Prostitutka v Dubai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106366
19.2.23 13:09
@Kolar80 píše:
Dotaz sice byl vyřešen, ale diskuze valí dál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zvláště je rozkošné sledovat moralistické frigidky jak se snaží neustale si dokreslovat další a další okolnosti ve snaze omluvit si svůj nudný sexuální život, kdy největším sexuálním zážitkem bylo si zasouložit na koníčka na dece na dovolené u Macháče, protože navíc se nezmohli. :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:Tak promiňte, že jsem vás vyrušil a můžete zase pokračovat zlatíčka :srdce: :mavam: :kytka: :pankac:
:mrgreen:
za to s prostitutkou v Dubai to je to prave vzruseni
Zlatej misionar s koncovkou :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.2.23 13:20
@Kolar80 píše:
Tak to necti kdyz te to nezajima :D hltas to tady plnymi doušky, nenechává te to v klidu neodepsat, ale hlavne, ze te to vubec, ale vubec nezajima :lol: :mrgreen: :mrgreen:Co te ovsem dorazi, ze jsme si dnes na večer zase objednali andela, tentokrat velmi mladickeho :jazyk: Zitra se vracime, tak na rozloucenou. :mavam:

Netvrdil jsi náhodou, že ty mladé už nejsou nic pro vás? Nemusíš upravovat vkus podle zdejších názorů, ne? Stejně ti to tu nikdo nevěří. Snad jen kdybys dal video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.2.23 14:53
@riccius píše:
Netvrdil jsi náhodou, že ty mladé už nejsou nic pro vás? Nemusíš upravovat vkus podle zdejších názorů, ne? Stejně ti to tu nikdo nevěří. Snad jen kdybys dal video.

Tvrdil a stojim si za tím, ale to asi neznamená, že si nemohu druhou službu objednat u mladičkého anděla. Nebo se to snad nesmí?

Jinak děkuji za pozorné sledování mnou založené diskuze. Bohužel video ani detailní popis ti sem dávat nebudu, na tohle ti poslouží zcela jiné stránky pokud se potřebuješ ukojit. Ovšem nemusíš se bát na masturbaci neni nic špatného, micha po ní opravdu nevyschne a dlaň též se neochlupatí, to jsou jen pohádky. S partnerkou si oba občas doprejeme MM nebo CM a fakt bez následků :P :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
19.2.23 14:55
@Venetia píše: :mrgreen:
Zlatej misionar s koncovkou :D

Tak tomusionar s koncovkou a nedejbože jeste pred radnymi oddavkami, tak to je opravdu TOP rajc :mrgreen: :lol: :lol: :) Zkus jeste dog style treba te to prekvapi - uplne novej svet :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.2.23 14:57
@Kolar80 píše:
Tvrdil a stojim si za tím, ale to asi neznamená, že si nemohu druhou službu objednat u mladičkého anděla. Nebo se to snad nesmí?Jinak děkuji za pozorné sledování mnou založené diskuze. Bohužel video ani detailní popis ti sem dávat nebudu, na tohle ti poslouží zcela jiné stránky pokud se potřebuješ ukojit. Ovšem nemusíš se bát na masturbaci neni nic špatného, micha po ní opravdu nevyschne a dlaň též se neochlupatí, to jsou jen pohádky. S partnerkou si oba občas doprejeme MM nebo CM a fakt bez následků :P :mrgreen: :lol: :D

Jj sleduju. Jsem se těšil na vytrolovací zprávy. Ale bráníš se statečně. :palec:
A díky i za sexuální edukaci, i když nic nového jsem se nedozvěděl. Ale třeba někdy skutečně napíšeš něco použitelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21090
19.2.23 16:08

Ti co šu kat neuměj se to holt učej u kurev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
19.2.23 16:33
@Kolar80 píše:
Tak tomusionar s koncovkou a nedejbože jeste pred radnymi oddavkami, tak to je opravdu TOP rajc :mrgreen: :lol: :lol: :) Zkus jeste dog style treba te to prekvapi - uplne novej svet :lol: :lol: :lol:

Nepřekvapí…to je taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
19.2.23 16:34
@KalamityJohn píše:
:palec:
Asi by jinde s tou čtrnáctkou neosinil, zaplacene je to fuk
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
20.2.23 11:35
@TO_IT píše:
Tak to už máme dva, kteří by si měli přečíst co jsem napsala a jaký je váš výklad.

Hlavně, že ty víš něco o Dubaji a umíš číst a psát. Nevím, někdo za to nemůže, kdysi se pásly krávy, a na učení nebyl čas. To dokážu pochopit. Ale aby mě poučoval někdo kdo byl nejdále někde v cizině tak maximálně v zeměpisu, či prstem po mapě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.2.23 11:38

Mně zajímá zda jsi to teda konzultoval v tom klubu modelářů?

• Citovat
  • Upravit
30840
20.2.23 11:52

Nezapomen na ten pripinak co mu nazvala do riti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
20.2.23 11:55
@KalamityJohn píše:

Hlavně, že ty to umíš :lol:
Všichni nyní vidíme, jak vypadá typické chlapské ego.
Naivní to chlap. Ale nic proti kabátum, mám je rád taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.2.23 12:13
@Lorre píše:
Nezapomen na ten pripinak co mu nazvala do riti :lol:

Detso, závidíš, vedle jsi přiznal, že jsi na clapy, taky toužíš tam mít pořádnou kládu a ono nic, ubožáčku.

• Citovat
  • Upravit
3506
20.2.23 12:16
@Klopotkova píše:
Detso, závidíš, vedle jsi přiznal, že jsi na clapy, taky toužíš tam mít pořádnou kládu a ono nic, ubožáčku.

Pošli do SZ odkaz na tu diskuzi, se pobavim v začátku týdne :mrgreen:

@Klopotkova : ty si bohyně. :srdce: :srdce: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.2.23 13:54
@riccius píše:
Jj sleduju. Jsem se těšil na vytrolovací zprávy. Ale bráníš se statečně. :palec:
A díky i za sexuální edukaci, i když nic nového jsem se nedozvěděl. Ale třeba někdy skutečně napíšeš něco použitelného.

Vypadam jako ucitel, co by mel substitovar tve rodice nebo ti nejak jinak pomahat zvladat tvoje mezery? Nene. Porad si sam a nebo vydrz az ti bude osmnact. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí