Prostitutka v Dubai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10321
21.2.23 12:37

@Kolar80 Ať si každý žije jak chce, ale je připravený za to nést následky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.2.23 13:24
@Premek_Orac píše:
@Kolar80 Ať si každý žije jak chce, ale je připravený za to nést následky :-)

A o jakych následcích neustále je zde hovořeno prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10321
21.2.23 13:35

@Kolar80 Víš jaká je trestní sazba za nemanželský sex v emirátu Dubaj? Myslím tím za sex, se kterým zúčastnění souhlasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.2.23 15:09
@Kolar80 píše:
Fakt, a ty jsi se dostal na svět jak? Tebe vypěstovali na zahradě a nebo jsi se prostě jenom vyskytl a proto neslavíš narozeniny, ale vyskytiny? Něco mi říká, že sex je nedílnou součástí rodiny, tedy bez inscestu, aby jsi to pochopil. Stejně tak do sexu patří i masturbace, pokud tě pohoršuje, jsi buď divný a nebo se za ni stydíš, protože v tom vidíš náhradu za neschopnost mít normálního sexuálního partnera/ku.
Je však skvělé jaký máš přehled o tom, kde má chlap hledat prostitutky - takový samozvaný arbitr všeználek s vysokou školou života. :jazyk:

Sex mých rodičů se udál bez prostitutky. Při mém početí žádná kur"va nebyla. A VŠŽ máš ty. A IQ tykve. :lol:

Příspěvek upraven 21.02.23 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.2.23 15:10
@Kolar80 píše:
Fakt, a ty jsi se dostal na svět jak? Tebe vypěstovali na zahradě a nebo jsi se prostě jenom vyskytl a proto neslavíš narozeniny, ale vyskytiny? Něco mi říká, že sex je nedílnou součástí rodiny, tedy bez inscestu, aby jsi to pochopil. Stejně tak do sexu patří i masturbace, pokud tě pohoršuje, jsi buď divný a nebo se za ni stydíš, protože v tom vidíš náhradu za neschopnost mít normálního sexuálního partnera/ku.
Je však skvělé jaký máš přehled o tom, kde má chlap hledat prostitutky - takový samozvaný arbitr všeználek s vysokou školou života. :jazyk:

Nejsem muž. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.2.23 15:12
@Kolar80 píše:
Vzhledem k počtu příspěvku (40883) je soudruh Topaxx velmi aktivním členem na eMiminu :lol: :D :P :roll: zejmen v období kdy mezi každodenním koncem školy a období večeře, vyjímkou jsou pouze školní prázdniny, tak je pak od ranní masturbace do večeře. :mavam:

Já se směji jak si trapný a ubohý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.2.23 17:51
@topazio píše:

Rika spammer s 40 000 komentáři na emiminu. :mrgreen: :mrgreen: Ty tady asi travis hodne sveho casu co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :D :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
21.2.23 18:24
@Kolar80 píše:
Rika spammer s 40 000 komentáři na emiminu. :mrgreen: :mrgreen: Ty tady asi travis hodne sveho casu co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :D :andel: :andel:

Šak je tady jako štamgasta :nevim: ráno otevře oči zapne emimi, v práci na emimi na telefonu, celé odpoledne a taky večer :mrgreen: chodí sem jako do hospody :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
21.2.23 19:06
@topazio píše:

Nekrm to, jeste to naklade vejce a rozmnozi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.2.23 19:07
@Lorre píše:
Ty si fakt zoufalec. Co tady teda furt otravujes, když je to tu tak hrozný? Ptát se tu na prostituku z Dubaie a pak si vymyslet, že si veleúspěšny podnikatel s řetězcem restauraci, to neprekona asi ani klopotkova s její schizofrenii a bezvýznamným životem

Detso, ty chudáku, přestaň se do mě navážet, já schizofrenií netrpím a můj život je bohatý až až, ty jsi včera vedle v tématu přiznal, že jsi homosexuál, že lížeš chlapům nohy, bezvýznamný je tvůj život, nikdy jsi nebyl v mindě a ani z rychlíku jsi ji neviděl, jsi zakomplexovaný, reinksarnovaný uživatel Detsa, který měl psychické problémy, psal zmatky o vyhlazení lidstva, poté ses nechal vymazat, léčil ses na psychiatrii, bohužel léčba neměla efekt, jaký mít měla.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.2.23 19:11
@botl píše:
Nekrm to, jeste to naklade vejce a rozmnozi se.

Aspoň je legrace. Mě ten uživatel baví, kdyby nebyl ironický, byl by úplně úžasný, přítelkyni zaplatil mindu do trojky, vždyť je to úžasné.

• Citovat
  • Upravit
201
21.2.23 19:34
@Lorre píše:
Ty si fakt zoufalec. Co tady teda furt otravujes, když je to tu tak hrozný? Ptát se tu na prostituku z Dubaie a pak si vymyslet, že si veleúspěšny podnikatel s řetězcem restauraci, to neprekona asi ani klopotkova s její schizofrenii a bezvýznamným životem

Osobo, ja vim, ze jsem zoufalec, to je logicke, nakonec nemam ani 4000 prispevku jako ty, abych mohl rozkazovat kdo tady smi byt nebo ne. :D :D :D Jenom se obavam, ze to je tak jalove jako tvuj intimni zivot. :* :* :*

Me se tady libi, protoze takovi jedinci naplneni svym presvedcenim na zaklade teorii to zde zpestruji. Tak jeste kousek zamakat, budes mit 5 000 prispevku na svem konte a prvni orgasmus z dobre vykonane prace. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.2.23 19:36
@Klopotkova píše:
Aspoň je legrace. Mě ten uživatel baví, kdyby nebyl ironický, byl by úplně úžasný, přítelkyni zaplatil mindu do trojky, vždyť je to úžasné.

Nam se to libilo a to je hlavni. Nakonec je to nas zivot, nase zazitky a nakonec i nase penize. Ostatni at si hrknou, kdyz je to pohorsuje a davaji prednost misionari v kazdou druhou stredu, hlavne kdyz rychle a pomalu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle zit, to bychom brzo zdechli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí