Prostitutka v Dubai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
18.2.23 07:37
@topazio píše:
Asi je na pracáku a nudí se.

Velmi pravděpodobné. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.2.23 07:47
@Rotha píše:
To tak bývá, že mamut který váží 120 kilo, tak má prsa velká jako vrata od chlíva :lol:

No @Klopotkova ty si ale divoška, jsi správná co na srdci to na jazyku, jako já.

Nevíš, jestli to tak nefunguje i u gigolu? Ten casting?

U milovníka orálního sexu má „co na srdci, to na jazyku“ úplně jiné rozměry. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12575
18.2.23 08:10
@Stará známá píše: …pobudou pak déle

Mozna ze v mistni base pri mastnem trestu dojde i na ten sex, i kdyz mozna nevyzadany :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.2.23 08:22
@OpenHearted píše:
Velmi pravděpodobné. :mrgreen:

To asi tezko, kdyz mistni agentky odhalily, ze je mi 80. Udelejte si v tom devcata poradek at si neodporujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
18.2.23 09:03
@OpenHearted píše:
U milovníka orálního sexu má „co na srdci, to na jazyku“ úplně jiné rozměry. :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.2.23 09:03
@Rotha píše:
To tak bývá, že mamut který váží 120 kilo, tak má prsa velká jako vrata od chlíva :lol:

No @Klopotkova ty si ale divoška, jsi správná co na srdci to na jazyku, jako já.

Nevíš, jestli to tak nefunguje i u gigolu? Ten casting?

Ten casting byl jen u žen, které měly v nabídce svých služeb i lesbický sex, pokud ne, tak žádné lízání nebylo, to zase nemůžeš chtít po ženě, aby ti vylízala p..u, když není ani bi, respektive je jí proti srsti š. kat se ženou.

• Citovat
  • Upravit
8397
18.2.23 09:04
@Kolar80 píše:
To asi tezko, kdyz mistni agentky odhalily, ze je mi 80. Udelejte si v tom devcata poradek at si neodporujete.

Co agentky! Tady se to hemží i agenty!! Dokonalý incognito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.2.23 09:47
@botl píše:
Co agentky! Tady se to hemží i agenty!! Dokonalý incognito.

Taky koukám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
18.2.23 09:55
@Klopotkova píše:
Nevadí mi si s nimi užít, ale to je neplacený sex, mám takový svůj okruh +- vrstevnic, občas se sejdeme, někdy třeba i lehce opijeme a vyspíme se spolu, některé jsou bi tak, jako já, některé lesbičky. Tomu našemu řádění říkáme lesbíčko. Jsou to běžné ženy s různými tělesnými nedostatky, nadváha, ne moc hezké v obličeji apod., ale to se nedá nic dělat, prostě běžné ženy.
Jednou jsme se mírně opily, byly jsme na lesbíčku tři, zcela nahé jsme se držely za ruce, líbaly se a mazlily a tančily v kruhu, zrovna v rádiu hrála písnička od Ilony Csákové Babylon. Bylo to krásné.
Když chci mladou ženu, modelkovskou, prostě něco tzv. lepšího, tak si to dopřeji a holt zaplatím, mám známou, provozuje bordel, dává mi slevu. Jednu dobu jsem s ní i dívky do jejího klubu přijímala a toho jsem tak trochu využívala, musely mě třeba vylízat, to byl vstupní pohovor. Tím chci říct, že když chci něco fakt super, tak si za to zaplatím. 40ti letou ženskou bych si prostě nezaplatila ani náhodou, protože takové mám běžně na lesbíčku.
Paradoxem je, že nejlepší sex byl pro mě s ženou, která váží tak 120 kg, obrovská prsa, s ní to v posteli byla prostě poezie, můj nejlepší zážítek s ženou a zdarma, bylo to na lesbíčku.

Trestný čin kuplířství, no moc hezký.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
18.2.23 10:02
@TO_IT píše:
Trestný čin kuplířství, no moc hezký.

Meleš nesmysly.Ty dívky samy přišly, samy měly o práci v erotice jako společnice zájem. A byl vstupní pohovor, pokud byly bi nebo nabízely lesbi show, tak ukázaly, jak umí lízat, pokud ne, tak třeba zatančily, dle toho, zda něco umí, byly přijaty. Kopyta ta známá, která bordel provozuje, tak mít nechtěla. K čemu taky.

• Citovat
  • Upravit
201
18.2.23 10:08

Koukám, že se tu vyrojil dokonce odborník amatér na kuplířství :D :D

Takže asi takhle

Kuplířství je trestný čin, který spočívá v tom, že kuplíř přiměje či svede jinou osobu k provozování prostituce, případně z prostituce jiného jen profituje. Trestní právo tak zde vyjadřuje společenský zájem nejen na ochraně mravnosti, ale i svobodného rozhodování člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
18.2.23 13:18
@Kolar80 píše:

Já nikde nepíšu, že ti je 80. Asi by ses měl naučit číst. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
18.2.23 18:14
@Klopotkova píše:
Meleš nesmysly.Ty dívky samy přišly, samy měly o práci v erotice jako společnice zájem. A byl vstupní pohovor, pokud byly bi nebo nabízely lesbi show, tak ukázaly, jak umí lízat, pokud ne, tak třeba zatančily, dle toho, zda něco umí, byly přijaty. Kopyta ta známá, která bordel provozuje, tak mít nechtěla. K čemu taky.

Ahaaa

• Citovat
  • Upravit
201
18.2.23 19:19
@OpenHearted píše:
Já nikde nepíšu, že ti je 80. Asi by ses měl naučit číst. ;)

Asi by ses měl naučit číst celou diskuzi a nevyskakovat, prostě tvé kolegyně zjistily, že je mi 80 a mám podprůměrného kašpárka 14cm a hotovo. Takže pokud to nechceš brát jako fakt, pak se rouháš jasné prafdě zdejších frigidnich samoživitelek a školou povinných. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
18.2.23 19:21
@TO_IT píše:
Ahaaa

To je co? Jaký to je pocit, zjistit, že to co clovek tvrdil je uplna blbost? :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí