Prostitutka v Dubai

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
20.2.23 14:08
@Kolar80 píše:
Jojo, čekal jsem takového teoretika. Jo chlapče, 18ka je sice šťavnatá, ale umí hovno. Jsem rád, že jsi fotku řádně prozkoumal a děkuji za tvůj zážitek s velbloudy, velmi, ale velmi vtipný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přeji ti abys to teď zkusil s ženou a nebou aspoň s velbloudicí :mavam:P. S. Nezapomeň, že je mi 80 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Výraz chlapče si strč za za kefíju. Velbloudy jsme spolu nepásli. Mě tak budeš poučovat o Dubaji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
20.2.23 15:04
@Rotha píše:
Hlavně, že ty víš něco o Dubaji a umíš číst a psát. Nevím, někdo za to nemůže, kdysi se pásly krávy, a na učení nebyl čas. To dokážu pochopit. Ale aby mě poučoval někdo kdo byl nejdále někde v cizině tak maximálně v zeměpisu, či prstem po mapě? :mrgreen:

Já možná nic nevím a nikde jsem nebyla.

Ale ty i nadále neumíš číst a chápat souvislosti.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
20.2.23 15:05
@Burj Chalifa píše:
Výraz chlapče si strč za za kefíju. Velbloudy jsme spolu nepásli. Mě tak budeš poučovat o Dubaji ;)

Jenže to těmto teoretikům nedojde, protože chybí rozhled, stačí slovo Dubaj ;)

• Citovat
  • Upravit
10245
20.2.23 15:13
@Kolar80 píše:
Pro zdejsi chytroliny a „super znalce“ sveta islamu a v Dubaji zvlast. Budete se divit pipinky moudre, ale v Dubai zije asi jen 15% muslimu, vse ostatni jsou pracovnici ze vzdalenych statu. Dubai je tak silne komercne zamerena na turismus, ze pred 2 lety posunuli vikend na stejne dny jako ma Zapad. Chodit se tam muze zcela normalne obleceny, pokud to nejsou plavky nebo tricka s trcicima bradavkama. Nemanzelsky sex je sice islamem zakazan, ale v Dubai zejmena v Downtonu a okoli je spousta bordelu a jsou i soucasti levnejsich hotelu, spodni dve patra bordel, dalsi jsou obycejny levny hotel s cenou cca 200 ADH za noc a snidani. Prostitutky stoji i 10 ADH, vetsinou jsou to cernosky. Letos Dubai zrusila licence a dan z pridane hodnoty na alkohol.

A proc se ptam? Ono soudruzky byl jsem v Dubai 2×, ale nikdy do prostitutky nesel a proto tedy se ptam.

A ted se muzete vratit ke kyblu s hadrem a dotrit podlahu v predsini.

Asi přicházím s křížkem po funuse (v tomto případě možná po něčem jiném), ale co je to ADH? Dirham má zkratku AED, ADH je zkratka pro antidiuretický hormon, případně Asociaci dentálních hygienistek.
Jinak v Dubaji se skutečně relativně blíží Evropskému způsobu žití, alkohol si například kupují i místní (slouží k tomu prodejní okýnka u hotelů), ale i tak zde platí jasné zákony a existuje zde mravnostní policie a úplně bych takovou zábavu v takové zemi úplně nedoporučoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.2.23 16:27
@Premek_Orac píše:
Asi přicházím s křížkem po funuse (v tomto případě možná po něčem jiném), ale co je to ADH? Dirham má zkratku AED, ADH je zkratka pro antidiuretický hormon, případně Asociaci dentálních hygienistek.
Jinak v Dubaji se skutečně relativně blíží Evropskému způsobu žití, alkohol si například kupují i místní (slouží k tomu prodejní okýnka u hotelů), ale i tak zde platí jasné zákony a existuje zde mravnostní policie a úplně bych takovou zábavu v takové zemi úplně nedoporučoval…

Ano spravne je AED. Autokorektor zapracoval. Co se tyce mravnsostni policie, tak ta je spise otazkou chovani na verejnosti nez toho koho si berou turiste na pokoj nebo kam jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
20.2.23 16:28
@TO_IT píše:
Jenže to těmto teoretikům nedojde, protože chybí rozhled, stačí slovo Dubaj ;)

Tak kluci vykladejte a prehanejte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
21.2.23 09:46
@Kolar80 píše:
Tak kluci vykladejte a prehanejte. :hug:

Nic nového jsme se zatím nedozvěděli, jak vidíš, asi až tak vzdělání, jak si o sobě mysli, zase nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.2.23 09:52
@TO_IT píše:
Jenže to těmto teoretikům nedojde, protože chybí rozhled, stačí slovo Dubaj ;)

On měl prostitutku leda tak od Dunaje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.2.23 09:55

Kolář je honimír. Chlap, který potřebuje prostitutku půjde na jiný server a ne na rodičovský web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
21.2.23 10:01
@topazio píše:
Kolář je honimír. Chlap, který potřebuje prostitutku půjde na jiný server a ne na rodičovský web.

Jsi tady první den?
Rodičovský web je to v některých sekcích, jinde jedou jinou ligu. Je tady vše možné, od sado maso, přes seznamky, politiku atd.

Určitě se ve světě dospělých neřeší jen plenky. To bys mohl vědět. :roll:

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.2.23 10:43
@topazio píše:
Kolář je honimír. Chlap, který potřebuje prostitutku půjde na jiný server a ne na rodičovský web.

Fakt, a ty jsi se dostal na svět jak? Tebe vypěstovali na zahradě a nebo jsi se prostě jenom vyskytl a proto neslavíš narozeniny, ale vyskytiny? Něco mi říká, že sex je nedílnou součástí rodiny, tedy bez inscestu, aby jsi to pochopil. Stejně tak do sexu patří i masturbace, pokud tě pohoršuje, jsi buď divný a nebo se za ni stydíš, protože v tom vidíš náhradu za neschopnost mít normálního sexuálního partnera/ku.
Je však skvělé jaký máš přehled o tom, kde má chlap hledat prostitutky - takový samozvaný arbitr všeználek s vysokou školou života. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.2.23 10:45
@Rotha píše:
Jsi tady první den?
Rodičovský web je to v některých sekcích, jinde jedou jinou ligu. Je tady vše možné, od sado maso, přes seznamky, politiku atd.

Určitě se ve světě dospělých neřeší jen plenky. To bys mohl vědět. :roll:

:roll:

Vzhledem k počtu příspěvku (40883) je soudruh Topaxx velmi aktivním členem na eMiminu :lol: :D :P :roll: zejmen v období kdy mezi každodenním koncem školy a období večeře, vyjímkou jsou pouze školní prázdniny, tak je pak od ranní masturbace do večeře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
21.2.23 11:36
@Kolar80 píše:
Ano spravne je AED. Autokorektor zapracoval. Co se tyce mravnsostni policie, tak ta je spise otazkou chovani na verejnosti nez toho koho si berou turiste na pokoj nebo kam jdou.

Tož každý svého štěstí strůjcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
21.2.23 12:20
@Premek_Orac píše:
Tož každý svého štěstí strůjcem…

Proč? Jsme zcela v pohodě a na vystrašené předpovědí znalců teoretiků nedáme. Težko by pak v Dubai byla prostituce a dokonce nabizená přes internet. Ale je, kdo se bojí nesmí do lesa a nic si neužije. My jsme pragmatacici, nic neriskujeme a uživáme si a i v Dubaji jsme si užili. Žijeme jen jednou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
21.2.23 12:37

Jděte do toho. Kdybych mohl tak jdu 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie