Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, mám trapnej dotaz na prsa..
vždycky jsem měla pevný trojky, jsem v 15týdnu mám je větší, samou žílu a dost povolené, je to prostě hrozný. Srovná se to po porodu a po kojení nebo máte spíš zkušenost že ne? ![]()
No já mám spíš takovou zkušenost, že se mi po kojení povolili a zmenšili ![]()
Bohužel jsem na tom stejně jako @zanetka2712 po ukončení kojení menší a povolenější
Tak já taky bohužel konstatuju po ukončení kojení o číslo menší prsa než předtím
. Teda po odstavení prvního to ještě šlo, ale po kojení dcery prsa zmizela
. Teď v těhotenství konečně zase mám prsa
![]()
@N.bříško ja mam zkusenost dobrou. pred tehu dvojky, pak jsem kojila 14 mesicu a po ukonceni kojeni pekny pevny trojky.
Já jsem v 18 tt a prsa se mi zvětšila o číslo, já mám radost, manžel moc ne, ale ona ta radost přejde po kojení, já budu plakat a přítel mít radost, má rád malé prsa ![]()
@paola white píše:
@N.bříško ja mam zkusenost dobrou. pred tehu dvojky, pak jsem kojila 14 mesicu a po ukonceni kojeni pekny pevny trojky.
prosím tě a jak jsi to udělala
![]()
No! Tak aspoň nějaká naděje
přinejhorším zasejeme dalšího prcka a pak si je nechám upravit ![]()
@zanetka2712 píše:
prosím tě a jak jsi to udělala![]()
to by mě taky zajímalo!!!
@zanetka2712 hele ani nevim. Je fakt ze jsem cele kojeni chodila i spala v kvalitni podprde. Navic mi bylo uplne jedno jak prsa dopadnou. Chtela jsem o neco vetsi a rekla jsem si ze si je po detech necham upravit. Tak to priroda udelala za me ![]()
Před těhotenstvím jsem měla sotva dvojky, během těhotenství o něco narostly, po porodu jsem nosila podprsenku 90D. Kojila jsem skoro 14 měsíců a teda radost fakt nemám, tvar se nijak extra nezměnil ale prsa mám ještě menší než předtím, tzn. skoro žádný, k mé postavě to vypadá hrozně (jsem vyšší). Plánujeme ještě děti, tak to teď nechci řešit ale do budoucna fakt uvažuju nad operací ![]()