Kdy se ztratí MM?

315
3.3.13 08:33

kdy se ztratí MM?

Ahojky všem přeju krásný den :)
Mám takový dotaz.. Jsem poporodu přes dva měsíce a bohužel jsem musela přestat kojit, syn má alergii na mlíčko a měl šílené koliky..jsme na mlíčku neocate a vše v pohodě..Ale já mám stále mléko, sice nevytéká a nenalívají se mi prsa ani to nějak nebolí ale když je zmáčku mléko vytéká.. Mám to řešit s gynekologem a nechat si zastavit laktaci nebo čekat až příroda vše zařídí a ztratí se??? Mátě někdo zkušenost s tímto problémem a když tak za jak dlouho se vám ztratilo mléko úplně??
Moc díky za zkušenosti :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32921
3.3.13 08:36

Je to otázka nabídky a poptávky..není poptávka, nabídka se snížila a časem se ztratí úplně. Může to trvat docela dlouho, někdo vymáčkne pár kapek i rok po skončení kojení. Pokud nemáš problémy, nechala bych to být. Běžně se při odstavení pije šlavějový a mátový čaj na snížení a zastavení laktace, tak můžeš zkusit ještě i to. Jinak je to průběžný pomalý děj než se všechno srovná. Léky se dávají spíš v šestinedělí když se musí ze dne na den přestat kojit, nebo ani nezačít (kvůli nějaké kontraindikaci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
3.3.13 08:43

Já jsem kojila dceru do 19 měsíců, pak jsem přestala a mléko jsem měla ještě 8 měsíců potom :lol: pak jsem znovu otěhotněla, takže nevím, jak dlouho by trvalo, než by pramen vyschl zcela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
3.3.13 08:50

@Monča1985 A co homeopatika? Já jsem měla na podporu kojení, ale jsou ty samé akorát s jiným číslem na ztracení mléka. Jmenovalo se to nějak ricinus comunis nebo nějak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová