Prsa a kojení, prsa změkla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2021
21.1.14 20:58

Uz ma zluty hivinka jako smazeny vajicka, to je pry dobry znameni :mrgreen: :dance: kez by takova byla i noc noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.14 21:08

To je take znameni. Pokud jsou hovinka zluta, je to ok. Pokud maji hnedou nebo zelenou barvu, znamena to hladovou stolicku… Pres den malou na krmeni pravidelne bud, ale v noci ji nech spinkat a cekej, az se sama probudi. Aspon se pomalu nauci rozlisovat noc a den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.1.14 05:21

Holky tak se musim pochlubit, mala papala tesne pred pulnoci, dala jsem ji do postylky a spinkala az do peti, byla zase pokakana.. Kez by to tak bylo kazdy den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.1.14 06:57

@vlezdo.prdelka pozor, to je jen pověra o té hladové stolici, zelená stolice je u dětí běžná, hnědá už méně - ale v globále, když má dítě hlad, vyprodukuje max. takový kousíček silně zapáchajícího hlenu.

@Natali14 krásně se to rozjelo. Bude to každý den, jen si to nepokazit dudlíkem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.1.14 08:28

@Lili5
Dudlik nemam davat vubec? Uz jsem ho zkousela, prave jak tu noc v porodnici vubec nespala a ja uz nevedela co.. Chvili duda ale stejne ho pak vyplivne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.1.14 19:16

@Natali14 ne, dudlík zničí techniku, dítě může méně pít, prostě zbytečně se tak zadělá na průšvihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.14 20:03

Já také dudlík nedávám… spíše malá ho vůbec nechce / prstíčky v pusince jsou mnohem lepší/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.1.14 20:27

@vlezdo.prdelka prstičky si většinou přestanou cucat, pokud mají uspokojený sací reflex na prsu, všechny potřeby naplněny, dudlík způsobí závislost na sání a pak si děti cucají paleček apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
22.1.14 20:46

@vlezdo.prdelka
já právě slyšela že prstíky jsou mnohem horší, že to pak nejde odnaučit :nevim: nebo jde ale hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.1.14 08:30

@Natali14 to je právě pověra :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.1.14 09:41

Dcera dudlík nikdy neměla a cucá si palec od 2 měsíců dodnes a to jí budou brzy 2 roky. A to jsem ji v kojení nikdy nijak neomezovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.1.14 20:13

@irca11 já mám teď trochu problém s tím, že mi malá nechce pokaždé prsa přijmout aniž by si cucla a z toho se zas občas úplně hladově přisaje a krásně papá. Po kojení se snažím odsávát, ale i když z jednoho prsa nepije tak moc neodsaju. Myslíte, že malá vytáhne víc než odsavačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
28.1.14 20:13

Je nám 12týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
28.1.14 20:29

@nurse.007
Ja vim od kamaradky ze i kdyz koji a mala ji pije a dost tak odsavackou stejne nikdy nic neodsaje.. Mozna zalezi na odsavacce :nevim: ja mam medelu harmony a jsem maximalne spokojena, vic nez s tou elektrickou kzerou mi pujcili v porodnici a se kterou jsem nic nevysala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
29.1.14 07:28

@nurse.007 odsávačka nikdy neodsaje to, co dítě. Odsávala jsem rok + teď od půlroku, když jsem byla v práci, odsaju cca polovinu s tím, že prsa jsou na odsávačku zvyklá. Prsa, co zvyklá nejsou, tak nedají nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová