhou polovinu stříkne tam kam má tak je to holka a taky závisí na únavě :D Já tomu nevěřila ale prej to praktikoval doma(samozřejmě manželce neřekl ani píp) no a potom lidi co za nim chodili tak po každý se to povedlo :kytka:

Tak u nas by to neplatilo. Leda pokud by to bylo obracene. Zadny štráchy a jsou z toho 2 holky. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.8.13 23:58
@janet9 píše:
Tak u nas by to neplatilo. Leda pokud by to bylo obracene. Zadny štráchy a jsou z toho 2 holky. :think: ;)
Řikám ještě může záviset na tom jak je unavenej atd :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.8.13 23:59
@dani24687 píše:
@friedlova007 asi te nahlasim, porad nejaky soupani, strikani,… :-D :-D :-D

No tak na rovinu to šestinedělí mě neba a zašoupala bychsi hned :mrgreen: ale když mě tak vyhrožuješ tak já straýmu řeknu že ne no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.8.13 00:02
@friedlova007 píše:
No tak na rovinu to šestinedělí mě neba a zašoupala bychsi hned :mrgreen: ale když mě tak vyhrožuješ tak já straýmu řeknu že ne no :mrgreen:

Bys soupala tak brzy po porodu?! :O dalsi duvod te nahlasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.13 00:06
@dani24687 píše:
Bys soupala tak brzy po porodu?! :O dalsi duvod te nahlasit

Dyt' v úterý je malý měsíc to už není tak votřesný :D už jsem tady ta témata četla a hromada tu psala že chutě byli a některé přes rizika neodolali… Ale já taková nejsem já odolám ale potom to bude stát za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
12.8.13 00:07

Takový zajímavý téma a já na příjdu o půlnoci, když už skoro spím :cert: :cert: tak se tu ženský moc nerozepište, ať zítra stihnu uvařit oběd než to tu celé dočtu :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.13 00:07

Šmarjá malá se probrala na mlíko a uběhli jenom 4hodiny :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.13 00:09
@Deniel píše:
Takový zajímavý téma a já na příjdu o půlnoci, když už skoro spím :cert: :cert: tak se tu ženský moc nerozepište, ať zítra stihnu uvařit oběd než to tu celé dočtu :mrgreen: :pankac:

No já ti nevim hele když malá mi stále spí já mám choutky zakladatelka je divná a naše nové téma zajímavé tak nic neslibujuu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí