Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kolar80 Ať si každý žije jak chce, ale je připravený za to nést následky ![]()
@Premek_Orac píše:
@Kolar80 Ať si každý žije jak chce, ale je připravený za to nést následky
A o jakych následcích neustále je zde hovořeno prosím?
@Kolar80 Víš jaká je trestní sazba za nemanželský sex v emirátu Dubaj? Myslím tím za sex, se kterým zúčastnění souhlasí?
@Kolar80 píše:
Fakt, a ty jsi se dostal na svět jak? Tebe vypěstovali na zahradě a nebo jsi se prostě jenom vyskytl a proto neslavíš narozeniny, ale vyskytiny? Něco mi říká, že sex je nedílnou součástí rodiny, tedy bez inscestu, aby jsi to pochopil. Stejně tak do sexu patří i masturbace, pokud tě pohoršuje, jsi buď divný a nebo se za ni stydíš, protože v tom vidíš náhradu za neschopnost mít normálního sexuálního partnera/ku.
Je však skvělé jaký máš přehled o tom, kde má chlap hledat prostitutky - takový samozvaný arbitr všeználek s vysokou školou života.
Sex mých rodičů se udál bez prostitutky. Při mém početí žádná kur"va nebyla. A VŠŽ máš ty. A IQ tykve. ![]()
Příspěvek upraven 21.02.23 v 15:11
@Kolar80 píše:
Fakt, a ty jsi se dostal na svět jak? Tebe vypěstovali na zahradě a nebo jsi se prostě jenom vyskytl a proto neslavíš narozeniny, ale vyskytiny? Něco mi říká, že sex je nedílnou součástí rodiny, tedy bez inscestu, aby jsi to pochopil. Stejně tak do sexu patří i masturbace, pokud tě pohoršuje, jsi buď divný a nebo se za ni stydíš, protože v tom vidíš náhradu za neschopnost mít normálního sexuálního partnera/ku.
Je však skvělé jaký máš přehled o tom, kde má chlap hledat prostitutky - takový samozvaný arbitr všeználek s vysokou školou života.
Nejsem muž. ![]()
@Kolar80 píše:
Vzhledem k počtu příspěvku (40883) je soudruh Topaxx velmi aktivním členem na eMiminu![]()
![]()
![]()
zejmen v období kdy mezi každodenním koncem školy a období večeře, vyjímkou jsou pouze školní prázdniny, tak je pak od ranní masturbace do večeře.
Já se směji jak si trapný a ubohý.
@topazio píše:
Rika spammer s 40 000 komentáři na emiminu.
Ty tady asi travis hodne sveho casu co?
![]()
@Kolar80 píše:
Rika spammer s 40 000 komentáři na emiminu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šak je tady jako štamgasta
ráno otevře oči zapne emimi, v práci na emimi na telefonu, celé odpoledne a taky večer
chodí sem jako do hospody ![]()
@Kolar80 píše:
Rika spammer s 40 000 komentáři na emiminu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty si fakt zoufalec. Co tady teda furt otravujes, když je to tu tak hrozný? Ptát se tu na prostituku z Dubaie a pak si vymyslet, že si veleúspěšny podnikatel s řetězcem restauraci, to neprekona asi ani klopotkova s její schizofrenii a bezvýznamným životem
@topazio píše:
Nekrm to, jeste to naklade vejce a rozmnozi se.
@Lorre píše:
Ty si fakt zoufalec. Co tady teda furt otravujes, když je to tu tak hrozný? Ptát se tu na prostituku z Dubaie a pak si vymyslet, že si veleúspěšny podnikatel s řetězcem restauraci, to neprekona asi ani klopotkova s její schizofrenii a bezvýznamným životem
Detso, ty chudáku, přestaň se do mě navážet, já schizofrenií netrpím a můj život je bohatý až až, ty jsi včera vedle v tématu přiznal, že jsi homosexuál, že lížeš chlapům nohy, bezvýznamný je tvůj život, nikdy jsi nebyl v mindě a ani z rychlíku jsi ji neviděl, jsi zakomplexovaný, reinksarnovaný uživatel Detsa, který měl psychické problémy, psal zmatky o vyhlazení lidstva, poté ses nechal vymazat, léčil ses na psychiatrii, bohužel léčba neměla efekt, jaký mít měla.
@botl píše:
Nekrm to, jeste to naklade vejce a rozmnozi se.
Aspoň je legrace. Mě ten uživatel baví, kdyby nebyl ironický, byl by úplně úžasný, přítelkyni zaplatil mindu do trojky, vždyť je to úžasné.
@Klopotkova píše:
Detso, ty chudáku, přestaň se do mě navážet, já schizofrenií netrpím a můj život je bohatý až až, ty jsi včera vedle v tématu přiznal, že jsi homosexuál, že lížeš chlapům nohy, bezvýznamný je tvůj život, nikdy jsi nebyl v mindě a ani z rychlíku jsi ji neviděl, jsi zakomplexovaný, reinksarnovaný uživatel Detsa, který měl psychické problémy, psal zmatky o vyhlazení lidstva, poté ses nechal vymazat, léčil ses na psychiatrii, bohužel léčba neměla efekt, jaký mít měla.
Nene jednu pí. cu si tady zrovna čtu
. Vlastne tobe by to nedošlo… myslím tím tebe samozřejmě. Me baví útočit na otravne srace a jen jim vracet medicínu
.
@Lorre píše:
Osobo, ja vim, ze jsem zoufalec, to je logicke, nakonec nemam ani 4000 prispevku jako ty, abych mohl rozkazovat kdo tady smi byt nebo ne.
Jenom se obavam, ze to je tak jalove jako tvuj intimni zivot.
![]()
Me se tady libi, protoze takovi jedinci naplneni svym presvedcenim na zaklade teorii to zde zpestruji. Tak jeste kousek zamakat, budes mit 5 000 prispevku na svem konte a prvni orgasmus z dobre vykonane prace.
![]()
@Klopotkova píše:
Aspoň je legrace. Mě ten uživatel baví, kdyby nebyl ironický, byl by úplně úžasný, přítelkyni zaplatil mindu do trojky, vždyť je to úžasné.
Nam se to libilo a to je hlavni. Nakonec je to nas zivot, nase zazitky a nakonec i nase penize. Ostatni at si hrknou, kdyz je to pohorsuje a davaji prednost misionari v kazdou druhou stredu, hlavne kdyz rychle a pomalu.
Takhle zit, to bychom brzo zdechli ![]()