Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Druhe ditko se nam povedlo taky po jednom jedinem " striku"
…kdyz se dobre miri… ![]()
@nikitomi píše:
@friedlova007 taky si myslim, ze se muze povest hned napoprvé. my tak mame oba nase kluky. i když ten druhy byl tezce vypocitana holcickaale aspoň, ze byl hned
Hele ale já v šou jana krause viděla chlápka co vykoumal že to jestli máš kluka nebo holku záleží na technice sexu… Prostě když to pustí hned tak je to kluk a když trochu nebo celou první dávku tříkne jinám a až tu druhou polovinu stříkne tam kam má tak je to holka a taky závisí na únavě
Já tomu nevěřila ale prej to praktikoval doma(samozřejmě manželce neřekl ani píp) no a potom lidi co za nim chodili tak po každý se to povedlo ![]()
@friedlova007 píše:
Hele ale já v šou jana krause viděla chlápka co vykoumal že to jestli máš kluka nebo holku záleží na technice sexu… Prostě když to pustí hned tak je to kluk a když trochu nebo celou první dávku tříkne jinám a až tu druhou polovinu stříkne tam kam má tak je to holka a taky závisí na únavěJá tomu nevěřila ale prej to praktikoval doma(samozřejmě manželce neřekl ani píp) no a potom lidi co za nim chodili tak po každý se to povedlo
To je volovina jak mraky teda
@friedlova007 asi te nahlasim, porad nejaky soupani, strikani,…
![]()
@maritimka píše:
Tak nechat si na 5 let zavést tělísko, jednou za 3 měsíce píchnout injekci a nebo si jednou za den vzít prášek mi přílišně pracné nepřijde a při TOM to moc neomezuje…
Nojo, ale to jí pak bude znásilňovat denně, protože mu bude divný, že stále není mimčo…Tak nevím, co je lepší
![]()
@friedlova007 A ta druhá polovina, které to nevyšlo, za ním také chodila? ![]()
@friedlova007 píše:
Hele ale já v šou jana krause viděla chlápka co vykoumal že to jestli máš kluka nebo holku záleží na technice sexu… Prostě když to pustí hned tak je to kluk a když trochu nebo celou první dávku tříkne jinám a až tu druhou polovinu stříkne tam kam má tak je to holka a taky závisí na únavěJá tomu nevěřila ale prej to praktikoval doma(samozřejmě manželce neřekl ani píp) no a potom lidi co za nim chodili tak po každý se to povedlo
Tak u nas by to neplatilo. Leda pokud by to bylo obracene. Zadny štráchy a jsou z toho 2 holky.
![]()
@janet9 píše:Řikám ještě může záviset na tom jak je unavenej atd
Tak u nas by to neplatilo. Leda pokud by to bylo obracene. Zadny štráchy a jsou z toho 2 holky.![]()
@dani24687 píše:
@friedlova007 asi te nahlasim, porad nejaky soupani, strikani,…![]()
![]()
No tak na rovinu to šestinedělí mě neba a zašoupala bychsi hned
ale když mě tak vyhrožuješ tak já straýmu řeknu že ne no ![]()
@friedlova007 píše:
No tak na rovinu to šestinedělí mě neba a zašoupala bychsi hnedale když mě tak vyhrožuješ tak já straýmu řeknu že ne no
Bys soupala tak brzy po porodu?!
dalsi duvod te nahlasit
@dani24687 píše:
Bys soupala tak brzy po porodu?!dalsi duvod te nahlasit
Dyt' v úterý je malý měsíc to už není tak votřesný
už jsem tady ta témata četla a hromada tu psala že chutě byli a některé přes rizika neodolali… Ale já taková nejsem já odolám ale potom to bude stát za to ![]()
Takový zajímavý téma a já na příjdu o půlnoci, když už skoro spím
tak se tu ženský moc nerozepište, ať zítra stihnu uvařit oběd než to tu celé dočtu
![]()
@Deniel píše:
Takový zajímavý téma a já na příjdu o půlnoci, když už skoro spím![]()
tak se tu ženský moc nerozepište, ať zítra stihnu uvařit oběd než to tu celé dočtu
![]()
No já ti nevim hele když malá mi stále spí já mám choutky zakladatelka je divná a naše nové téma zajímavé tak nic neslibujuu ![]()