Provera 5 mg - pomůže k těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
29.8.14 19:11

@vossí Ahoj. tak po třech měsících co jsem brala Proveru, tak MS docela pravidelně. pak když jsem jí nebrala tak MS nechodila vůbec, takže zase vyvolávačka. Pak mi nasadil clostík. asi druhý cyklus s clostíkem jsem změnila Dr., úplně jiný přístup, velká spokojenost. chodila jsem na folikulometrii a čtvrtý cyklus clostíku + píchnutí pregnylu zabral a já našla konečně ty dvě vytoužené čárky. :) nyní jsem 20.tt. :)
gratuluji ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
6.11.14 16:27

Ahoj. Vzhledem k tomu, ze jsem nanasla zadnou aktualni diskuzi obnovila jsem tuto. Chtela bych se zeptat zda nekomu pomohlo spojeni clostik + pregnyl + provera k otehotneni? @Markétka5 gratuluji a preji prijemny zbytek tehulkovani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.11.14 16:33

@Ivet85 Ahoj. děkuji :)
jinak jak jsem psala. mě pomohl clostík+pregnyl. když jsem brala jen clostil tak mi i menses chodila +- pravidelně.
Proveru bereš na srovnání cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
6.11.14 16:49

@Markétka5 no vubec nemas zac ;) nene, cyklus mam pravidelne 28 DC a proto me i trosku zarazilo ze mi ji dr. napsal. Kdyz jsem se ho na to zeptala tak mi rekl, ze ji pry predepisuje kazde pacientce po IUI. Je pravda, ze ma za sebou dobre vysledky tak ji papkam (17-27 DC). Jen mi prijde divne, ze tady na emm s tim moc holek zkusenost nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.11.14 16:58

@Ivet85 to je divné, mě jí právě psal, protože jsem MS vůbec nedostávala. :nevim:, ale jestli má dobré výsledky tak snad ví co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
6.11.14 17:01

@Markétka5 no uvidime, davame tomu 3 cykly a pak hura na kontrolni laparku (zase) :? A muzu se te zeptat na prvni priznaky? Ja mam hrozne nafoukle bricho a obcas nejake to pobolivani a pichnuti. Spis to ale pripisuju tem praskum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.11.14 17:08

@Ivet85 první příznaky? měla jsem citlivé bradavky, dělalo se mi špatně v autě, když jsem jela z práce, píchání v podbřišku, když jsem měla v puse žvýkačku tak mi z toho byla nazvracení.:D
Jak dlouho se snažíte, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
6.11.14 17:42

@Markétka5 tak bradavky mam taky citlive a prsa boli, ale to zase pricitam PMS. Uz to byly 4 roky, klidne mi jukni na profil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.11.14 18:09

@Ivet85 Tak proveru 5mg mi gynar predepsal na srovnavani cyklu… Zacala jsem ho pouzit na konci srpna a cekala, cekala, a MS nikde, vlastne jsem uz byla tehotna :D Takze jsem ji vlastne ani nepotrebovala :D
U me bylo otehotneni tezsi, jen kvuli tomu, ze jsem mela hodne nepravidelne cykly (nekdy 50ti denni, nekdy 26ti denni)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.11.14 18:24

@Ivet85 Takže testovat budeš příští týden? jen nevím s tou Proverou ta by se asi v těhu neměla, kdyby vyšlo iui nebo ne? to mi přijde takové divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.11.14 18:36

@Markétka5 Pry, kdyz ji beres jeste na zacatku tehotenstvi (pokud o nem nevis), nic se nedeje… Ale je to blby, no… Ale v mem pripade muzu rict, ze jsem v 13tt a mimco je uplne v poradku… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.11.14 18:50

@Quintine tak hlavně, že je miminko v pořádku a zdravé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.11.14 18:52

@Markétka5 Zatim jo, tak snad, kdyz to bude holka, nebude cela chlupata a nebude mit muzsky hlas :D Ale brala jsem tu proveru jen tyden, takze moc hormonu to nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
6.11.14 20:10

@Quintine No tak snad ne. určitě bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
7.11.14 08:06

@Quintine Dobré ranko :mavam: tak to gratuluji k těhulkovaní :potlesk: já jí taky budu brát jen týden a pak čekat jestli MS dorazí, což prý může trvat až 10 dní :zed: jen doufám, že mi to ty cykly nerozhází, do teď jsem si podle nich mohla řídit hodinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí