Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@araw
jj, dostala jsem několik výtek, že s tím svým břuchem tady vysírám ![]()
Zakladatelko, nechápu, jak můžeš odpírat svému muži druhého potomka. ![]()
@ireeenka píše:
Ty bláho, a teď mi řekni, která antikoncepce neomezuje ženskou a hned pro ní letim
Tak nechat si na 5 let zavést tělísko, jednou za 3 měsíce píchnout injekci a nebo si jednou za den vzít prášek mi přílišně pracné nepřijde a při TOM to moc neomezuje…
A je teda zakladatelka z MK nebo není? Přiznala se? Sím, zakladatelko, přiznej se, že jsi z MK ![]()
@eva valoi píše:
Zakladatelko, nechápu, jak můžeš odpírat svému muži druhého potomka.
Co druhého, ale dokonce, třetího, čtvrtého, pátého, šestého. ![]()
Proc by mela byt sance na otehotneni z jednoho styku mala?? Co to je za hloupost?
@Kintyre proc by mela byt sance na otehotneni z jednoho styku mala??
@Anonymní píše:
Rozhoduju se jestli mám jít a vzít postinor a nebo to tak nechat a smířit se že bude prostě druhé a hotovo.
Jenže zase když vezmu postinor tak mám strach že se rozvedeme a bude po všem a to já zase nechci já vím asi jsem blbá ale já ho stejně strašně miluju! At' mi to udělá kolikrát mi to udělá ale že bych se do toho dítěte zrovna pětkrát hrnula to nekdyby počkal třeba aspon' půl roku
Cim se manzel zivi? Mohl by jit eventuelne na mateřskou?
@Anonymní píše:
Rozhoduju se jestli mám jít a vzít postinor a nebo to tak nechat a smířit se že bude prostě druhé a hotovo.
Jenže zase když vezmu postinor tak mám strach že se rozvedeme a bude po všem a to já zase nechci já vím asi jsem blbá ale já ho stejně strašně miluju! At' mi to udělá kolikrát mi to udělá ale že bych se do toho dítěte zrovna pětkrát hrnula to nekdyby počkal třeba aspon' půl roku
tak by byl rozvod, jo? pan je evidentne v tom vssem vztahu sam
Takze ani nebude skoda, když bude po vsem, protože nic není..
@nikitomi píše:
Proc by mela byt sance na otehotneni z jednoho styku mala?? Co to je za hloupost?
Vzhledem k percentuelní pravděpodobnosti oplodnění v rámci jednoho cyklu je skutečně malá. Velká říci nemůžeme.
@Poison Ivy píše:
Vzhledem k percentuelní pravděpodobnosti oplodnění v rámci jednoho cyklu je skutečně malá. Velká říci nemůžeme.
No ale holky vemte i že dneska je docela velká jde 16letá holka na dízu tam si šoupne na záchodech a za pár dní domu příjde s tím že je těhotná ![]()
@friedlova007 píše:
No ale holky vemte i že dneska je docela velká jde 16letá holka na dízu tam si šoupne na záchodech a za pár dní domu příjde s tím že je těhotná
Co tam soupne?
![]()
@káťa píše:
Nějak se mi tomu nechce věřit. Připadá mi, že zakladatelka má velmi podobný styl psaní jako paní Aot, která tu také psala o domácím násilí, i když úplně v jiné souvislosti a které jsem to tedy asi polovinu diskuse i věřila…
Počkej, jak to dopadlo???
![]()
Chvilku jsem to sledovala, ale pak jsem nějak odpadla… ![]()
@friedlova007 taky si myslim, ze se muze povest hned napoprvé. my tak mame oba nase kluky. i když ten druhy byl tezce vypocitana holcicka
ale aspoň, ze byl hned ![]()