Prsa se během těhotenství vůbec nezvětšila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
2.4.13 12:42

@Vend velikost prsou nemá na funkčnost vůbec žádný vliv. Kolikrát je to naopak. Prsatý kamarádky nekojily a já bez prsou oba kluky rok a půl. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.13 12:50

@Vend bohužel nic nevyrostlo ani u prvního ani u druhého :zed: s kojením obrovské problémy, děti mi hubly, nebýt UM umřely by hlady - prostě mlíko na prd a málo k tomu. Naštěstí třetí neplánujem, už to nechci zažít znovu :,(

• Citovat
  • Upravit
12262
2.4.13 12:51

Prsa mám éčka, a v těhu totálně nic, nezvětšili, bradavky pořád stejné malé růžové, po porodu to samé, prsa totálně nevěděla že se něco děje:-)) nekojila jsem nikdy a vím že hodněmých kozatých kámošek taky nic a ploché kojili jak draci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
2.4.13 12:56

Já jsem měla před otěhotněním dvojky, během těhotenství dvojky, ze kterých nic neteklo, po porodu mám už devět měsíců stále dvojky, kterýma bych bez problémů nakojila armádu, takže v klidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
2.4.13 13:24

Tak já při prvním těhu - nárůst o tři čísla :-) druhé těhu nic, nezvětšili se ani o milimetr, po porodu furt stejné a mlíka na rozdávání:-), takže pořád dvojky :-)a kojímuž skoro rok:-), už jsem si říkala, že jsem snad jediná na světě, co se jí vůbec ani o kousek prsa nezvětšila :-)takže neboj bude to v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
2.4.13 13:28

Tak já jsem na sebe moc zvědavá zatím se mi prsa jen zaoblila ale moc nevyrostla a navíc jedno mám velikost čtyři a druhé číslo dvě takže mám jak velký tak malý tak snad mi půjde kojit horší je když si jde člověk koupit podprsenku s takovýmto rozdílem vždy na mě blbě koukají :,(

• Citovat
  • Upravit
1463
2.4.13 13:53

Jsem ve 34tt a taky se mi prsa nezvetsily vůbec. Pořád nosim stejně podprsenky. Ale asi už 2 a nebo 3 týdny mi po zmáčknuti výtečné kapička mleziva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7676
2.4.13 13:57

Já měla v těhotenství prsa stejné… zvětšily se až po porodu a to pořádně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
2.4.13 14:05

Mě se prsa v těhotenství (naštěstí!) nezvětšila, ale po porodu tak o číslo dvě :-( Teď mi ze zdrav. důvodů doporučili přestat kojit a naštěsí zase splaskávají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
2.4.13 15:23

Mě někdy v osmém měsíci začalo kapat kolostrum, ale prsa se mi ani nehla. Zvětšily se mi asi na týden v prvním trimestru, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí