Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@pipinkam a Dr. to neřeší, když už se snažíte rok a půl??
Až ted si mam prijit pro žádanku na spermiogram…
@vossí píše:
cyklus se mi už po druhém měsíci začíná rovnat a mám z toho dobrý pocit jen nevím co bude dál. Dostala jste něco na ovu?
Ahoj, beru už 3.měsíc proveru a teď jsem vyfásla i clostilbegyt. Myslím, že je to běžnej postup. Zkoušela jsem ovulační testy teda jen jeden měsíc a měla jsem je nega. Dr čekal jestli zabere jen provera, nezabrala, tak napsal i clostil.
@Elektra píše:
Ahoj, beru už 3.měsíc proveru a teď jsem vyfásla i clostilbegyt. Myslím, že je to běžnej postup. Zkoušela jsem ovulační testy teda jen jeden měsíc a měla jsem je nega. Dr čekal jestli zabere jen provera, nezabrala, tak napsal i clostil.
Tak doufám ze ho taky dostanu
hodně ženským pomohl
@vossí píše:
STak doufám ze ho taky dostanuhodně ženským pomohl
Ještě jsem zapomněla… Já beru proveru druhý měsíc a ms uz se mi stahla o tyden. Jeste teda musi o jeden tyden a budu na svem tak si moc preji dostat ho
@vossí a jak ho bereš? já 17.-26.DC tuším (musela bych se podívat do kalendáře) a ms chodí až týden po vysazení! ale mívala jsem dřív špinění týden před ms a to už naštěstí nemám.
@Elektra píše:
@vossí a jak ho bereš? já 17.-26.DC tuším (musela bych se podívat do kalendáře) a ms chodí až týden po vysazení! ale mívala jsem dřív špinění týden před ms a to už naštěstí nemám.
Já to ted brla od 11 do tusim 15 nebo 16 a ms mám od 18. Minulý měsíc jsem to brala o jeden den méně a to jsem na ms čekala týden. To jsem to měla až od 23.7 a teď už 18.8 takže se mi cyklus hezky rovná ![]()
@Elektra Ahoj. já beru Proveru 1. měsíc. MS si dostala až týden po vysazení? já myslela, že to dostanu tak do tří dnů..
Máš nějaký vedlejší účinky?
@Markétka5 taky jsem myslela, že přijde dřív. mně teda až za týden, ale každý na to reaguje jinak. Beru 2 tablety 10dní, což si myslím, že je dost. vedlejší účinky.. hrozná, ale hrozná únava, hrozný akné a trošku mi otíkají nohy.
@Elektra tak to sem zvědavá kdy to přijde. já co sem vysadila HA tak mám beďary no strašný a ted jak mám proveru tak mi přijde že je to horší, hlavně na bradě a po stranách fujjj a taky citlivý prsa takový nateklý, plný
já jí taky brala 10 dní, sem dva dny po vysazení
@Markétka5 ty prsa mám jak kdy, ale horší jsem to měla bez provery, to mě bolely od ovulace po menstruaci strašně, málem jsem vyskočila z kůže. teď je to lepší. holt hormony ![]()
@Elektra já vůbec neznala co je to bolest prsou až ted.. a jak dlouho se snažíte jestli se můžu zeptat??
My přesně rok. Mam za sebou revizi v 8tt a SP v 5tt. A co Vy?
Mě teda po proveře není nic
jen teda trochu ty prsa, jinak absolutně nic ![]()