Prsa po kojení, budou zase pevná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.6.12 13:56
@analoja píše:
Hmm, jestli je přítel na prsa ujetej, tak by to mohl pomoct s rozkojením se u toho druhýho prsa, v 7-mi měsících dítka ještě s kojením zdaleka končit nemusíš ;)

To už roztahat nejde, zkouším to co mi to řekl Mudr. tak přes dva měsíce..

• Citovat
  • Upravit
15887
29.6.12 14:05
@Anonymní píše:
To taky. A hlavně s plastikou-implantátem není vidět na mammografu nádor. Na to byla výslovně upozorněna moje příbuzná, které nedávno prs vzali a chtěla plastiku.Jinak holky, kojení za prsa nemůže, protože změny v prsní tkáni probíhají od otěhotnění po celé těhotenství. Proto je možné po porodu kojit.
Odstatovat kvůli prsům je nesmysl a berete dítěti to nejlepší, co mu můžete dát. A pokud už máte s tvarem potíže, tak pár měsíců kojení už na tom nic nezmění. Naopak postupné ubírání kojení je lepší.

Však jsem si nevšimla, že by tady některá chtěla odstavit kvůli vzhledu prsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.6.12 15:10

Jak to tu čtu tak jsem asi unikát:-) malou jsem kojila cca do 2,5 let, a nakonci už jen před spaním a jen z jednoho. a prsa mi zůstala :) nejsou tak pevný jako předtím ale o dvě čísla větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
29.6.12 15:26

Tak já mám teda prsa celkem souměrný, kojila jsem vždy z obou zároveň, ale to co zbylo z krásných kulatých 2 je teda hnus :poblion:. Rolujuto jak ponožky do podprsenky. A s tím poklesem v těhu je to pravda, já nenosila podprsenku, zvětšila se mi na cca 4,no a ke zkáze nebylo daleko. Děti už mám 2,takže mohu s klidným srdcem přistoupit k dalšímu kroku a to modelace bez implantátů. Nechci silikon, stačí mi menší prsa, ale hlavně pevná :palec:. Bolesti se nebojím, cena se dá taky zkousnout. Jen si našetřit a do roka stihnout :think: Manžel byl proti, ale spíš kvůli penězům :roll:. Teď mi říká jak se těší na balony, ale to chudák neví, že žádné nebudou :lol:
Viděla jsem reportáž o mladičké holčině, jak měla bez dítěte obrovský rozdíl ve velikostech a to co ji provedl byl zázrak :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
29.6.12 15:46

Ahojky, já mám to samý s prsama, doufám že to po kojení splaskne nebo se časem nějak vstřebá. na pohled to mám taky dost viditelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.12 16:16
@buterflye píše:
Jak to tu čtu tak jsem asi unikát:-) malou jsem kojila cca do 2,5 let, a nakonci už jen před spaním a jen z jednoho. a prsa mi zůstala :) nejsou tak pevný jako předtím ale o dvě čísla větší.

Jééé, já chci takyyyy :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí