Prstýnky z pouti

50
7.10.15 11:06

Prstýnky z pouti

Ahojte maminky, nevíte jestli se dají v Olomouci/OL kraji někde koupit takové ty staré klasické pouťové prstýnky? (mívaly tvar srdíčka, kosočtverce, oválku atd.)Vím, že se nové koupit určitě dají. Díky moc za případné tipy. Všude kde jsem se zatím dívala, mají jen modernu a to se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
7.10.15 11:11

… nebo pokud někdo víte o eshopu, kde by se daly objednat, hodíte mi prosím odkaz? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
7.10.15 11:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
7.10.15 11:16

Ahoj nejsem sice z Olomouce, ale u nás je mají v papírnictví, které je spojeno s hračkářstvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
7.10.15 11:18

U nás je mají v hračkářství a i v Kiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.10.15 13:17
@Králičice píše:
@berusskab - myslíš tohle? http://bramburka.cz/…da-5-ks.html
..ano, tyhle prstýnky, taky jsem narazila jen na tento eshop, ale přijde mi, že jsou tam i jiné tvary - možná nové a ty se mi moc nelíbí. Ale pokud mi nic jiného nezbyde, asi objednám tam. díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.10.15 13:18
@podzim píše:
Ahoj nejsem sice z Olomouce, ale u nás je mají v papírnictví, které je spojeno s hračkářstvím :)

Ahoj, díky a můžu se zeptat jak se to papírnictví jmenuje? Třeba je takové i v OL. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.10.15 13:19
@weyky píše:
U nás je mají v hračkářství a i v Kiku :mrgreen:

Můžu se taky zeptat, jak se to hračkářství jmenuje a myslíš KIK textil? ten co bývá např. u Kauflandu nebo tuším že v OL je i u Penny marketu, v jiném městě to může být samozřejmě jinde.. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
7.10.15 18:18

@berusskab Tohle hračkářství asi nemá jméno, je to tady v u nás v Nymburce a má to nejspíš soukromník..
Jo jo, tenhle Kik a viděla jsem je u pokladny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová