Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Zatím nebydlíme.
Ale taky máme budoucí prostor pod schody.
A jednoznačně:
Schody = nohy = boty.
Už tam mám koupený i podobný botník. ![]()
Příspěvek upraven 17.09.18 v 16:22
@tininas píše:
Ahoj.Zatím nebydlíme.
Ale taky máme budoucí prostor pod schody.
A jednoznačně:
Schody = nohy = boty.
Už tam mám koupený i tento botník.
@Nimie píše:
A vydrží vám to tam v pohodě? Nedrží se tam moc velké teplo?
Je tam udělané větrání, je tam tak normálně, v zimě trošku chladněji, nemám tam věci, co by se zkazily, spíš ty trvanlivé, jako mouka, rýže, mléko, kompoty… Česnek visí v garáži, mám tam trochu cibule, brambory máme ve sklepě u našich a do garáže si vždy dám kybl, tam je v zimě chladno, davam tam i cukroví… Teď je to ve spajzu zabordeleny a jsou tam i brambory,protoze v garáži se pracuje.
@Anonymní píše:
Je tam udělané větrání, je tam tak normálně, v zimě trošku chladněji, nemám tam věci, co by se zkazily, spíš ty trvanlivé, jako mouka, rýže, mléko, kompoty… Česnek visí v garáži, mám tam trochu cibule, brambory máme ve sklepě u našich a do garáže si vždy dám kybl, tam je v zimě chladno, davam tam i cukroví… Teď je to ve spajzu zabordeleny a jsou tam i brambory,protoze v garáži se pracuje.
Díky ![]()
@Nimie technickou mame zvlášť, tento prostor vyplynul ze situace a bylo nám to líto zazdit, úložný prostor se vždy hodí
Záleží odkud kam ty schody vedou. U nás vedou z kuchyně do podkroví. Pod schody je prostor na velké hrnce a lednice. Díky tomu je kuchyň velmi vzdušná a téměř bez vrchnich skříněk. Takže taková špajzka. Boty by tam teda nešly
, bo bysme pošli smrady… zrovna nepoužívanou obuv máme ve sklepě- pod schodištěm ![]()
@elda se schodama můžu teoreticky docela šoupat, takže když by z toho měl být špajz, můžu to třeba právě přidělat k té kuchyni ![]()
@Nimie vyslovene chladek tam neni,tak tam mam trvanlive potraviny,sladkosti atd. To co potrebuje chladneji davam do garaze.