Prostitutka v Dubai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
24.2.23 20:21
@topazio píše:
@admin nechcete toho magora už bloknout? Jen tu uráží.

Už zase bonzuješ? Není to poprvé, kdy bonzuješ. Co ti udělal? Jen na tebe napsal SLUŠNĚ svůj názor. Zřejmě chceš znovu totáč a cenzuru názorů.

• Citovat
  • Upravit
56505
24.2.23 20:26
@Klopotkova píše:
Už zase bonzuješ? Není to poprvé, kdy bonzuješ. Co ti udělal? Jen na tebe napsal SLUŠNĚ svůj názor. Zřejmě chceš znovu totáč a cenzuru názorů.

Vždyť je tady sprostý a uráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.2.23 20:30
@topazio píše:
Vždyť je tady sprostý a uráží.

Ironický, nevšimla jsem si, že by byl sprostý, vulgární. A říká svůj názor, vím, že to se ti nelíbí, jak jde o sex a nejde o misionáře pod dekou.

• Citovat
  • Upravit
30535
24.2.23 20:31

@Klopotkova Co to tady zas píšeš za srajdy o mne ty nemocny posuku :lol:. Dávají ti poslední dobou nějak moc volných minut na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.2.23 20:50
@Lorre píše:
@Klopotkova Co to tady zas píšeš za srajdy o mne ty nemocny posuku :lol:. Dávají ti poslední dobou nějak moc volných minut na internetu

Detso, poslední komentář k tobě v tomto tématu jsem napsala včera, máš zřejmě opět halucinace, když vidíš, že bych ti psala něco dnes. Nemocný jsi ty, psychicky, za to nemůžeš, jen je mi líto, že ti ten psychiatr, kterého jsi jako velkou kapacitu jedné uživatelce doporučoval nepomohl tak, jak měl.

• Citovat
  • Upravit
20830
24.2.23 21:09

Dobrý den, @Kolar80

zkuste diskutovat slušně - bez urážek a navážení do ostatních. Pokud budete pokračovat v urážkách diskutujících, bude Váš profil zablokován.

Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
24.2.23 21:10

Díky za označení @topazio :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.2.23 21:30
@admin píše:
Dobrý den, @Kolar80

zkuste diskutovat slušně - bez urážek a navážení do ostatních. Pokud budete pokračovat v urážkách diskutujících, bude Váš profil zablokován.

Viki :kytka:

Dobry, jsem strašně rad, ze jste zareagovala na bonz zde nejvetsiho hejtera. Zkuste si prosim projit cele vlakno v kterém je velmi aktivni svymi urazkami a porovnejte s mymi reakcemi, ktere na svoji obranu, kdy jsem vulgarne urazen nebo ma partnerka, reaguji maximalne ironii.

Preji pekny den a dekuji za zpravu a zejmena ocenuji vasi nestranost pri posuzovani komentaru spameru a hejteru jako je Topaz a Lore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.2.23 21:34

@admin
Oznacovat komentujici jako magory je v poradku? Můžete mi doložit urazeni z me strany timto stylem?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.2.23 21:39
@admin píše:
Díky za označení @topazio :andel:

A jeste naposledy, jako siri prikladnou atmosferu ve skupine zmineny uzivatel, kteremu děkujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.2.23 21:46

@admin zde jsem napsala slušný názor. A od uživatele Kolář se mi dostalo urážek. A nejen zde. Potom jsem mu napsala, ať táhne. Neustále mě tu uráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30535
24.2.23 22:25
@Klopotkova píše:
Detso, poslední komentář k tobě v tomto tématu jsem napsala včera, máš zřejmě opět halucinace, když vidíš, že bych ti psala něco dnes. Nemocný jsi ty, psychicky, za to nemůžeš, jen je mi líto, že ti ten psychiatr, kterého jsi jako velkou kapacitu jedné uživatelce doporučoval nepomohl tak, jak měl.
:lol: Tobě bych doporučil ozdravný pobyt alespoň na rok i když pochybuji že tam něco zmuzou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30535
24.2.23 22:53
@Kolar80 píše:
Dobry, jsem strašně rad, ze jste zareagovala na bonz zde nejvetsiho hejtera. Zkuste si prosim projit cele vlakno v kterém je velmi aktivni svymi urazkami a porovnejte s mymi reakcemi, ktere na svoji obranu, kdy jsem vulgarne urazen nebo ma partnerka, reaguji maximalne ironii.Preji pekny den a dekuji za zpravu a zejmena ocenuji vasi nestranost pri posuzovani komentaru spameru a hejteru jako je Topaz a Lore.
edit admin: smazáno - vulgarity, urážky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.2.23 23:04
@Lorre píše:
Nebrec a objednej si zas štětku co ti da do prde. lky, to bude dobrý :P

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.2.23 23:10
@Lorre píše:
Nebrec a objednej si zas štětku co ti da do prde. lky, to bude dobrý :P
@topazio píše:
@admin zde jsem napsala slušný názor. A od uživatele Kolář se mi dostalo urážek. A nejen zde. Potom jsem mu napsala, ať táhne. Neustále mě tu uráží.

Kdeje proxim, ta urazka? Doporuceni vyckat k dospelosti nebo k patricnemu zdroji informací? Jaka nahoda, ze jsi nevybrala osobo svuj komentar s posilanim do prrgele a vulgarnim oznacenim. Nehodilo se do obhajoby, ze? Je celkem zvlastni, byt aktivni ve vlaknu a pritom byt proti ucasti v nem, tomu se rika hejtovani. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí