Prostitutka v Dubai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30555
21.2.23 19:40
@Kolar80 píše:
Osobo, ja vim, ze jsem zoufalec, to je logicke, nakonec nemam ani 4000 prispevku jako ty, abych mohl rozkazovat kdo tady smi byt nebo ne. :D :D :D Jenom se obavam, ze to je tak jalove jako tvuj intimni zivot. :* :* :*Me se tady libi, protoze takovi jedinci naplneni svym presvedcenim na zaklade teorii to zde zpestruji. Tak jeste kousek zamakat, budes mit 5 000 prispevku na svem konte a prvni orgasmus z dobre vykonane prace. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Je to tak. Na typka co se chvasta na EM ze se nechal ojet do analu prostitutkou v Dubaji, to fakt nepřekona nic :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.2.23 19:48
@Kolar80 píše:
Nam se to libilo a to je hlavni. Nakonec je to nas zivot, nase zazitky a nakonec i nase penize. Ostatni at si hrknou, kdyz je to pohorsuje a davaji prednost misionari v kazdou druhou stredu, hlavne kdyz rychle a pomalu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takhle zit, to bychom brzo zdechli :pankac:

Vždyť jo, já souhlasím, máte pestrý život, mně se to líbí.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.2.23 19:55
@Lorre píše:
Nene jednu pí. cu si tady zrovna čtu 8). Vlastne tobe by to nedošlo… myslím tím tebe samozřejmě. Me baví útočit na otravne srace a jen jim vracet medicínu :mavam:.

Detso, mě nezajímá, co tě baví a co ne, jsi prostě chudáček, který v životě nic nezkusil, včera jsi vedle psal, že jsi homosexuál, jsi tak ubohý, že ani nestojíš nikomu, aby tě oš. kal do zadku, jen rád lížeš nohy, což jsi psal sám, tak si to užij a neotravuj, s tou p. čou si myslíš, jak jsi vtipný, nejsi. Měl bys do nějaké konečně vplout, panic je prostě nanic, s tím nic neuděláš, nebyl jsi v prcině,,nebyl jsi v zadku, neměl jsi v něm ani penis a přesto víš, že jsi teplej, jsi strašně nezkušený, měl bys s tím něco dělat, třeba by ti pomohl ten psychiatr, ke kterému jsi chodil, když jsi psal zmatky ještě pod nickem Detsa o vyhlazení lidstva.
I když pochybuji, že by ti nějak zásadně pomohl, léčba nepřinesla efekt, jaký měla a to jsi ho tak vychvaloval a jedné uživatelce ho doporučoval jako odborníka na svém místě.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
21.2.23 20:00
@Lorre píše:
Je to tak. Na typka co se chvasta na EM ze se nechal ojet do analu prostitutkou v Dubaji, to fakt nepřekona nic :pankac:.

A ty mu to zřejmě závidíš, včera jsi psal, že jsi homosexuál a asi jsi žádnému muži nestál za to, aby ti zadek projel, ani žádné ženě, aby ti tam strčila robertka.
Prostě sušíš hubu a jiní si užívají, Detso, nezáviď.

Příspěvek upraven 21.02.23 v 20:01

• Citovat
  • Upravit
30555
21.2.23 20:00
@Klopotkova píše:
Detso, mě nezajímá, co tě baví a co ne, jsi prostě chudáček, který v životě nic nezkusil, včera jsi vedle psal, že jsi homosexuál, jsi tak ubohý, že ani nestojíš nikomu, aby tě oš. kal do zadku, jen rád lížeš nohy, což jsi psal sám, tak si to užij a neotravuj, s tou p. čou si myslíš, jak jsi vtipný, nejsi. Měl bys do nějaké konečně vplout, panic je prostě nanic, s tím nic neuděláš, nebyl jsi v prcině,,nebyl jsi v zadku, neměl jsi v něm ani penis a přesto víš, že jsi teplej, jsi strašně nezkušený, měl bys s tím něco dělat, třeba by ti pomohl ten psychiatr, ke kterému jsi chodil, když jsi psal zmatky ještě pod nickem Detsa o vyhlazení lidstva.
I když pochybuji, že by ti nějak zásadně pomohl, léčba nepřinesla efekt, jaký měla a to jsi ho tak vychvaloval a jedné uživatelce ho doporučoval jako odborníka na svém místě.

Jo tak, sem dlouho, neslyšel, popravde radši budu homosexuální panic lizajici nohy co ho nikdo neojede do zadku (jaká skoda), než byt hlupák co si hraje na ženskou, a snaží se, jakkoli upoutat pozornost na internetovém portále, protože jeho život, stoji za hovno. Ty čárky sou fakt příšerný :mrgreen:. Nechceš si založit nějakou automatickou zprávu? Ono si to tady napsala už tak 50×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
21.2.23 20:01
@Klopotkova píše:
A ty mu to zřejmě závidíš, včera jsi psal, že jsi homosexuál a asi jsi nikomu nestál za to, aby ti zadek projel, ani žádné ženě, aby ti tam strčila robertka.
Prostě sušís hubu a jiní si užívají, Detso, nezáviď.
:lol: :mrgreen: vole, ty si fakt truhlík :hug:. Ty musíš byt snadný cíl pro potulne obchodníky okradajici důchodce a hloupé lidi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.2.23 20:08
@Lorre píše:
Jo tak, sem dlouho, neslyšel, popravde radši budu homosexuální panic lizajici nohy co ho nikdo neojede do zadku (jaká skoda), než byt hlupák co si hraje na ženskou, a snaží se, jakkoli upoutat pozornost na internetovém portále, protože jeho život, stoji za hovno. Ty čárky sou fakt příšerný :mrgreen:. Nechceš si založit nějakou automatickou zprávu? Ono si to tady napsala už tak 50×

Ty ses, Detso, přiznal, že jsi homosexuál, za což nemůžeš, každý máme nějakou orientaci a ty 4% populace mezi námi prostě někde být musí. Já jsem silně bisexuální a taky jsem si to nevybrala.
Ty tvrdíš o člověku, kterého jsi nikdy neviděl, že je chlap a jeho život stojí za h.vno, minule jsi psal, že i alkoholik a feťák. Já jsem o sobě nikdy jako o alkoholikovi, feťákovi, chlapovi, ani jako o člověku, krerý má život na.h.vno ,nepsala, máš halucinace.

• Citovat
  • Upravit
30555
21.2.23 20:26
@Klopotkova píše:
Ty ses, Detso, přiznal, že jsi homosexuál, za což nemůžeš, každý máme nějakou orientaci a ty 4% populace mezi námi prostě někde být musí. Já jsem silně bisexuální a taky jsem si to nevybrala.
Ty tvrdíš o člověku, kterého jsi nikdy neviděl, že je chlap a jeho život stojí za h.vno, minule jsi psal, že i alkoholik a feťák. Já jsem o sobě nikdy jako o alkoholikovi, feťákovi, chlapovi, ani jako o člověku, krerý má život na.h.vno ,nepsala, máš halucinace.
Člověk nemusí byt zrovna Sherlock aby si to musela nutné napsat. Buď si magor nebo fetujes :pankac:. Každopádně sem si fakt myslel, že to trolleni máš promyšlené, ale ty si fakt hrozný hlupák
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.2.23 20:34
@Lorre píše: Člověk nemusí byt zrovna Sherlock aby si to musela nutné napsat. Buď si magor nebo fetujes :pankac:. Každopádně sem si fakt myslel, že to trolleni máš promyšlené, ale ty si fakt hrozný hlupák

Detso, jednou mě oslovuješ v mužeském, jednou v ženském rodě, udělej si v tom už konečně pořádek, máš v tom hroznej bordel, já ti dávat nápovědu nebudu. Buď chlap (i když jsi jen ubrečená, uťápnutá, panická bačkora) a stůj sikonečně za svým názorem.

• Citovat
  • Upravit
13177
21.2.23 20:44
@ontarova.stara píše:
Ptat se na eMiminu na stetky v Dubaji je asi stejne logicke, jako jit si na Amatery pro recept na svickovou.

Myslíš, že amatérky jsou amatérky i v kuchyni? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.2.23 20:49
@Lorre píše:
Je to tak. Na typka co se chvasta na EM ze se nechal ojet do analu prostitutkou v Dubaji, to fakt nepřekona nic :pankac:.

A ty jsi nezazil ani jedno co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
21.2.23 21:48
@Kolar80 píše:
A ty jsi nezazil ani jedno co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

To mě ale opravdu mrzí že mě neojela štětka do riti :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30555
21.2.23 21:50
@Klopotkova píše:
Detso, jednou mě oslovuješ v mužeském, jednou v ženském rodě, udělej si v tom už konečně pořádek, máš v tom hroznej bordel, já ti dávat nápovědu nebudu. Buď chlap (i když jsi jen ubrečená, uťápnutá, panická bačkora) a stůj sikonečně za svým názorem.

Pojď seeem :hug:. Musím změnit taktiku a začít tě oslovovat středním rodem a litovat tě. Precejenom na tomto si toho moc nevezmu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.2.23 21:52
@Lorre píše:
Pojď seeem :hug:. Musím změnit taktiku a začít tě oslovovat středním rodem a litovat tě. Precejenom na tomto si toho moc nevezmu :jazyk:

Jsi strašně směšný, ublížený a panic. Dělej s tím, Detso, něco.

• Citovat
  • Upravit
201
21.2.23 21:57
@Lorre píše:
To mě ale opravdu mrzí že mě neojela štětka do riti :lol:.

No to vis, to je tvuj osud, ale nezoufej treba si taky vrznes, ale ted uz jdi spat, zitra vstavas do skoly. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí