Candida albicans v těhotenství

59
20.6.13 13:30

candida albicans v těhotenství

Holky měla jste některá tuhle infekci? Mám 3 týdny před porodem. Vážné to není ani pro mě ani pro miminko, ale zajímá mě jestli i když je to vaginální bych se měla vyvarovat některým jídlům. Četla jsem, že není vhodné sladké atd, ale tahle infekce se u některých objeví ve střevech atd. Tak nevím jestli to vyvarování některých jídel se týká i vaginální infekce nebo je to spíš mířeno na ty co to mají ve střevech. Nevíte někdo? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
20.6.13 13:43

Mykóza? No jo, furt:-) Omezit sladké-i ovoce, bílou mouku atd. Stačí vyhledat „protikvasinková dieta“. Dopovat se jogurtama, laktobacilama, horem i dolem. Nerovnováha ve střevech má vliv na celý tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.6.13 14:32

@hofka no ale když je to jako vaginální tak to přece nemůže mít nic společnýho se střevama ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.6.13 14:37

Kvasinka je velmi často rozlezlá doslova všude. V těhotenství je to hodně časté i z důvodu pro kvasinku příznivých hormonálních změn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.6.13 14:54

Souhlas s @hofka .Omezit sladké atd. Když máš oslabenou střevní mikroflóru, tak se to projeví téměř všude ;).Kup si laktobacily, jsou na to vážně dobrý. Sice to nezabere hned, ale lepší než nic. Měla jsem Candidu albicans od 20.tt do porodu a byl to děs. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.13 15:22
@verunie píše:
@hofka no ale když je to jako vaginální tak to přece nemůže mít nic společnýho se střevama ne? :)

Právě, že má. V těle jsou různý pochody, co ovlivňují kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
20.6.13 20:07

Aha tak moc děkuju holky, je to zajímavý já nemám jeden jedinej příznak :D tak tomu trošku nerozumím a sladký taky moc nejím jako 1 denně si dám 1 nějakou tyčku, ale tak se vzdám i toho no..a ještě jednou moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.6.13 20:13
@verunie píše:
Aha tak moc děkuju holky, je to zajímavý já nemám jeden jedinej příznak :D tak tomu trošku nerozumím a sladký taky moc nejím jako 1 denně si dám 1 nějakou tyčku, ale tak se vzdám i toho no..a ještě jednou moc děkuji :)

V těhotenství dost pracujou i hormony, poševní prostředí se mění.. prostě to ošetřuj a určitě to odezní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí