Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kolar80 píše:
Kdeje proxim, ta urazka? Doporuceni vyckat k dospelosti nebo k patricnemu zdroji informací? Jaka nahoda, ze jsi nevybrala osobo svuj komentar s posilanim do prrgele a vulgarnim oznacenim. Nehodilo se do obhajoby, ze? Je celkem zvlastni, byt aktivni ve vlaknu a pritom byt proti ucasti v nem, tomu se rika hejtovani.
Dej mi už pokoj. A neoznačuj mě.
@topazio píše:
Dej mi už pokoj. A neoznačuj mě.
Tak si to pojdme trochu probrat. Ty jsi osobo se dobrovolne s velkou vervou zapojila do tohoto vlakna, stejne jako i do ostatnich, kde pouze spamujes a hejtujes o cem svedci i vice jak 40 000 komentaru coz je uctihodny spamovaci vykon s casovou narocnosti temer 30 dnu v kuse, 24 hodin denne. Ted se ve vlakne kde jsi se dobrovolne osobo zapojila, rozcilujes, ze ostatni s tebou diskutuji a pritom neustale oznacujes ostatni, vulgarne urazis a znasis se to vse zakryt svym udavacstvim adminovi, ze ti je ublizovano. Tomu se rika paradoxy a nebo oxymoron
![]()
@topazio píše:vic urazis ty …precti si to někdy po sobe
Vždyť je tady sprostý a uráží.
@admin píše:
Díky za označení @topazio
A její projev zde je v pořádku?
@Kolar80 píše:
Tak si to pojdme trochu probrat. Ty jsi osobo se dobrovolne s velkou vervou zapojila do tohoto vlakna, stejne jako i do ostatnich, kde pouze spamujes a hejtujes o cem svedci i vice jak 40 000 komentaru coz je uctihodny spamovaci vykon s casovou narocnosti temer 30 dnu v kuse, 24 hodin denne. Ted se ve vlakne kde jsi se dobrovolne osobo zapojila, rozcilujes, ze ostatni s tebou diskutuji a pritom neustale oznacujes ostatni, vulgarne urazis a znasis se to vse zakryt svym udavacstvim adminovi, ze ti je ublizovano. Tomu se rika paradoxy a nebo oxymoron![]()
![]()
myslim, ze jsi to odhadl dost dobre tu druhou cast