Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ikyki píše:
Co takhle na noc postýlka a přes den koš? U dětí by se prý měl oddělovat noční a denní spánek…podobně to budu řešit i já, v ložnici postýlka kde se bude spát výhradně v noci a v obýváku něco na spánek přes den
já to měla přesně takto, až když byl větší, stěhoval se do postýlky i na denní spaní…vše proběhlo v poho, zvyknul si hned…
Měli jsme na den koš a bylo to na ten začátek super. Vozila jsem si ho kam jsem potřebovala a hezky si tam spinkal. Na noc měl od začátku postýlku v ložnici. Monitor jsem v koši taky měla, přeci jen ze začátku spal skoro furt, tak jsem byla klidnější, že je hlídaný.
Bohužel jsme koš používali jen do 6 týdnů, pak se u něj ukázal problém s otáčením hlavičky na jednu stranu, tak jsme sháněli na den druhou postýlku, aby z ní viděl a nutilo ho to točit hlavičku. Ještě, že jsme měli koš po mně, protože koupit ho za 3000Kč a ani ne po dvou měsících to přestat používat by mě nejspíš kleplo.
Teď je to teda super koš na prádlo.
Přesně tento jsme měli, malá v něm byla přes den a v noci v postýlce. Vydržela v něm tak do 5ti měsíců, takže za mě koš ano, ale po této zkušnosti bych si nepořízovala nový, protože je to fakt drahé, ale koupila „jetý“. On se v podstatě ani za tak krátkou chvíli zničit nedá ![]()
Ahoj my koš dostali. Byl parádní přes den. Kluci v něm byli 3-4 měsíce. V noci spali v postýlce
Ahoj,
koš používáme pro malého na den i noc a to kvůli místu v ložnici. Pro nás je koš skvělá věc, malý je se mnou kdekoli potřebuji. Vidím na něj a jsem si jistá, že starší mu někde zatím (když já jsem třeba v kuchyni) nenabízí něco k snědku nebo neobkládají kostkama atd. a já nemusím vybíhat to kontrolovat.
Monitor dechu do něj vložit jde, jen by se měl podložit něčím pevnějším a rovnějším. My jsme měli na dně výplet, muž přinesl odněkud pevnou desku. Co vidím trochu diskutabilní je kvalita matrace. To bych si asi dnes víc ohlídala. V našem byla původně taková hodně měkoučká a ta na dlouhé ležení není a sháněli jsme nakonec jinou. Jinak matraci jsme nepodkládali, malý leží jen na rovině.
Jak už tu psaly holky přede mnou - u nás také koš vydrží tak 3-4 měsíce maximálně. My jsme investovali do nového, ale věříme, že ho pak zase prodáme.
@Billi Jasně,pokud by matrace byla podložená klínem a naléhala by na desky tak by monitor určitě fungoval normálně, já nevím čím chce zakladatelka podkládat matraci nebo jí tam dávat nějak našikmo, myslím že kdyby třeba matraci podložila něčím měkčím tak by ty desky nefungovaly správně ![]()
@sarlota535 fungoval, i když byla podložená improvizačně založeným polštářem a smotanou dekou
Ale je otázka, jak by to fungovalo u malého mimča. My měli cvaldu, tak jsem spoustu věcí neřešila, protože byl velký už od narození ![]()
@sarlota535 náš měl 4 kg, tak to se pak spoustu věcí spojených s váhou nemusí řešit ![]()