Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Ne, Detso, nejsem paranoidní a nic rozklikávat nebudu, děláš si zbytečnou práci, všechny moje diskuse, na které jsi jako první reagoval a psal zcela mimo mísu jdou dohledat, jakmile budu mít čas, dám sem na ně odkaz.
Alkoholici vzdycky říkají že to maji pod kontrolou
. Jojo všechny to hrozne zajímá ![]()
@Lorre píše:
Ano heroin je skutečně známý výraz pojmenovavajici druh drogy, o kterém se dozvedi např. i dětí, zatímco substitucni metadon je lekarsky termín, který se používá při léčbě závislosti. Jen jestli nekecás
To víš, že vlastně kecám
![]()
Updatuji tedy svůj profil co vaše liga frigidek mi připsala. Věk 80, škaredý, penis pouze 14cm, přítelkyně postižena a navíc oba bývalí narkomani, protože jinak bychom neznali neznámý pojem metadon, stejně jako třeba slovo pesar, heroin či kyanid, který zase jen a pouze znají kriminálnící.
![]()
Jen jestli si ty Lorry nejseš tak trochu hloupočká osoba s velmi omezeným okruhem vědomostí a tvůj rozhled končí u znalosti čisticích prostředků na podlahu
![]()
@Lorre píše:
Alkoholici vzdycky říkají že to maji pod kontrolou. Jojo všechny to hrozne zajímá
Detso, vrať se na psychiatrii, jedné uživatelce jsi psal, že ji můžeš doporučit skvělého psychiatra, zřejmě tak skvělý nebude, když tě řádně nevyléčil.
Nevím o tom, že bych tady psala, že holduji alkoholu nebo drogám (z čehož jsi mě taky kdesi obvinil, ze je beru), takže opět lžeš, vůbec nemůžeš vědět, zda pijí alkohol nebo beru drogy, když o tomto jsem nikdy nepsala.
Je mi jedno, zda to nekoho zajímá, přesto to tady vložím jako důkaz, že jsi neskutečně prolhaný.
Ty neco rikej o frigidite, sexualne zdraveho chlapa vrusuje zena, kterou umi nazhavit, potrebuje vruseni u zeny, potrebuje zenu, ktera ho chce, kterou vzrusuje.
„Frigida“ jak ty, si vystaci s prostitutkou, kterou nevrusujes, jses ji ukradenej, protivis se ji, ale potrebuje tvy prachy, toto je neco tak asexualni, tak „vykastrovane“, ze ty mas co nejmin mluvit o frigidite.
Priste si pohadku uprav, pokud nechces jak „frigida“ vypadat, ( a pokud nepases a nepotrebujes zrovna nejake prostitutce delat reklamu), priste napis, jakoze te v Dubaji oslovila nejkrasnejsi a nejinteligentnejsi a nejcharakternejsi zena sveta a osoulozila te zdarma. ![]()
Příspěvek upraven 17.02.23 v 11:27
@Kolar80 píše:
Tak pro všechny puritanske zavistivceVcerejsi vecer jsme stravili s timto andelem
, byla to opravdu paráda a neskutečný zazitek pro me a pro pritelkyni, sice se to trochu protahlo nez jsme předpokládali, protoze dama byla opravdu skvělá a to nejen v sexu, ale i v masazi, ale nakonec pri normalni konverzaci, takze zadna tupá děvka. Penez rozhodne nelitujeme. Je zcela mozne, ze si to zopakujeme, ale tim už vas zatezovat nebudu.
![]()
Kdo chce ma referenci, kdo nechce at se utopi ve sve šedi pseudomoralky, misionáře a vytirani podlahy
Zdravime z Dubajeje tu moc fajn
Ta paní ve skoro babičkovském věku mi připadá jako z travesti show, ale proti gustu… ![]()
@free333 píše:
Ta paní ve skoro babičkovském věku mi připadá jako z travesti show, ale proti gustu…
jojo 42 je jasná babička
další školáček co mu zrovna skončila škola a šel rovnou na emimino. Já věděl, že se chytnete. Tak a teď honem Bravičko do ruky a na záchod si masturbovat, když to spolužačky nemají zájem
![]()
Osobo, ta „babička“ by ti dala takový výuční list, že bys z toho měsíc nespala
![]()
Příspěvek upraven 17.02.23 v 11:29
@Kolar80 píše:
jojo 42 je jasná babička![]()
![]()
další školáček co mu zrovna skončila škola a šel rovnou na emimino. Já věděl, že se chytnete. Tak a teď honem Bravičko do ruky a na záchod si masturbovat, když to spolužačky nemají zájem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osobo, ta „babička“ by ti dala takový výuční list, že bys z toho měsíc nespala
Příspěvek upraven 17.02.23 v 11:29![]()
![]()
A ono dvacítky byly na vaše poměry moc drahé, nebo proč toto? ![]()
@Kolar80 píše:
To víš, že vlastně kecám![]()
![]()
Updatuji tedy svůj profil co vaše liga frigidek mi připsala. Věk 80, škaredý, penis pouze 14cm, přítelkyně postižena a navíc oba bývalí narkomani, protože jinak bychom neznali neznámý pojem metadon, stejně jako třeba slovo pesar, heroin či kyanid, který zase jen a pouze znají kriminálnící.![]()
![]()
Jen jestli si ty Lorry nejseš tak trochu hloupočká osoba s velmi omezeným okruhem vědomostí a tvůj rozhled končí u znalosti čisticích prostředků na podlahu
![]()
![]()
![]()
![]()
Magor ![]()
@KalamityJohn píše:
Konečně někdo pro Klopču.
Myslím, že Klopča paní nad 40 moc nepreferuje… ![]()
Potřebuji doučit, proč jsme frigidní? Protože nechápeme, že se někdo ptá na tohle na portálu pro maminy? ![]()
@free333 píše:
A ono dvacítky byly na vaše poměry moc drahé, nebo proč toto?
Proč, protože zajíce jsme nechtěli, byť tam jedna byla velmi fajnová a rozhodně o penězích to nebylo, protože tato nenabízela low-cost služby. Pro puboše jistě „stará“ pro ty co vědí, ví že ženské 30-45 dokáží nabídnout ty nejlepší služby a to platí i pro ty co nejsou prostitutky, prostě odvázanost, zkušenost, mozek v hlavě a uvolněnost.
A na rovinu - p***t 18 leté děcko se nám nechce, to jsme si užili když jsme byli v tomto věku.
@TO_IT píše:
Potřebuji doučit, proč jsme frigidní? Protože nechápeme, že se někdo ptá na tohle na portálu pro maminy?
Vypadám jako učitel na volné noze? ![]()
Ne, Detso, nejsem paranoidní a nic rozklikávat nebudu, děláš si zbytečnou práci, všechny moje diskuse, na které jsi jako první reagoval a psal zcela mimo mísu jdou dohledat, jakmile budu mít čas, dám sem na ně odkaz.