Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vend velikost prsou nemá na funkčnost vůbec žádný vliv. Kolikrát je to naopak. Prsatý kamarádky nekojily a já bez prsou oba kluky rok a půl. ![]()
@Vend bohužel nic nevyrostlo ani u prvního ani u druhého
s kojením obrovské problémy, děti mi hubly, nebýt UM umřely by hlady - prostě mlíko na prd a málo k tomu. Naštěstí třetí neplánujem, už to nechci zažít znovu ![]()
Prsa mám éčka, a v těhu totálně nic, nezvětšili, bradavky pořád stejné malé růžové, po porodu to samé, prsa totálně nevěděla že se něco děje:-)) nekojila jsem nikdy a vím že hodněmých kozatých kámošek taky nic a ploché kojili jak draci:-)
Já jsem měla před otěhotněním dvojky, během těhotenství dvojky, ze kterých nic neteklo, po porodu mám už devět měsíců stále dvojky, kterýma bych bez problémů nakojila armádu, takže v klidu ![]()
Tak já při prvním těhu - nárůst o tři čísla
druhé těhu nic, nezvětšili se ani o milimetr, po porodu furt stejné a mlíka na rozdávání:-), takže pořád dvojky
a kojímuž skoro rok:-), už jsem si říkala, že jsem snad jediná na světě, co se jí vůbec ani o kousek prsa nezvětšila
takže neboj bude to v pohodě ![]()
Tak já jsem na sebe moc zvědavá zatím se mi prsa jen zaoblila ale moc nevyrostla a navíc jedno mám velikost čtyři a druhé číslo dvě takže mám jak velký tak malý tak snad mi půjde kojit horší je když si jde člověk koupit podprsenku s takovýmto rozdílem vždy na mě blbě koukají ![]()
Jsem ve 34tt a taky se mi prsa nezvetsily vůbec. Pořád nosim stejně podprsenky. Ale asi už 2 a nebo 3 týdny mi po zmáčknuti výtečné kapička mleziva.
Já měla v těhotenství prsa stejné… zvětšily se až po porodu a to pořádně. ![]()
Mě se prsa v těhotenství (naštěstí!) nezvětšila, ale po porodu tak o číslo dvě
Teď mi ze zdrav. důvodů doporučili přestat kojit a naštěsí zase splaskávají ![]()
Mě někdy v osmém měsíci začalo kapat kolostrum, ale prsa se mi ani nehla. Zvětšily se mi asi na týden v prvním trimestru, jinak nic.