Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
@Kolar80 Směji se, jak si ubohý.Přeji krásné vězení v Dubaji.
A doufám, že se těšíš na klobásu v tvém pozadí.
Příspěvek upraven 15.02.23 v 10:31
@topazio píše:
@Kolar80 Frigidní nejsme. K životu nepotřebujeme kur*vu v posteli.
Jsi se všech ptal, jol?
Hlavně těch sjížděčů co tady neustále omýlají stránky Amatérů
dobré chucpe, ale snaha se cení ![]()
@Kolar80 píše:
Jsi se všech ptal, jol?Hlavně těch sjížděčů co tady neustále omýlají stránky Amatérů
![]()
![]()
dobré chucpe, ale snaha se cení
Trapáku nejsem chlap. Jdi na Amatéry, tam ti zajisté poradí. Jsi opravdu na hlavu, když hledáš kur*vu na rodičovském portálu.
![]()
@Lorre píše:
Uz sem konečně našel jeho slavnou restauraci. Za chvíli to rozjede a bude prodávat i klobásy - zaroven aspoň okusi v ruce normalni velikost
Jsi skvělý čoveče jak jsi to dokázal najít? Obyčejně se zákaznící za využívání této naši nové pohostinské služby pro socky ve vykloučených oblastí stydí, byť to dostávají zadarmo společně se substitučním metadonem. Díky za využití našich služeb a za sebeuvědomění.
@Kolar80 píše:
Jsi skvělý čoveče jak jsi to dokázal najít? Obyčejně se zákaznící za využívání této naši nové pohostinské služby pro socky ve vykloučených oblastí stydí, byť to dostávají zadarmo společně se substitučním metadonem. Díky za využití našich služeb a za sebeuvědomění.
Vykloučené oblasti neznám. Budu se muset dovzdělat. ![]()
@Dara90 píše:
Vykloučené oblasti neznám. Budu se muset dovzdělat.
Ježišmarja nestyď se za to. Na tom nic není, taky jste lidi.
@Kolar80 píše:
Jste měli dokonce kvůli mě i schůzi teoretiků, jo? Když mluvíš za kolektiv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty nevíš, že tu jsou uzavřené skupiny? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Ty nevíš, že tu jsou uzavřené skupiny?
To jsou ty s přeškrlou souložící dvojici ve znaku?
@Kolar80 píše:
Vidím, že mas velké zkušenosti s drogami, když zmiňujes metadon
, by leccos vysvetlovalo na tvém vykloucenem chování. Ono ne každý se chce nechat ojet pripinakem od prostitutky a psát o tom tady
@Lorre píše:
Vidím, že mas velké zkušenosti s drogami, když zmiňujes metadon, by leccos vysvetlovalo na tvém vykloucenem chování. Ono ne každý se chce nechat ojet pripinakem od prostitutky a psát o tom tady
Zajímavá asociace
a to si ještě představ, že vím co znamená slovo heroin a atomová bomba. Jenom se obávám, že ta tvoje asociace je tak trochu účelová, možná proto, že tvůj sexuální život je jedná velká a nuda a BJ nebo nedejbože 69 považuješ za zvrhlost
Nicméně je zajímavé, že i ty víš co je metadon, takže asi s tím máš logicky též osobní zkušenosti
![]()
@Lorre píše:
No tak to tvoje pr.del zažije středověk.
Detso, ty jsi panák jak poleno, nikdy jsi neměl péro v zadku ani v prcině, vůbec nevíš, jaký je rozdíl mezi broskví a růží, protože jsi prcinu nikdy naživo neviděl, takže ty, takový reinkarnovaný Detsa, který psal zmatky o vyhlazení lidstva a léčil se na psychiatrii, ty budeš někoho poučovat?
Tak pro všechny puritanske zavistivce
Vcerejsi vecer jsme stravili s timto andelem
, byla to opravdu paráda a neskutečný zazitek pro me a pro pritelkyni, sice se to trochu protahlo nez jsme předpokládali, protoze dama byla opravdu skvělá a to nejen v sexu, ale i v masazi, ale nakonec pri normalni konverzaci, takze zadna tupá děvka. Penez rozhodne nelitujeme. Je zcela mozne, ze si to zopakujeme, ale tim už vas zatezovat nebudu. ![]()
Kdo chce ma referenci, kdo nechce at se utopi ve sve šedi pseudomoralky, misionáře a vytirani podlahy ![]()
Zdravime z Dubaje
je tu moc fajn ![]()
@Kolar80 Já vám fandím. Jako bývalá společnice, byť jen krátkodobá, vám rozumím, je ve tvém repertoáru ví anální sex a lízání zadku? Já jako bisexuálka lížu zadky i ženám, mám to prostě ráda.
@Klopotkova píše:
@Kolar80 Já vám fandím. Jako bývalá společnice, byť jen krátkodobá, vám rozumím, je ve tvém repertoáru ví anální sex a lízání zadku? Já jako bisexuálka lížu zadky i ženám, mám to prostě ráda.
Omlouvam se, ale to asi neni predmetem diskuze co bych tu mel vest. Navic trochu me ten dotaz pripada az moc pruhledny. Navic opravdova spolecnice, by to asi napsala trochu jinak ![]()
@Kolar80 píše:
Omlouvam se, ale to asi neni predmetem diskuze co bych tu mel vest. Navic trochu me ten dotaz pripada az moc pruhledny. Navic opravdova spolecnice, by to asi napsala trochu jinak
Nevím, jak jinak, nicméně společníci jsem byla, dokazovat to nijak nehodlám a ano, předmětem této diskuse to není. ![]()