Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Už zase bonzuješ? Není to poprvé, kdy bonzuješ. Co ti udělal? Jen na tebe napsal SLUŠNĚ svůj názor. Zřejmě chceš znovu totáč a cenzuru názorů.
Vždyť je tady sprostý a uráží.
@topazio píše:
Vždyť je tady sprostý a uráží.
Ironický, nevšimla jsem si, že by byl sprostý, vulgární. A říká svůj názor, vím, že to se ti nelíbí, jak jde o sex a nejde o misionáře pod dekou.
@Klopotkova Co to tady zas píšeš za srajdy o mne ty nemocny posuku
. Dávají ti poslední dobou nějak moc volných minut na internetu
@Lorre píše:
@Klopotkova Co to tady zas píšeš za srajdy o mne ty nemocny posuku. Dávají ti poslední dobou nějak moc volných minut na internetu
Detso, poslední komentář k tobě v tomto tématu jsem napsala včera, máš zřejmě opět halucinace, když vidíš, že bych ti psala něco dnes. Nemocný jsi ty, psychicky, za to nemůžeš, jen je mi líto, že ti ten psychiatr, kterého jsi jako velkou kapacitu jedné uživatelce doporučoval nepomohl tak, jak měl.
Dobrý den, @Kolar80
zkuste diskutovat slušně - bez urážek a navážení do ostatních. Pokud budete pokračovat v urážkách diskutujících, bude Váš profil zablokován.
Viki ![]()
@admin píše:
Dobrý den, @Kolar80zkuste diskutovat slušně - bez urážek a navážení do ostatních. Pokud budete pokračovat v urážkách diskutujících, bude Váš profil zablokován.
Viki
Dobry, jsem strašně rad, ze jste zareagovala na bonz zde nejvetsiho hejtera. Zkuste si prosim projit cele vlakno v kterém je velmi aktivni svymi urazkami a porovnejte s mymi reakcemi, ktere na svoji obranu, kdy jsem vulgarne urazen nebo ma partnerka, reaguji maximalne ironii.
Preji pekny den a dekuji za zpravu a zejmena ocenuji vasi nestranost pri posuzovani komentaru spameru a hejteru jako je Topaz a Lore.
@admin
Oznacovat komentujici jako magory je v poradku? Můžete mi doložit urazeni z me strany timto stylem?
Dekuji
@admin píše:
Díky za označení @topazio
A jeste naposledy, jako siri prikladnou atmosferu ve skupine zmineny uzivatel, kteremu děkujete.
@admin zde jsem napsala slušný názor. A od uživatele Kolář se mi dostalo urážek. A nejen zde. Potom jsem mu napsala, ať táhne. Neustále mě tu uráží.
@Klopotkova píše:
Detso, poslední komentář k tobě v tomto tématu jsem napsala včera, máš zřejmě opět halucinace, když vidíš, že bych ti psala něco dnes. Nemocný jsi ty, psychicky, za to nemůžeš, jen je mi líto, že ti ten psychiatr, kterého jsi jako velkou kapacitu jedné uživatelce doporučoval nepomohl tak, jak měl.
@Kolar80 píše:edit admin: smazáno - vulgarity, urážky
Dobry, jsem strašně rad, ze jste zareagovala na bonz zde nejvetsiho hejtera. Zkuste si prosim projit cele vlakno v kterém je velmi aktivni svymi urazkami a porovnejte s mymi reakcemi, ktere na svoji obranu, kdy jsem vulgarne urazen nebo ma partnerka, reaguji maximalne ironii.Preji pekny den a dekuji za zpravu a zejmena ocenuji vasi nestranost pri posuzovani komentaru spameru a hejteru jako je Topaz a Lore.
@Lorre píše:
Nebrec a objednej si zas štětku co ti da do prde. lky, to bude dobrý
@topazio píše:
@admin zde jsem napsala slušný názor. A od uživatele Kolář se mi dostalo urážek. A nejen zde. Potom jsem mu napsala, ať táhne. Neustále mě tu uráží.
Kdeje proxim, ta urazka? Doporuceni vyckat k dospelosti nebo k patricnemu zdroji informací? Jaka nahoda, ze jsi nevybrala osobo svuj komentar s posilanim do prrgele a vulgarnim oznacenim. Nehodilo se do obhajoby, ze? Je celkem zvlastni, byt aktivni ve vlaknu a pritom byt proti ucasti v nem, tomu se rika hejtovani. ![]()
Už zase bonzuješ? Není to poprvé, kdy bonzuješ. Co ti udělal? Jen na tebe napsal SLUŠNĚ svůj názor. Zřejmě chceš znovu totáč a cenzuru názorů.