Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně když se po porodu extrémně nalila prsa, tak jsme měli problém se přisát a pít, musela jsem vždy hodně mlíčka odstříkat a pak se chytila dobře
Anonymní píše:
Moc děkuji holky uklidnily jste mě myslela jsem si že jsem asi jedniná protože holky kolem mě mají krásné velké prsa a já pořád nudleA jak píšete možná jim ještě vytřu zrak že budu mít krásně snadné kojení i s mini prsy
To víš že to tak bude, jak píšeš.
Přeji pohodový zbytek těhotenství a hladký porod.
to me prsa narostly uz hned v 10tt o dve cisla.. takze jsem zvedava, jak moc se mi nalejou po porodu.. ![]()
Mě se hned po otěhotnění zvětšily o dvě čísla,ale teď před porodem mi příjde že se vrátily do původní velikosti takže jsem taky zvědavá co bude ![]()
Ahoj, ja treba az do 8 mesice nosila normalne svoje podprsenky
Pak jsem zacala nosit na posledni mesic bavlneny, protoze mi to bylo pohodlnejsi ![]()
Asi 4 dny po prvnim porodu se mi prsa nalila tak, ze jsem mela ze 75C tak Gecka
Chudak se nemohl ani prisat… Takze i v porodnici jsem mela dve bavlnene sportovni podprdy a tehotenske kojici jsem kupovala az po porodu, kdy se ta velkost nejak ustalila
Z tech Gcek se mi to zmenilo na 75D tak do tydne, kdyz zacal malej poradne sat..
(po druhem porodu uz to tak obri nebylo, ale stejne se mi poradne nalila az po, zase jsem nosila bezne podprdy..)
Ahoj,mě se prsa nezvětšily,do konce těhotenství jsem nosila všechny podprsenky,co před.Pak jsem si koupila kojící,a ty jsem si vzala o 1 číslo větší.
Tak vyčkej s nákupem podprdy až po porodu, těžko předem říct, jak to bude s velikostí…
Já jsem vyčkávala, až nakonec žádnou kojící nekoupila, prostě nebyla potřeba, stejně nejradši chodím bez.
Prsa se mi nezvětšily, pokud ano, tak z nula na A ![]()
Kojila jsem rok.
Mně se začaly prsa zvětšovat snad hned ten den co jsem otěhotněla
a zatím se ještě nezastavily
, vždycky jsem byla spíš plošší, měla jsem stěží Bčka, nosila jsem převážně push-upky s kosticema a včera už jsem si byla koupit podprdu D (kolem Vánoc jsem kupovala C, jsem zvědavá kdy dojde na E
), bez kostic, se širokýma ramínkama, takovou trochu babskou. Vždycky jsem chtěla o něco větší prsa, ale upřímně teď bych chtěla mít zpátky ty svoje „prcky“, akorát mě z toho bolí záda ![]()
S prsama je to podle mě silně individuální stejně jako s bříškem - někdo pomalu až do porodu nic a někdo se začne všude možně zvětšovat prakticky ihned
(no já teda bříško zatím vůbec nic, jenom ty prsa…)
Tak to mě se prsa zvětšily tak v 6tt hrozně mě bolely,to mám občas i teď.Jsem ve 21tt a zdá se mi,že rostou pořád.Měla jsem menší B a teď větší C.Nejsem na takové balony zvyklá.Doktor říkal,že jaké máš prsa v 5.měsíci takové je budeš mít i po porodu.Doufám,že už moc neporostou ![]()
Tak me se prsa v tehotenstvi nezvetsila vubec. Porad jsem mela svoje miniatury a rikala jsem si cim asi vycpu kojici podprsenku a jestli to neni zbytecna investice. Nejak jsem si nedovedla predstavit, ze se s nulkama da kojit
Po porodu se mi ale hodne rychle nalily, zadny extremni zvetseni, ale byly na prasknuti. No a pak uz jsem jen koukala, jak maminka naproti me chudak zdima ze svych obrovskych prsou kazdou kapicku mlika a me to teklo samo. Kojila jsem pred dva roky.
@Vend píše:
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli se některým z Vás taky nezvětšila prsa, mně zatím vůbec. Jsem ve 32. týdnu a zatím z nich ani nic nevytéká. Ptám se proto, že jsem je vždycky měla menší a trochu se obávám, abych mohla kojit, ale třeba to přijdeTo víte, vystrašená prvorodička
Díky za příspěvky, nepročítala jsem celou diskuzi.
Buď ráda, že nevyskočly
Já mám i normálně dost velký, od nějakýho 20.tt. se potýkám s jejich funknčností, kdy se neobejdu bez vložek do podprdy, furt mi z nich něco teče (naštěstí ještě nstříká
)… Neboj, ono to přijde
Ještě budeš vzpomínat na suchý noci
Velikost neres, nalejou se treba az 3. den po porudu. a to ze z nich netece taky ne. mi nevytekla ani kapka. maly sel ven cisarem, prilozeny az po 6 hod - takze vsechno jako „spatne“ a mliko se normalne rozteklo.
takze nestresuj a moc nad tim neuvazuj ![]()