Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
To taky. A hlavně s plastikou-implantátem není vidět na mammografu nádor. Na to byla výslovně upozorněna moje příbuzná, které nedávno prs vzali a chtěla plastiku.Jinak holky, kojení za prsa nemůže, protože změny v prsní tkáni probíhají od otěhotnění po celé těhotenství. Proto je možné po porodu kojit.
Odstatovat kvůli prsům je nesmysl a berete dítěti to nejlepší, co mu můžete dát. A pokud už máte s tvarem potíže, tak pár měsíců kojení už na tom nic nezmění. Naopak postupné ubírání kojení je lepší.
Však jsem si nevšimla, že by tady některá chtěla odstavit kvůli vzhledu prsou…
Jak to tu čtu tak jsem asi unikát:-) malou jsem kojila cca do 2,5 let, a nakonci už jen před spaním a jen z jednoho. a prsa mi zůstala
nejsou tak pevný jako předtím ale o dvě čísla větší.
Tak já mám teda prsa celkem souměrný, kojila jsem vždy z obou zároveň, ale to co zbylo z krásných kulatých 2 je teda hnus
. Rolujuto jak ponožky do podprsenky. A s tím poklesem v těhu je to pravda, já nenosila podprsenku, zvětšila se mi na cca 4,no a ke zkáze nebylo daleko. Děti už mám 2,takže mohu s klidným srdcem přistoupit k dalšímu kroku a to modelace bez implantátů. Nechci silikon, stačí mi menší prsa, ale hlavně pevná
. Bolesti se nebojím, cena se dá taky zkousnout. Jen si našetřit a do roka stihnout
Manžel byl proti, ale spíš kvůli penězům
. Teď mi říká jak se těší na balony, ale to chudák neví, že žádné nebudou ![]()
Viděla jsem reportáž o mladičké holčině, jak měla bez dítěte obrovský rozdíl ve velikostech a to co ji provedl byl zázrak
.
Ahojky, já mám to samý s prsama, doufám že to po kojení splaskne nebo se časem nějak vstřebá. na pohled to mám taky dost viditelný.
@buterflye píše:
Jak to tu čtu tak jsem asi unikát:-) malou jsem kojila cca do 2,5 let, a nakonci už jen před spaním a jen z jednoho. a prsa mi zůstalanejsou tak pevný jako předtím ale o dvě čísla větší.
Jééé, já chci takyyyy ![]()
To už roztahat nejde, zkouším to co mi to řekl Mudr. tak přes dva měsíce..