Webové stránky, potřeboval by někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
6.10.15 17:49

webove stranky potreboval by nekdo?

Ahoj Holky,
chtela jsem Vas pozadat o radu. Rada bych do budoucna delala webove stranky, udelala jsem jiz 2 weby pomoci redakcniho systemu pro sve zname a jsou moc povedene a me to nesmirne bavi. Do budoucna bych rada delala tuto praci, protoze me naplnuje a take je to prace, ktera se da i skloubit casove s materskou. Mohu udelat prezentaci, seo, zalistovani do katalogu atd atd. Chtela jsem se zeptat, pokud byste chteli mit webove stranky, kde ci podle ceho byste si vybirali, kdo vam webove stranky udela? Jde o to, ze ja v soucasne chvili nemam moc reference a nevim kde hledat mimo zname. Napadlo me treba udelat par webovych stranek pro nejake neziskovky (abych ziskala reference), jenze zas neznam nikoho, kdo dela pro neziskovku a kdo potrebuje web. Proste bych rada zacala s webem, jenze nevim kde sehnat prvotni kontakty, aby se mi to rozjelo. Moc dekuji za tipy, hodne o teto moznosti uvazuji a premyslim, jak zacit. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6611
6.10.15 18:03

A to se tím chceš živit? nebo ti stačí jen pár stovek měsíčně?
Osobně doporučuju webtrh.cz tam lidé dávají poptávky a ty na ně můžeš odpovědět. Otázka je jestli jim máš co nabídnout. A další věc v tomto odvětví je moře neplatičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30399
6.10.15 18:14

Škoda, že nabídka nepřišla dříve. Hledala jsem tvůrce webu jako blázen - zadařilo se, ale stál dost peněz - nicméně pokud je web skutečně moderní, přehledný a pěkný, jsou to dobře investované peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.10.15 18:18

Jako statické neoptimalizované stránky, který vyprodukuješ v nějakém publisheru a SEO? To obvykle dělají středoškoláci, aby měli kapesné. Ale za pokus na webtrhu nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.10.15 18:25
@kotyk píše:
Jako statické neoptimalizované stránky, který vyprodukuješ v nějakém publisheru a SEO? To obvykle dělají středoškoláci, aby měli kapesné. Ale za pokus na webtrhu nic nedáš.

blbý je že pro někoho znamená seo pouze nakoupení nekvalitních zpětných odkazů a špatné pokusy se seo můžou znament i ban od vyhledávačů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
6.10.15 18:46

Bohuzel takovych lidi je fakt mraky… pokud se tim chces zivit, tak musis pridat nejakou pridanou hodnotu a ne jen klikat na klikatka :) dneska si proste hodne lidi dokaze naklikat web samo… jinak teda taky doporucuju webtrh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.10.15 18:54

@jakanas Jistě, koneckonců jsou firmy, co dělají jenom to. Ale v týhle hladině nikdo nečeká dokonalý SEO, ale že si pan Vocásek přečte web i v obskurní staré verzi Exploreru a pořád bude vypadat cool, nebo že slečna Mrkvičková z iPhonu neuvidí jen logo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
6.10.15 19:04

Na webtrh se podivam..
zivit se tim?… nevim sonduji, know-how mam a kdyby to do budoucna slo, proc ne :)
jasne, ze tomu webu dam pridanou hodnotu, web by byl optimalizovany jak na tablety, telefony, mozno napojit na google analytics, da se udelat minieshop s online platebni branou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.10.15 19:13

@granulka tak pošli odkaz na to co jsi už dělala, a co umíš. to bývá nejlepší reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
7.10.15 12:23

@granulka Pošlu SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.10.15 12:16

Ahoj, pokud máš zájem, ráda bych tvé služby využila, potřebuji pro svůj projekt pasivního příjmu nakreslit webovku + k tomu dodělat administrační prostředí pro feedy, bannery a tak, abych si mohla vkládat seočlánky a vytvářet subdomény.
Zvládneš to? Samozřejmě né zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.10.15 00:41
@Blekota
@Blekota píše:
Ahoj, pokud máš zájem, ráda bych tvé služby využila, potřebuji pro svůj projekt pasivního příjmu nakreslit webovku + k tomu dodělat administrační prostředí pro feedy, bannery a tak, abych si mohla vkládat seočlánky a vytvářet subdomény.
Zvládneš to? Samozřejmě né zadarmo.

Blekoto, napsala jsem ti odpoved soukrome. Granulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.3.17 18:29
@granulka píše:
Ahoj Holky,
chtela jsem Vas pozadat o radu. Rada bych do budoucna delala webove stranky, udelala jsem jiz 2 weby pomoci redakcniho systemu pro sve zname a jsou moc povedene a me to nesmirne bavi. Do budoucna bych rada delala tuto praci, protoze me naplnuje a take je to prace, ktera se da i skloubit casove s materskou. Mohu udelat prezentaci, seo, zalistovani do katalogu atd atd. Chtela jsem se zeptat, pokud byste chteli mit webove stranky, kde ci podle ceho byste si vybirali, kdo vam webove stranky udela? Jde o to, ze ja v soucasne chvili nemam moc reference a nevim kde hledat mimo zname. Napadlo me treba udelat par webovych stranek pro nejake neziskovky (abych ziskala reference), jenze zas neznam nikoho, kdo dela pro neziskovku a kdo potrebuje web. Proste bych rada zacala s webem, jenze nevim kde sehnat prvotni kontakty, aby se mi to rozjelo. Moc dekuji za tipy, hodne o teto moznosti uvazuji a premyslim, jak zacit. Lenka

Zdravím, potřebuji jednoduchý web se dvěmi stránky. Je možné se ještě dohodnout na realizaci?

Pepa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.17 19:56
@granulka píše:
Ahoj Holky,
chtela jsem Vas pozadat o radu. Rada bych do budoucna delala webove stranky, udelala jsem jiz 2 weby pomoci redakcniho systemu pro sve zname a jsou moc povedene a me to nesmirne bavi. Do budoucna bych rada delala tuto praci, protoze me naplnuje a take je to prace, ktera se da i skloubit casove s materskou. Mohu udelat prezentaci, seo, zalistovani do katalogu atd atd. Chtela jsem se zeptat, pokud byste chteli mit webove stranky, kde ci podle ceho byste si vybirali, kdo vam webove stranky udela? Jde o to, ze ja v soucasne chvili nemam moc reference a nevim kde hledat mimo zname. Napadlo me treba udelat par webovych stranek pro nejake neziskovky (abych ziskala reference), jenze zas neznam nikoho, kdo dela pro neziskovku a kdo potrebuje web. Proste bych rada zacala s webem, jenze nevim kde sehnat prvotni kontakty, aby se mi to rozjelo. Moc dekuji za tipy, hodne o teto moznosti uvazuji a premyslim, jak zacit. Lenka

Ahoj, jak jsi na tom dnes?
Stále tě to baví a máš na to čas?
V čem ty weby děláš?
Ovládáš wordpress nebo joomla?
Děkuji za odpověď,
Natalie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.2.18 13:51

Tip na webové stránky

Zdravím všechny akční maminky, mám za sebou podobný příběh, na rodičovské dovolené jsem absolvovala rekvalifikační kurz a vytvářím už tři roky webové stránky, založila jsem si živnost *** Neskutečně mě to baví a zároveň se můžu věnovat dětem. Ráda pomůžu dalším maminkám v realizaci jejich projektů tím, že jim vytvořím výhodně webové stránky. Obraťte se na mě. Magdaléna

edit admin - smazání odkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová