Provident a návštěva managera pro neplacení

Anonymní
22.8.14 16:58

Provident a návštěva managera pro neplacení

Raději anonymně, je to velmi citlivé téma.
Ahoj, mám půjčku u Providentu, kdy neplatím plné týdenní splátky. Plnou týdenní splátku platím 2× do měsíce. Kontaktují mě ze správy pohledávek-přímo Provident, kde jsou velmi nepříjemní a řekli mi, že pokud nedám plnou splátku do 2týdnů, já mohu dát až za 3 týdny, minulý jsem dávala plnou, tak ke mně přijde manager společnosti - bude požadovat po mně celou dlužnou částku a pokud mě nezastihne doma, tak bude kontaktovat moje sousedy-mohou si něco takového vůbec dovolit??? Půjčka je skoro zaplacená, byla jsem v dlouhodobé pracovní neschopnosti, proto platím tak opožděně.
Pište prosím, kdo dělá u Providentu nebo má zkušenost. Žádné spekulace. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.8.14 17:00

Ještě bych chtěla podotknout, že každý týden alespoň nějakou částku dám, nikdy se nestalo, že bych nezaplatila nic.

• Citovat
  • Upravit
22.8.14 17:04
@Anonymní píše:
Raději anonymně, je to velmi citlivé téma.
Ahoj, mám půjčku u Providentu, kdy neplatím plné týdenní splátky. Plnou týdenní splátku platím 2× do měsíce. Kontaktují mě ze správy pohledávek-přímo Provident, kde jsou velmi nepříjemní a řekli mi, že pokud nedám plnou splátku do 2týdnů, já mohu dát až za 3 týdny, minulý jsem dávala plnou, tak ke mně přijde manager společnosti - bude požadovat po mně celou dlužnou částku a pokud mě nezastihne doma, tak bude kontaktovat moje sousedy-mohou si něco takového vůbec dovolit??? Půjčka je skoro zaplacená, byla jsem v dlouhodobé pracovní neschopnosti, proto platím tak opožděně.
Pište prosím, kdo dělá u Providentu nebo má zkušenost. Žádné spekulace. Moc děkuji.

Příspěvek upraven 12.10.14 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 17:13

Mě se stalo, že si přijel pro třetinu celkové částky, když jsem mu řekla že nemám, začal ječet na celou ulici a dělal ostudu že mám dluh u nich a bla bla, že jsem radči vzala tel, volala tátovi a peníze si od něj půjčila, jsou to šmejdi.

• Citovat
  • Upravit
31
22.8.14 17:15

Zkoušela jste si zažádat o sníženou splátku? Dělá se to přes obchodního zástupce. Sousedů se rozhodně ptát nesmí. Jediné co můžou, tak vás předat k odepsání a následné exekuci ale to opravdu málokdy dělají a když tak u těch, co neplatí vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 17:21
@Anonymní píše:
Ne, nejsou šmejdi, samozřejmě na to mají právo a já jsem jim podepsala, kolik ve skutečnosti zaplatím. Bohužel jsem udělala chybu, už bych si u nich nikdy nepůjčila. A byla jsem nemocná, jinak bych platila tak, jak mám.
Tvoje narážky a vysmívání mi nepomůže. Raději nereaguj, děkuji.

Ale ano, jsou to šmejdi, vydělávají na lidech, kteří jsou v nouzi, tohle jsou opravdu neskuteční šmejdi, promiňte.

Příspěvek upraven 12.10.14 v 09:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
22.8.14 17:33

Ja jsem asi pokazde narazila na suproveho zastupce, pujcek jsem uz mela nekolik a pokazde se mi stalo, ze jsem nejakou dobu nemohla plne platit. A nikdy nebyl problem. Vzdycky mi splatku snizili. Az ten dluzny nedoplatek vylezl na nejakou hranici, volali mi z inkasniho a slusne se smnou domluvili na castecne uhrade aby se pry zklidnily vlny. Nikdy na mne nikdo nerval. A smejdi? A kdo vas nuti si od nich pujcovat? Neptaji se proc nejdete do banky…kdo by totiz nemel skraloup, nebral by si tak drahou pujcku, no a tak si to riziko holt pojisti urokem. Takze nejake nadavani na spolecnost, ktera pujci penize, vy znate veskere jejich podminky a poplatky predem, mi prijde nefer. Navic pokud si pujcite pres ucet, neprijdete kazdy tyden do styku s obchodakem a zaplatite o dost mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 17:43

Mám známou co je manažerka a má pod sebou obchoďáky, kteří opravdu dělají ostudu ostatním. Každopádně jsem s ní už dříve mluvila co a jak, protože mi to připadá jako šílená práce - jak ze strany Providentu - chodí do domácností neplatičů - to mi připadá docela riziková práce, tak i že vytvářejí tlak (ostudu) na neplatiče :nevim:. V některých případech chodí i do práce, např. udělají ostudu pokladní před kolegyněmi i zákazníky. Říkala, že jim stačí alespoň nějaká částka, když se zaplatí a pak se doplatí co má. Vůbec s tím nemám naštěstí žádné zkušenosti, ale lidi co si půjčí opravdu na něco akutního neodsuzuji, ale kolik jich je co si půjčují na blbosti a pak se diví…

• Citovat
  • Upravit
36556
22.8.14 18:04
@annnettt rommy píše:
Dobrý den, známá měla tuhle půjčku a néé nemohou si tohle dovolit, jen vyhrožují!!! Max. by vám poslali dopis do vlastních rukou o úhradě. Ani sousedů se ptát nesmí, vyhrožují!!! Ale co dál poradit, to nevím, řekněte jim, že bohužel nemáte na splácení, každý se do takovéhle situace může dostat-bohužel

Jako na co nemají právo? Zazvonit u sousedů a říct „dobrý den, já jsem Ferda Vomáčka z oddělení vymáhání pohledávek Providentu a potřebuju mluvit s paní XY. Nevíte, kdy se vrátí?“ Na to má přeci právo každý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.14 18:10
@Bábrdl píše:
Jako na co nemají právo? Zazvonit u sousedů a říct „dobrý den, já jsem Ferda Vomáčka z oddělení vymáhání pohledávek Providentu a potřebuju mluvit s paní XY. Nevíte, kdy se vrátí?“ Na to má přeci právo každý. :nevim:

Příspěvek upraven 12.10.14 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.14 18:11

Dělám OZ u Providentu, ale nikdy bych nikomu nedělala ostudu 8o..snažím se vždy diskrétně a po x týdnech si stejně s těmi klienty vytvořím vztah, kde i sama pak pomáhám k tomu, aby vše bylo v pohodě.

Zakl. vy nemáte svého OZ?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.14 18:17
@Anonymní píše:
Dělám OZ u Providentu, ale nikdy bych nikomu nedělala ostudu 8o..snažím se vždy diskrétně a po x týdnech si stejně s těmi klienty vytvořím vztah, kde i sama pak pomáhám k tomu, aby vše bylo v pohodě.Zakl. vy nemáte svého OZ?

Obch. zástupkyni mám a je výborná, ale oni z té správy vym.pohl. stejně volají, mají to v popisu práce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.14 18:18
@annnettt rommy píše:
nene, to máte pravdu, na tohle mají právo, takhle slušně se zeptat, ale zažila jsem u známé, jak jí vyhrožují a před cizími lidmi sprostě nadávají, že to rozhlásí po celé firmě, kde pracuje a na tohle, to se na mne nezlobte, právo opravdu nemají ;)

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.14 18:19
@zdenda72 píše:
Zkoušela jste si zažádat o sníženou splátku? Dělá se to přes obchodního zástupce. Sousedů se rozhodně ptát nesmí. Jediné co můžou, tak vás předat k odepsání a následné exekuci ale to opravdu málokdy dělají a když tak u těch, co neplatí vůbec nic.

Zkusím to, OZ mi to sama nenavrhla, jinak s ní mám dobré vztahy.

• Citovat
  • Upravit
1034
22.8.14 18:20

Provident jsou největší lichvy v čr, od nich už půjčku nikdy, vždycky jak vidím tu jejich trapnou reklamu se mi obrací žaludek, neberou si servítky, člověka ztrapní a myslím nejen to kdykoliv a kdekoliv, nehledě na ty jejich provize co z toho mají, jak říkám šmejdi šmejdů, radši si půjči od nějaké kámošky či známé a hledˇjim to doplatit a ruce od nich pryč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel