Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jestli dítě opravu nechceš, proč už jsi nedošla do lékárny pro Postinor? stalo se to včera v noci, dnes už máš skoro večer, času spousta ![]()
ale jinak jedna soulož (byť v době ovulace) automaticky těhotenství neznamená.
To je provokace nebo realita?
opravdu jsou chlapi takova hovada?
@sagina píše:
A jestli dítě opravu nechceš, proč už jsi nedošla do lékárny pro Postinor? stalo se to včera v noci, dnes už máš skoro večer, času spousta
ale jinak jedna soulož (byť v době ovulace) automaticky těhotenství neznamená.
Přesně a nebo se začít chránit jinak než kondomem.
@Lolllo píše:
To je provokace nebo realita?opravdu jsou chlapi takova hovada?
Kolik je tu diskusí na téma: Malý podvod na manžela, alá řeknu, že selhala antikoncepce??
Já bych si vzala Postinor a potom, co bych mu demonstrativně dala najevo, že o těhotenství budeme rozhodovat společně, bych udělala pěkné dusno.
@sagina Jenže ony byli dvě protože asi tak přd hodinou mě ohnul přes stůl. Já se mu v tomhlw směru neubráním je silnej. Nikdy by ěm neuhodil ani si nemůžu stěžovat na jeho plat na nic ale jeho touha po druhým dítěti takhle po sobě je strašně velká ![]()
Tak tohle je hodne drsne. Jak resite jine konflikty? Take musi byt vzdy po jeho. Ja vubec nevim co na tohle napsat.
Tak Postinor bylo taky to první, co me napadlo… A proč neberes prášky, abys měla jistotu, ze mimco bude az budeš sama chtít?
Jinak teda osobně, me udělat chlap něco tak silne proti me vuli, tak u me konci.
A proc tak touží po druhem dítěti, kdyz ma to prvni teprve 5 měsíců? To se o nej tak stará, ze si chce užít i to druhé nebo jenom z principu?
@Anonymní píše:
@sagina Jenže ony byli dvě protože asi tak přd hodinou mě ohnul přes stůl. Já se mu v tomhlw směru neubráním je silnej. Nikdy by ěm neuhodil ani si nemůžu stěžovat na jeho plat na nic ale jeho touha po druhým dítěti takhle po sobě je strašně velká
Takže si Postinor nevezmeš viď?
Mě spíše šokuje přístup manžela. Tohle je naprosto otřesné. To musí neskutečně narušit důvěru a sex znechutit…
Zakladatelko, zajdi si k Dr. ať Ti napíše vhodnou antikoncepci, kterou budeš užívat ty a on bude mít smolíka. Šance, že teď otěhotníš z jednoho styku je malá.
Mě se zdá, že tě má je na šukání a robení dětí…o zbytek se postaráš ty…
kolik mu je fakanovi?
@Anonymní píše:
@sagina Jenže ony byli dvě protože asi tak přd hodinou mě ohnul přes stůl. Já se mu v tomhlw směru neubráním je silnej. Nikdy by ěm neuhodil ani si nemůžu stěžovat na jeho plat na nic ale jeho touha po druhým dítěti takhle po sobě je strašně velká
Sorry tak tomu uz fakt neverim. ![]()
Ahoj holky snad pochopíte že tohle budu psát anonymě(a od kámošky) ale jsem nešt'astná

Víš že ještě nechci. Odpověděla jsem naštvaně protože mě s tím otravoval už druhým měsícem.

Celý dnešek máme tichou domáctnost a myslím že bude pokračovat..! Včera bylo vše Ok ale večer jsem dala spát malýho (5měsíců) a mužskej přišel z práce.
Pusa uspávání všecko ještě u malého a u mě vyřídil takové naše rituálky
Jenže když jsem mu dala véču tak zase začalo jeho téma.
Kdy bude druhé miminko
Nasraně si sedl ke mně a zase se ptal proč?
Ty prostě nechápeš že já tu s malým jsem celý den a on pláče chce jíst je protivnej potřebuje todle a tajto! Dotoho mám nakupovat, uklízet krmit zvířata (máme psi kočky a koně) a prostě milion věcí. Chtěla bych si odpočnout ale to není možný! JÁ NEVÍM KTEREJ DEBIL ŘEKL ŽE MATEŘSKÁ JE MATEŘSKÁ DOVOLENÁ
S pláčem a naštvaně jsem zařvala přes celej dům až se mi malej zase probudil. Šla jsem ho znova uspat ale cítil ze mě že jsem nervozní trvalo to dvě hodiny než pořádně zabral.
Manžel přišel a omlouval se mi staršně moc a že prej to chápe že to nevěděl že je to s malým přes den když jsem sama takovej záhul atd atd. Dali jsme si pusu a zase všecko šlapalo. Bylo asi půl jedenácté večer a on mě začal hladit po hlavě atd až nás to vedlo k sexu. Jen jsem se na něj dlouze podívala a on se mě tázavě zeptal… Coje? Seš pořád naštvaná brouku? Ne nejsem ale jsem v ovulaci a nebudu riskovat! AHA aha no tak si vezmem kondom.
Jenom udiveně jsem se na něj dívala uplně mě zarazil..! No tak dobře
Všecko šlo klasicky já byla št'astná že snad to zněj opadlo. Jenže tak ve 3/4 přestal a že prej rukou at' se uvolním zavřela jsem oči a nevěděla že ten zmetek si sundal kondom.(Já to při styku nepoznám) Najednou mi jenom zašeptal už to bude a já jsem si vduchu říkala jak super je že se konečně hodil do klídku a má kondom. Jenomže najednou jsem cejtila že to do mě pálí. Okamžitě jsem se chtěla odtrhnout ale on si mě kloudně přichytil a tím jsem si zavinila že se dostal snad ještě hlouběji a spokojeně se do mě udělal.
Když ze mě slezl tak se usmíval a jen řekl JEDNOU MI ZA TO PODĚKUJEŠ!
S pláčem jsem se odšourala do koupelny a malýuž se zase probudil nespala jsem celou noc a malej taky ne. Manžel se ráno choval jako by nic ale nemluvil semnou a já na to chutě ani nemám. Smiřuju se s tím že budu asi těhotná a že s tím nic nenadělám protože jsem proti potratům v takovém případě a jeho i tak miluju… Sorry za chyby a že je to dlouhé.