Prostor pod schody - nejlepší využití

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1935
17.9.18 16:20

Ahoj.

Zatím nebydlíme.

Ale taky máme budoucí prostor pod schody.

A jednoznačně:

Schody = nohy = boty.

Už tam mám koupený i podobný botník. :)

Příspěvek upraven 17.09.18 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
17.9.18 16:21
@tininas píše:
Ahoj.

Zatím nebydlíme.

Ale taky máme budoucí prostor pod schody.

A jednoznačně:

Schody = nohy = boty.

Už tam mám koupený i tento botník. :)
:mrgreen: to je dobrý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.18 18:36
@Nimie píše:
A vydrží vám to tam v pohodě? Nedrží se tam moc velké teplo?

Je tam udělané větrání, je tam tak normálně, v zimě trošku chladněji, nemám tam věci, co by se zkazily, spíš ty trvanlivé, jako mouka, rýže, mléko, kompoty… Česnek visí v garáži, mám tam trochu cibule, brambory máme ve sklepě u našich a do garáže si vždy dám kybl, tam je v zimě chladno, davam tam i cukroví… Teď je to ve spajzu zabordeleny a jsou tam i brambory,protoze v garáži se pracuje.

• Citovat
  • Upravit
32028
17.9.18 20:40
@Anonymní píše:
Je tam udělané větrání, je tam tak normálně, v zimě trošku chladněji, nemám tam věci, co by se zkazily, spíš ty trvanlivé, jako mouka, rýže, mléko, kompoty… Česnek visí v garáži, mám tam trochu cibule, brambory máme ve sklepě u našich a do garáže si vždy dám kybl, tam je v zimě chladno, davam tam i cukroví… Teď je to ve spajzu zabordeleny a jsou tam i brambory,protoze v garáži se pracuje.

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.9.18 21:12

@Nimie technickou mame zvlášť, tento prostor vyplynul ze situace a bylo nám to líto zazdit, úložný prostor se vždy hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
17.9.18 21:21

Záleží odkud kam ty schody vedou. U nás vedou z kuchyně do podkroví. Pod schody je prostor na velké hrnce a lednice. Díky tomu je kuchyň velmi vzdušná a téměř bez vrchnich skříněk. Takže taková špajzka. Boty by tam teda nešly :lol:, bo bysme pošli smrady… zrovna nepoužívanou obuv máme ve sklepě- pod schodištěm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
18.9.18 08:56

@hanaross díky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
18.9.18 08:57

@elda se schodama můžu teoreticky docela šoupat, takže když by z toho měl být špajz, můžu to třeba právě přidělat k té kuchyni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501
18.9.18 10:13

@Nimie vyslovene chladek tam neni,tak tam mam trvanlive potraviny,sladkosti atd. To co potrebuje chladneji davam do garaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
18.9.18 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat