Prostě nechci! Sundal si kondom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
11.8.13 22:20

@araw :lol: jj, dostala jsem několik výtek, že s tím svým břuchem tady vysírám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.8.13 22:39

Zakladatelko, nechápu, jak můžeš odpírat svému muži druhého potomka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.8.13 22:51
@eva valoi píše:
Zakladatelko, nechápu, jak můžeš odpírat svému muži druhého potomka. :nevim:
:lol: :lol: :lol: Jo!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
11.8.13 23:01
@ireeenka píše:
Ty bláho, a teď mi řekni, která antikoncepce neomezuje ženskou a hned pro ní letim :think:

Tak nechat si na 5 let zavést tělísko, jednou za 3 měsíce píchnout injekci a nebo si jednou za den vzít prášek mi přílišně pracné nepřijde a při TOM to moc neomezuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
11.8.13 23:03

A je teda zakladatelka z MK nebo není? Přiznala se? Sím, zakladatelko, přiznej se, že jsi z MK 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
11.8.13 23:08
@eva valoi píše:
Zakladatelko, nechápu, jak můžeš odpírat svému muži druhého potomka. :nevim:

Co druhého, ale dokonce, třetího, čtvrtého, pátého, šestého. :think:

• Citovat
  • Upravit
336
11.8.13 23:17

?

Proc by mela byt sance na otehotneni z jednoho styku mala?? Co to je za hloupost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.8.13 23:20

@Kintyre proc by mela byt sance na otehotneni z jednoho styku mala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.8.13 23:27
@Anonymní píše:
Rozhoduju se jestli mám jít a vzít postinor a nebo to tak nechat a smířit se že bude prostě druhé a hotovo.
Jenže zase když vezmu postinor tak mám strach že se rozvedeme a bude po všem a to já zase nechci já vím asi jsem blbá ale já ho stejně strašně miluju! At' mi to udělá kolikrát mi to udělá ale že bych se do toho dítěte zrovna pětkrát hrnula to ne :( kdyby počkal třeba aspon' půl roku

Cim se manzel zivi? Mohl by jit eventuelne na mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.8.13 23:30
@Anonymní píše:
Rozhoduju se jestli mám jít a vzít postinor a nebo to tak nechat a smířit se že bude prostě druhé a hotovo.
Jenže zase když vezmu postinor tak mám strach že se rozvedeme a bude po všem a to já zase nechci já vím asi jsem blbá ale já ho stejně strašně miluju! At' mi to udělá kolikrát mi to udělá ale že bych se do toho dítěte zrovna pětkrát hrnula to ne :( kdyby počkal třeba aspon' půl roku

tak by byl rozvod, jo? pan je evidentne v tom vssem vztahu sam :) Takze ani nebude skoda, když bude po vsem, protože nic není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
11.8.13 23:37
@nikitomi píše:
Proc by mela byt sance na otehotneni z jednoho styku mala?? Co to je za hloupost?

Vzhledem k percentuelní pravděpodobnosti oplodnění v rámci jednoho cyklu je skutečně malá. Velká říci nemůžeme.

• Citovat
  • Upravit
180
11.8.13 23:42
@Poison Ivy píše:
Vzhledem k percentuelní pravděpodobnosti oplodnění v rámci jednoho cyklu je skutečně malá. Velká říci nemůžeme.

No ale holky vemte i že dneska je docela velká jde 16letá holka na dízu tam si šoupne na záchodech a za pár dní domu příjde s tím že je těhotná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.8.13 23:44
@friedlova007 píše:
No ale holky vemte i že dneska je docela velká jde 16letá holka na dízu tam si šoupne na záchodech a za pár dní domu příjde s tím že je těhotná :roll:

Co tam soupne? :O :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
11.8.13 23:45
@káťa píše:
Nějak se mi tomu nechce věřit. Připadá mi, že zakladatelka má velmi podobný styl psaní jako paní Aot, která tu také psala o domácím násilí, i když úplně v jiné souvislosti a které jsem to tedy asi polovinu diskuse i věřila…

Počkej, jak to dopadlo??? 8o 8o 8o
Chvilku jsem to sledovala, ale pak jsem nějak odpadla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
11.8.13 23:46

@friedlova007 taky si myslim, ze se muze povest hned napoprvé. my tak mame oba nase kluky. i když ten druhy byl tezce vypocitana holcicka :) ale aspoň, ze byl hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí