Prsa po kojení, budou zase pevná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.6.12 13:04

Kojila jsem ke konci také jen jedním prsem, to druhé nešlo nijak rozběhnout. Teď jsem 2 měsíce po konci kojení a prsa mám víceméně stejná (drobný rozdíl byl i před kojením), možná že jsou stejnější než před kojením, přesněji obě stejně malá :D Ale předtím to bylo stejný jak máš na fotce, takže po konci kojení se srovnaj do stejné velikosti.. nebo spíš maličkosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 13:10
@Milu_Stodůlky píše:
Kojila jsem ke konci také jen jedním prsem, to druhé nešlo nijak rozběhnout. Teď jsem 2 měsíce po konci kojení a prsa mám víceméně stejná (drobný rozdíl byl i před kojením), možná že jsou stejnější než před kojením, přesněji obě stejně malá :D Ale předtím to bylo stejný jak máš na fotce, takže po konci kojení se srovnaj do stejné velikosti.. nebo spíš maličkosti :D

díííík :D to mě povzbudilo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.12 13:18

Však v pohodě :lol: ja jsem s tím smířená, zas mám krásné a zdravé dítko, tak co bych pro něj neobětovala žejo :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5575
29.6.12 13:19

Ahoj, kamarátka odkojila syna do cca 1 roku pouze na levém prsu a bylo tak 3× větší než pravé. Po odstavení se vrátilo do „normální“ velikosti, t. j. je stejné jako pravé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 13:20
@Anonymní píše:
Však v pohodě :lol: ja jsem s tím smířená, zas mám krásné a zdravé dítko, tak co bych pro něj neobětovala žejo :srdce: :mrgreen:

S tím souhlas. Pro malou vytrpím vše… ale když vidím jak se na mě občas muž kouká… :) už minule, seděl, zíral a pak prej: „Zase si ale taková multižena… když mám chuť na velký kozy-vezmu si velkou, a když mam chut jen na maly prsíčka,–jdu za malou“ :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: jsem myslela že ho zabiju.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.12 13:25

Tak ted jse mrtvá :D :potlesk: manžel je teda vtipálek, no u nás doma taky občas padají komické poznámky na mou postavu :roll:,zatim to moc neřešim a beru to sportovně :roll: vím, že muž to tak nemyslí :P snad 8o :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.12 13:26

Ahojda, já měla to samé 8o, po 3 měsících kojení jsem dostala zánět do pravého prsu, to se sice uzdravilo, ale už jsem ho nerozkojila, zkoušela jsem všechno…nakonec jsem si řekla, že to nebudu lámat přes koleno :roll:…dalších 7 měsíců jsem kojila jen z levého. No a pokaždý když jsem se ráno vzbudila a viděla tu hrůzu v zrcadle, jedno prso dvojčička a druhé větší čtyřka, bylo mi do pláče :,( :,( :,( a doufala jsem, že se to po ukončení kojení zpleší… :think: a zlepšilo :palec: :palec: :palec:, mám obě prsíčka stejná, :dance: žádný rozdíl není. Samozřejmě už to není co to bývalo před těhu, ale úplně nejhorší to taky není. ;)

• Citovat
  • Upravit
6094
29.6.12 13:26

´mno holky já mam před termínem a už ted mě jímá hrůza co mě čeká. Přítel na mě kouká a ptá se jesli mi ty nalevárny zůstanou a nebo jesli budu mít plácačky..haha :mrgreen: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.6.12 13:30
@Anonymní píše:
S tím souhlas. Pro malou vytrpím vše… ale když vidím jak se na mě občas muž kouká… :) už minule, seděl, zíral a pak prej: „Zase si ale taková multižena… když mám chuť na velký kozy-vezmu si velkou, a když mam chut jen na maly prsíčka,–jdu za malou“ :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: jsem myslela že ho zabiju.. :dance:
:lol: :lol: :lol: promiň, ale to mě velmi pobavilo :mrgreen: Hlavně že to bere s humorem ;)

Já jsem syna kojila necelých 12 měsíců a prsa - :roll: :cert: Měla jsem předtím hodně malé, takové lentilky pod kobercem, ještě k tomu rozšlápnuté…ale ne, prostě hodně malé, ale pěkné pevné prsa…to, co z nich zbylo, to je fakt hrůza a nemůžu se na sebe ani podívat do zrcadla…teď jsem znovu těhotná, takže mimčo odkojím a naprosto a zcela vážně přemýšlím o plastice…už kdysi jsem o tom přemýšlela, ale zas jsem si říkala, že to není se mnou tak strašné…teď už to strašné ale je, takže pomaličku si zjišťuju informace a s největší pravděpodobností do toho půjdu…a i když se nebráním ještě třetímu dítěti, tak bych plastiku podstoupila nejspíš už po tom druhém…nevím, kdy to třetí přijde a jestli vůbec a nechci čekat do čtyřiceti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 13:35
@locika píše: :lol: :lol: :lol: promiň, ale to mě velmi pobavilo :mrgreen: Hlavně že to bere s humorem ;)Já jsem syna kojila necelých 12 měsíců a prsa - :roll: :cert: Měla jsem předtím hodně malé, takové lentilky pod kobercem, ještě k tomu rozšlápnuté…ale ne, prostě hodně malé, ale pěkné pevné prsa…to, co z nich zbylo, to je fakt hrůza a nemůžu se na sebe ani podívat do zrcadla…teď jsem znovu těhotná, takže mimčo odkojím a naprosto a zcela vážně přemýšlím o plastice…už kdysi jsem o tom přemýšlela, ale zas jsem si říkala, že to není se mnou tak strašné…teď už to strašné ale je, takže pomaličku si zjišťuju informace a s největší pravděpodobností do toho půjdu…a i když se nebráním ještě třetímu dítěti, tak bych plastiku podstoupila nejspíš už po tom druhém…nevím, kdy to třetí přijde a jestli vůbec a nechci čekat do čtyřiceti :nevim:

To souhlasím… mě právě jde o to že mi je dvacet…a nemůžu jít ani k vodě v plavkách..co až pojedeme třeba k moři? :) Vím, že přítel je na prsa ujetej…snědl by mi ty umělý :D :D už když jsem byla těhu se mi zvětšily docela brutálně a on? Líbal je, teklo mlíko-žádná překážka :D :D

• Citovat
  • Upravit
15887
29.6.12 13:40

Já jsem musela muže ohledně plastiky nejdřív trochu zpracovávat, ale už je s tím srozuměný, takže je i pro…nejsem ještě rozhodnutá na 100%, ale tak na 99 jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 13:42
@locika píše:
Já jsem musela muže ohledně plastiky nejdřív trochu zpracovávat, ale už je s tím srozuměný, takže je i pro…nejsem ještě rozhodnutá na 100%, ale tak na 99 jo :mrgreen:

Mě taky řekne že jsem blbá a že mě máma zabije…a nebo začne- „to jsem zvědavej“ :mrgreen: apod. výplody :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.12 13:43

To taky. A hlavně s plastikou-implantátem není vidět na mammografu nádor. Na to byla výslovně upozorněna moje příbuzná, které nedávno prs vzali a chtěla plastiku.

Jinak holky, kojení za prsa nemůže, protože změny v prsní tkáni probíhají od otěhotnění po celé těhotenství. Proto je možné po porodu kojit.
Odstatovat kvůli prsům je nesmysl a berete dítěti to nejlepší, co mu můžete dát. A pokud už máte s tvarem potíže, tak pár měsíců kojení už na tom nic nezmění. Naopak postupné ubírání kojení je lepší.

@helenkka píše:
Kojit můžeš i s plastikou, ale aby ta jaksi nepřišla nazmar, protože ty prsa se ti znova vytahají…
  • Citovat
  • Upravit
1865
29.6.12 13:53

Mám to stejně. Synovi je 10,5m a už dva měsíce kojím jen z pravého, z levého pít nechtěl a tak už tak není mlíko. Pravé mám tak dvojku, levé s bídou jedničku, vždycky jsem měla malý. Vypadá to teda děsně. Zatím to řeším tak, že si podprsenku vycpávám na stejnou velikost. Po ukončení kojení si myslím, že se vrátí na stejnou velikost, ale i tak z malých pevných prsou jsou ještě menší vytahaná prsa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
29.6.12 13:53

Hmm, jestli je přítel na prsa ujetej, tak by to mohl pomoct s rozkojením se u toho druhýho prsa, v 7-mi měsících dítka ještě s kojením zdaleka končit nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí